Pmak da AMH 25. Ma ja kad sam vadila te nalaze nisam ni znala šta je to. Kad su mi izvadili jajne stanice ,mislila sam da svi imaju toliko. Nisam znala ni šta je beta. Ma uopće nisam ništa znala. Slučajno na prvom pregledu upoznala divne ljude u čekaonici s kojima sam i sada u kontaktu,smatram ih prijateljima. Sve prolazimo zajedno i od njih sam dosta naučila. Ali većinu stvari o MPO svijetu sam ovdje saznala. Jednostavno ti ni doktor ne može odgovoriti na sva pitanja kojih se sjetim kad nisam u ordinaciji.
Evo vidim da si ti već u 15 tjednu,genijalno. Bio nam je transfer blizu,meni 30.3.Nažalost kod mene spontani,ali šta ćeš…Pripremam se na novi FET pa se nadam da će ovaj put uspjet.
Znam, jako mi je to teško billo palo, ta tvoja situacija koja je bila. Pa sam se zbog toga na neko vrijeme maknula s foruma. Onda ono s MTBicom zbilja.. Znaš, taj jezičac na vagi na koji ne moeš utjecati, a koji je game changer.. Da je uspjelo ili nije. Teško mi je to prihvatiti.
Za tebe nekako vjerujem.. Ima cura koje su izvanserijske, Bože moj, ja nisam, ali imaonih koje jesu. Drž se.
Moja beba štuca upravo. Jučer sam je prvi put osjetila. I dalje sumnjam tj. ne prepuštam se.. I računam da će sve biti OK.
Sretno i polako, s mirom u glavi!
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
sara_ačestitam na beti 😍😍
Tweety88, Maslačakxx, TirelessIvy bravo za aspiracije i jajne stanice, neka se sve lijepo oplode.
Ja sam danas bila na UZV i folikuli su saroliki. Ima ih po 18, 12 i 5 mm. Bio je i jedan veci za kojeg su mislili da je cista ali je ovulirao. Tako da neznam kada i kaj da ocekujem. Ponovo UZV u nedjelju.
što kaže dr? koji ti je dan ciklusa?
držim fige da se ujednace❤️
11 dan ciklusa. Moje dr trenutno nema pa me druga doktorica gledala cijeli tijedan. Svaki puta je rekla da je cista, a danas da je folikul ovulirao i da ce se morati zamrzavati. To je sve od nje. Nadam se da nece i ovi dva od 18 i 17mm ovulirat do pukncije pa da barem koju stanicu dobijem.
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
ma2013 ajde super ❤️ nisam uspila sve danas popratit,jesu dosli rezultati od danas?
sanjass322@gmail.com
Tweety88, Maslačakxx, TirelessIvy bravo za aspiracije i jajne stanice, neka se sve lijepo oplode.
Ja sam danas bila na UZV i folikuli su saroliki. Ima ih po 18, 12 i 5 mm. Bio je i jedan veci za kojeg su mislili da je cista ali je ovulirao. Tako da neznam kada i kaj da ocekujem. Ponovo UZV u nedjelju.
11 dan ciklusa. Moje dr trenutno nema pa me druga doktorica gledala cijeli tijedan. Svaki puta je rekla da je cista, a danas da je folikul ovulirao i da ce se morati zamrzavati. To je sve od nje. Nadam se da nece i ovi dva od 18 i 17mm ovulirat do pukncije pa da barem koju stanicu dobijem.
navijam za ova dva i da se još koji pojavi ovih dana ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
11 dan ciklusa. Moje dr trenutno nema pa me druga doktorica gledala cijeli tijedan. Svaki puta je rekla da je cista, a danas da je folikul ovulirao i da ce se morati zamrzavati. To je sve od nje. Nadam se da nece i ovi dva od 18 i 17mm ovulirat do pukncije pa da barem koju stanicu dobijem.navijam za ova dva i da se još koji pojavi ovih dana❤️
Hvala😘 i ja tebi zelim ugodno pikanje i lijepe folikule 😀
ET- 2 morule ❌
1🐧
Ma2013, VM, Maslacak, Cupica 🧡🧡🧡🧡 puno hvala curke na podrsci!
TirelessIvy bravo za 🥚🥚, neka se obje oplode ❤🍀
Znaci i ti si pricala zanimljive stvari pod drogama 😂😂😂
Cupica navijam za tvoje folikule, da budu puni stanica 🍀💪🏻
💛🧡
Tweety znas koliko mi je drago za tebe! Bas ne volim doktore koji tako krenu negativno, a stvarno na osnovu svega sto si pisala uopšte ne razumem odakle takva sigurnost da će najverovatnije biti ciste. Tvoja jajasca su znala bolje 😜
Smejala mi se bas sestra. Kaže imaju dosta pacijenata koji tako svašta pričaju kad se bude, ali retko bas o poslu 😂
Sada držimo jako fige, i za našu Maslačak da se sve oplode!!! 😍😍😍
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
ma2013 ajde super ❤️ nisam uspila sve danas popratit,jesu dosli rezultati od danas?
Nisam ni pisala rezultate. 😊
Jesu, 69 je danas, u srijedu ponavljanje. 😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Tweety88 hvala😀
ET- 2 morule ❌
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji