Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare0208
    23. Lipanj 2021. 15:34

Kača 🌺

marinami

Kača 🌺

marinami

Kača 🌺

marinami

Sunny nije, nema još nikakvih naznaka. Čekam 🙄
    Dada
    Kača ja mislim da se mi znamo 🤔

Pa pucaj 😁

Radiš li u OŠ AMR? Ako da, radile smo zajedno

Daaa, ali ne mogu sad pohvatati tko si? Jesi sad mozda u OŠ BT? 😊

Jesam 🙂

Ajde onda dobro slutim. 😊 Gdje ti ides u postupak?

Evo me s prvim nickom. Jučer se prijavila preko facea, nešt me zezalo.. u OS idemo. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Tweety88🐞
    23. Lipanj 2021. 15:42

Anchy bravo za hrabrog momka 💪🏻💪🏻💪🏻
    GPgirl PUPO uzivaj 🤩
    Ribic snazna zeno! Slazem se s tobom, zasluzila si odmor i malo uzivancije bez razmisljanja. Svu srecu ti zelim 🧡🧡🧡
    Ma2013 zao mi je 😔😔😔
    Dada
    Bravo razigrana, super za 🐧🧡🐧 neka to budu jos 2 brace/seke 🤩
    Rita jako mi je zao 😔 odmori, skupi snage i sretno dalje 💪🏻🍀
    Maslacak super za folikule 🥚🥚🥚, navijam za tebe u petak
    TirelessIvy drago mi je da si zadovoljna i navijam za tebe u petak 🍀🤞🏻
    - - -
    Idem i ja na aspiraciju u petak. Do prije 2 dana sam imala 7 folikula, od kojih je dr 2 smatrala cistama jer su bili otpocetka cudno veliki. Danas se ispostavilo da su ostala samo ta 2 (oba 21mm) "cistasta" i kaze da je pitanje hoce li uopce imati stanica, a ostalih koji su bili kao dobitni nema... Dr. ne polaze nade u ovaj pokusaj i ja sam totalno potonula. Endo 6.5 mm. Eto 😔🤷🏻‍♀️🙄 Ima neto s iskustvom cistatstih folikula koji su imali stanice? 👀

Svima 🤗😘

💛🧡

Kacusha
    23. Lipanj 2021. 15:43

Mare0208

Kača 🌺

marinami

Kača 🌺

marinami

Kača 🌺

marinami

Sunny nije, nema još nikakvih naznaka. Čekam 🙄
    Dada
    Kača ja mislim da se mi znamo 🤔

Pa pucaj 😁

Radiš li u OŠ AMR? Ako da, radile smo zajedno

Daaa, ali ne mogu sad pohvatati tko si? Jesi sad mozda u OŠ BT? 😊

Jesam 🙂

Ajde onda dobro slutim. 😊 Gdje ti ides u postupak?

Evo me s prvim nickom. Jučer se prijavila preko facea, nešt me zezalo.. u OS idemo.

Ajd bas ces mi reci kako je tamo 😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Roxy ✨
    23. Lipanj 2021. 15:46

Tweety nemam iskustva s tim. Samo da ti pozelim srecu i mozda te ti tvoji folikuli iznenade 🙏😘 znam da si razocarana ali ja se iskreno nadam da ce sve izaci na dobro 🍀🤞

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

• Lorena3009
    23. Lipanj 2021. 15:55

Tweety88

Anchy bravo za hrabrog momka 💪🏻💪🏻💪🏻
    GPgirl PUPO uzivaj 🤩
    Ribic snazna zeno! Slazem se s tobom, zasluzila si odmor i malo uzivancije bez razmisljanja. Svu srecu ti zelim 🧡🧡🧡
    Ma2013 zao mi je 😔😔😔
    Dada
    Bravo razigrana, super za 🐧🧡🐧 neka to budu jos 2 brace/seke 🤩
    Rita jako mi je zao 😔 odmori, skupi snage i sretno dalje 💪🏻🍀
    Maslacak super za folikule 🥚🥚🥚, navijam za tebe u petak
    TirelessIvy drago mi je da si zadovoljna i navijam za tebe u petak 🍀🤞🏻
    - - -
    Idem i ja na aspiraciju u petak. Do prije 2 dana sam imala 7 folikula, od kojih je dr 2 smatrala cistama jer su bili otpocetka cudno veliki. Danas se ispostavilo da su ostala samo ta 2 (oba 21mm) "cistasta" i kaze da je pitanje hoce li uopce imati stanica, a ostalih koji su bili kao dobitni nema… Dr. ne polaze nade u ovaj pokusaj i ja sam totalno potonula. Endo 6.5 mm. Eto 😔🤷🏻‍♀️🙄 Ima neto s iskustvom cistatstih folikula koji su imali stanice? 👀

