Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica 90🦋
    25. Lipanj 2021. 17:45

Ćao cure danas sam bilanakontroli sve je uredu imam još jedu kpntrolu i gotovo..uskoro nam stiže naša dugočekana curica♥️😍brzo mi je sve to proletilo🤗🤗

Azospermia

Sunny_🐣
    25. Lipanj 2021. 17:50

Mare0208 jao žao mi je za malog 😑 super za UZV 🥰 ja danas primila prvu pikicu...pratimo se 😊😊
    Leptirica90 divno 😍 želim ti brz i lagan porod i da konačno držiš vašu curicu u rukama 🥰
    Willy kakva je situacija kod tebe? Javi nam kad stigne bebica 🥰

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Joka95
    25. Lipanj 2021. 17:54

sara_a

SofiSofi

sara_a

Evo me, beta je 2244 veselju nema kraja a opet tračak straha je tu…

Čestitam,super beta. Jeli ti to prva?

Da, prva je danas 13 dan nakon transfera 🙂

Čestitke na savrsenoj beti od srca! Nek ide tako lipo do kraja  🙏🙏🙏❤❤❤❤

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Joka95
    25. Lipanj 2021. 17:58

Amelie

Pozdrav svima, imam jedno pitanje i nadam se da mi možete pomoći svojim iskustvom. Počela sam sa stimulacijom Gonalom F 23.6. sa dozom od 112.5 jedinica. I već od sinoć počela sam osjećati nelagodu s desne strane u donjem dijelu trbuha koja se blago spušta u preponu. Danas sam bila ok no evo popodne opet osjećam pritisak, tu tupu bol.. pogoršava se kad se krećem.. pomaže da mirujem. Da li je ikome bilo slično, jesu li ovo očekivani simptomi nakon samo dvije doze?? Ovo mi je prva stimulacija pa ne znam što očekivati eto.. samo da kažem da imam nešto viši AMH i znam da ova doza nije visoka. Hvala svima na odgovorima 😘

Pozdrav ,
    Ja sam na gonalu 225 ij 5i dan i imam iste takve simptome. Da nestrucno kazem osjecam se ko da nosam vrecu krompira u trbuhu na momente haha 
    Al to je znak da djelujemo na terapiju. Danas bila na pregledu dr. P prezadovoljan napretkom. Tako triba bit vjerojatno🤗🥰

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

Joka95
    25. Lipanj 2021. 18:00

Cure u ponedjeljak 28.06.2021 u 8 aspiracija! 🙏🥰❤

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

GPgirl
    25. Lipanj 2021. 18:05

Joka95

Amelie

Pozdrav svima, imam jedno pitanje i nadam se da mi možete pomoći svojim iskustvom. Počela sam sa stimulacijom Gonalom F 23.6. sa dozom od 112.5 jedinica. I već od sinoć počela sam osjećati nelagodu s desne strane u donjem dijelu trbuha koja se blago spušta u preponu. Danas sam bila ok no evo popodne opet osjećam pritisak, tu tupu bol.. pogoršava se kad se krećem.. pomaže da mirujem. Da li je ikome bilo slično, jesu li ovo očekivani simptomi nakon samo dvije doze?? Ovo mi je prva stimulacija pa ne znam što očekivati eto.. samo da kažem da imam nešto viši AMH i znam da ova doza nije visoka. Hvala svima na odgovorima 😘

Pozdrav ,
    Ja sam na gonalu 225 ij 5i dan i imam iste takve simptome. Da nestrucno kazem osjecam se ko da nosam vrecu krompira u trbuhu na momente haha
    Al to je znak da djelujemo na terapiju. Danas bila na pregledu dr. P prezadovoljan napretkom. Tako triba bit vjerojatno🤗🥰

zelim vam puno dobrih🤞🤞 Iskreno nemam pojma ako to znaci nesto kada je takva reakcija ili ne. Takvu sam imala na Menopuru i imala isti broj jajnih (3 i na kraju isto samo jedna oplodjena) kao i na Gonalu gdje nikakve reakcije nisam imala🤷‍♀️ 

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

GPgirl
    25. Lipanj 2021. 18:05

Joka95

Cure u ponedjeljak 28.06.2021 u 8 aspiracija! 🙏🥰❤

🤞🤞🤞🤞🤞

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• ribic
    25. Lipanj 2021. 18:19

MissIvy A bas muku mucis i nikako na zelenu granu. Nadam se da ce sto prije prestati!

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Joka95
    25. Lipanj 2021. 18:21

GPgirl

Joka95

Amelie

Pozdrav ,

zelim vam puno dobrih🤞🤞 Iskreno nemam pojma ako to znaci nesto kada je takva reakcija ili ne. Takvu sam imala na Menopuru i imala isti broj jajnih (3 i na kraju isto samo jedna oplodjena) kao i na Gonalu gdje nikakve reakcije nisam imala🤷‍♀️

Hvala puno na lipim zeljama! ❤ sve smo razlicite,msm da nema nikakve veze da li imamo neku znacajnu reakciju (simptom,nuspojavu) ili ne. Zadovoljna sam sto sam odlicno reagirala na terapiju pogotovo s obzirom na moju pricu sa AMHom,endo i ostalim. Boze podrzi da bude sve dobro. I vama zelim da vam ide sve kako treba i puno uspjeha ❤

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

Arnoldica
    25. Lipanj 2021. 18:22

Amelie

I meni je tako, ali meni je tako svaki put. Evo sad imam Gonal prvo 200 i danas i jučer po 150 i stalno osjećam neki pritisak i probadanje u jajnicima. Isto tako mi je prošli put bilo s Rekovelle 😏

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.