Svima 🤗😘

Ja sam u ovom postupku imala 2 folikula od 25 mm. Jedan je ima jajnu stanicu tako da👍👍👍 a ja sam dan prije aspiracije bila uvjerena da su pukli koliko me bolilo

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Nadalica
    23. Lipanj 2021. 15:57

Kaca kakve veze ima whatsapp grupa, neka svako napravi, kako li si dosla do tog zakljucka ? 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

BAJOMA
    23. Lipanj 2021. 16:00

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Pozdrav cure i sretno svima danas ❤
    Žao mi je što se dijele neadekvatni savjeti, pa cure sa više iskustva ne žele više sudjelovati i mlatiti praznu slamu..
    No tu smo da vas podržimo na sve moguće načine, i pokušavamo doprijeti ali nekada jednostavno ne ide…
    Želim vam svima mnoštvo uspjeha, da sve ugledate svoje plusiće i pratite rast vaše buše. Nemojte da vas različita iskustva i savjeti pokolebaju jer svi smo mi različiti i svako tijelo drugačije reagira i na stimulaciju i na njezine posljedice, a tako i za transfer i sve ostalo… a simptome trudnoće do čekanja bete ne možete osjetiti jer je rano vjerujte mi … može vas boljeti trbuh da umrete od bolova a postupak biti uspješan i također imati mucimu a da postupak propadne. Sve nam to radi u progesteron i jednostavno neka vas ne bune simptomi jer simptoma tako rano nema ,ili mogu biti prividni zbog lijekova koje koristimo…
    Cure koje se dugo borite, želim vam svu snagu svijeta(naravno i curama koje su u početku, bez daljnjega) ,posebno mojoj TirelessIvy, (jesam li ti rekla da je Fehr osvježenje za kliniku, čista pozitiva i strast koju daje u svoj posao te jednostavno ne mogu ostaviti ravnodušnim da se pokolebaš). Daj Bože da je ovo ono što čekate čitav život.
    Borite se curke, ne odustajte, pogotovo ne nakon 1 ili 2 neuspjela pokušaja jer ovdje postoji puno cura kojima je to 10 pokušaj i idu dalje .
    Ja vas čitam ,ponekad odg ako smatram da će moj odg nekome pomoći, ali povlačim se od svakodnevnog praćenja i komentiranja…
    Jednostavno ne mogu ni napustiti a ni ostati.
    Čuvajte sklad i Čuvajte cure koje vrijede i daju vam dobre savjete…
    Da ne ispadne da je netko brutalan ako je iskren i takve stvari.
    Danas sam baš posebno sentimentalna i želim da znate da se svi borite za isto, nekome lakše nekome teže prođe ali nemojte odustajati dokle god imate volju ,želju i resurse ❤

🤗🥰

• Josipab
    23. Lipanj 2021. 16:02

Ja ću preskociti ove nepotrebne svađe i zazeliti sve najbolje curama koje su trenutno u postupku, Maslačak,drzim fige za vodeće folikule 🍀 Lorena, pomolit cu se za tebe i za tvoj pregled,moj je za 6 dana i jako sam nervozna 😁
    Slazem se da ne treba davati neutemeljene odgovore,lažne nade,itd, ovdje su se cure dosta potrudile od vol.1 da informacije budu tocne i svima olakšaju ovaj mukotrpan put. Neke stvari su takve kakve jesu,ako je Beta mala i ne dupla se i pada,jebiga,znamo svi sta to znaci. Smatram da fali malo nježnosti u ovoj komunikaciji, nitko ovdje nije zlocest i zlonamjeran… i Nikita je jedna od osoba od koje smo puno toga naučili i ruzno mi je da se nju odjednom proziva i to na takav agresivan nacin. Bez ikakva povoda. Zena izrazila svoje mislienje i onda krene napad. Evo i ja cu biti sad direktna pa ocekujem neku paljbu i na mene samu 😂😂
    Ja cekam da nam se draga Meto javi kako je prošao pregled,cijelo vrijeme refresham stranicu,pliz javi seeee 🥰
    Živile vi meni! 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

IscekivanjeDobrihStvari
    23. Lipanj 2021. 16:03

Drage moje cure... Kao sto znate prije mjesec dana i neuspješnog transfera uzela sam pauzu od pisanja  ali sam vas pratila redovno . Srasla sam ovdje. Nazalost vrijeme bas i nije u radilo svoje da sam bolje..ali ima tu jos negdje nade i hrabrosti za nove borbe.... 
    Htjela sam vam samo napisati da mi je grozno sto su u zadnje vrijeme svadje sve ucestalije.. Nazalost moram reci da ni "nove" ni "stare" nismo nesto sa strpljenjem i ljubaznoscu na ti... Kad sam imala spontani mislim da sam na drugom forumu 77 puta dnevno pisala sad je ovako sad onako. I tada je Mtb ica odgovarala (iako je i sama bila u slicnoj situaciji  tako strpljivo  iako se  moglo primjetiti da sam svaki put samo iznosila histeriju svoju... Zao mi je sto nismo naucile to, jer sam i sama prije par mjeseci htjela otici s foruma  jer sam se osjecala napadnuto jer kao "nova" dajem savjete... Ne znam zasto ta podjela  na nove . Sto znaci nova ako sam prosla sest transfera, dva tri postupka.. Mozda jesam nova tu ali stara u tome svemu...  Ja sam nazalost mišljenja da kome ce uspjeti da ce to biti eventualno u dva postupka a ne u deset... Ali to je moje mišljenje jer sam ja u depresiji sa sobom ... Ne treba se netko sa mnom "prepirati" oko toga. VOLJELA bih i ja da drugacije mislim i da uskoro dokazem da je drugacije .. Takodjer pocela sam pisati jer je netko napisao da ne trebaju utjehu cure i nadu ako 9dnt nema sjene.. Ali trebaju... Ja sam 9dnt blastociste imala dva negativna testa i betu 11 dn 287! To sam napisala milijun puta  I opet cu jer u ta dva dana misleći da nista od toga sam   se preforsirala tjerala svoj bijes vježbama i svime.. Da bi 11dan bilo pozitivno a mjesec iza spontani  i iako znam da  to nije razlog spontanog jos imam pitanje sto bi bilo da sam mirovala ...znam da se neka pitanja postavljaju 100 puta ali evo prva ja ako sam u fazi aspiracije citam samo o tome odgovore a kad dodjem do transfera.o tome . I naravno da se pitanja moraju ponavljati kad napisemo po 20str na dan... U svoj toj nervozi i iscekivanju odgovar bi odmah pa lakse pitat nego listat forum .. 😂😂

89 pcos
    Srpanj 2020 1.postupak
    1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
    4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste

Anči 💕
    23. Lipanj 2021. 16:03

Jao cirkusa 😱 nisam pohvatala ko s kim kako zasto..samo vidim da ima i obrisanih profila..samo zelim rec curi koja je podjelila cure da je to bas ruzno napisala...i sam nova ovdje i nikad se nisam osjećala odbaceno ili tako nesto.. zahvalna sam svim curama koje su mi u startu lupile šamar realnosti..također razumijem cure koje su tu prvi put pa kad im se kaže da pročitaju prve strane da nis ne kuze jer je tako i meni bilo...čitala sam sto puta i opet nisam kuzila sta je sta...takoder nazalost ima nekad i loših vijesti i nekad je bolje da vam se to ovdje kaze nego da u bolnicu dodete nespremne...ovdje se uvijek dobivalo relno mišljenje ali i utjeha i podrška..moje misljenje je da ako ces nekom pomoć pomozi, ako ne zaobiđi i neko drugi ce odgovorit...takoder ako se ne slazes s necijim misljenjem zaobiđi...kolko sam shvatila najveći je problem sto cure bez dovoljno iskustva daju lažne nade i onda se stare cure nazivciraju..nekad je odma jasno da nije dobro i jednostavno je tako...jako sam zahvalna curama koje imaju živaca sto puta pisat i objasnjavat isto..vi ste dobri duh foruma i nadam se da cete se sve vratit ili nam se bar povremeno javit..zao mi je zbog nasih trudnica sto su se povukle ali eto..od srca svima zelim mirnu trudnoću i da nam se nekad javite ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.