Sunny kakve su novosti kod tebe 😁
Iscekivanjedobrihstvari ovaj citat cu si okvirit 🥰 svaka ti je na mjestu
u 18h tek imam termin
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Takodjer evo razloga za nove diskusije :) procitala sam da ako se progesteron stavlja vaginalno ne mogu simptomi bit od njega,, a mi sve prepisujemo progesteronu 🙈🙈 svi dolazimo do različitih informacija ali sve smo razlicite i sve je u glavi… Ja se druzim sa ukupno 12 parova svatko ima djecu nitko ne zna sto je beta…. I forum je jedini moj doticaj s ljudima poput mene.. Molim vas imajte na umu da nas ima i takvih…i da mora biti svega 😉 I da nas nazalost ima puno koji sve radimo privatno (ne kazem da nam je zato teze) nego da i zbog situacije da smo u knap s financijama pitamo vise tjesimo se i mozda nadamo vise (nemojte da budem krivo shvacena ali ako Ja prva ne znam koliko cu financijski moci u novi postupak, ne mogu zauzet stav bit ce bolje drugi put ) ❤️❤️
A i vi koje ste se ostvarile na svome putu ne bjezite nam kakve god da smo pune smo hormona upoznat ce te nas tek kad budemo s djecom u ruci.. Nemojte nam zamjerati ❤️
Sto bi doktor P rekao kani se foruma vjeruj meni . Moj savjet je vjeruj svome doktoru a ovdje dodji po dozu ljubavi ohrabrenja i svijesti da nisi sama 😍😍😍😍
Prekrasno napisano 💓💓💓💓
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Drage moje cure… Kao sto znate prije mjesec dana i neuspješnog transfera uzela sam pauzu od pisanja ali sam vas pratila redovno . Srasla sam ovdje. Nazalost vrijeme bas i nije u radilo svoje da sam bolje..ali ima tu jos negdje nade i hrabrosti za nove borbe….
Htjela sam vam samo napisati da mi je grozno sto su u zadnje vrijeme svadje sve ucestalije.. Nazalost moram reci da ni "nove" ni "stare" nismo nesto sa strpljenjem i ljubaznoscu na ti… Kad sam imala spontani mislim da sam na drugom forumu 77 puta dnevno pisala sad je ovako sad onako. I tada je Mtb ica odgovarala (iako je i sama bila u slicnoj situaciji tako strpljivo iako se moglo primjetiti da sam svaki put samo iznosila histeriju svoju… Zao mi je sto nismo naucile to, jer sam i sama prije par mjeseci htjela otici s foruma jer sam se osjecala napadnuto jer kao "nova" dajem savjete… Ne znam zasto ta podjela na nove . Sto znaci nova ako sam prosla sest transfera, dva tri postupka.. Mozda jesam nova tu ali stara u tome svemu… Ja sam nazalost mišljenja da kome ce uspjeti da ce to biti eventualno u dva postupka a ne u deset… Ali to je moje mišljenje jer sam ja u depresiji sa sobom … Ne treba se netko sa mnom "prepirati" oko toga. VOLJELA bih i ja da drugacije mislim i da uskoro dokazem da je drugacije .. Takodjer pocela sam pisati jer je netko napisao da ne trebaju utjehu cure i nadu ako 9dnt nema sjene.. Ali trebaju… Ja sam 9dnt blastociste imala dva negativna testa i betu 11 dn 287! To sam napisala milijun puta I opet cu jer u ta dva dana misleći da nista od toga sam se preforsirala tjerala svoj bijes vježbama i svime.. Da bi 11dan bilo pozitivno a mjesec iza spontani i iako znam da to nije razlog spontanog jos imam pitanje sto bi bilo da sam mirovala …znam da se neka pitanja postavljaju 100 puta ali evo prva ja ako sam u fazi aspiracije citam samo o tome odgovore a kad dodjem do transfera.o tome . I naravno da se pitanja moraju ponavljati kad napisemo po 20str na dan… U svoj toj nervozi i iscekivanju odgovar bi odmah pa lakse pitat nego listat forum .. 😂😂
Dobro si rekla za ljubaznost i strpljivost. 😊 Ali ti jesi strpljiva i tvoja dobra stvar ce doci u tvoje ruke 🧸💪
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Pokušala sam se snaći tko je tko od Deleted usera, a tko se meni obratio, jer imam previše godina da bih se raspravljala na ovakav način.
Prvo, sanjich trebaš poraditi na kulturi, jer si bahata i bezobrazna, i nije prvi put da si izazvala raspravu na ovoj temi svojom “iskrenošću”. Pronađi mi 1 post gdje sam ikada ikoga uvrijedila, osim možda sada tebe, jer sam također iskreno rekla da ponekad, za moj dojam, nemaš takta. Ako te to uvrijedilo, promisli zašto si u to povjerovala, jer ako nešto nije istina, ne bi te trebalo ni vrijeđati. Meni je sve ovo malo otišlo predaleko, i iskreno sam šokirana svim postovima danas. Ako od početka zaobilaziš moje postove, to je okej, to je tvoj izbor, jer tebi nešto smeta kod mene i to je okej. Izjava da ja čekam svoju priliku da nekog uvrijedim je potpuno besmislena i krajnje netočna, pa je neću ni komentirati. Sretno u svakom slučaju, ja znam tko sam, i što sam, i da ovdje od početka dajem podršku na način kako znam. Kao i ti. Ti si curi rekla da je maltene glupa, i to je kao okej, a ja tebi ne smijem reći da nemaš ponekad takta? To je užasna uvreda? Iskreno, žao mi je što si se toliko naljutila. Ispriku ti šaljem, jer je to jedino ispravno. Lijep pozdrav, i sretno dalje, ja ti ne zamjeram ništa, jer si trudnica, a trudnice podržavam, makar me i pljuvale. 😘
Dada tebi svako dobro također, očito su se neke strane počele zauzimati, meni je to bespotrebno, i ne znam šta se dogodilo da si se i ti osjetila uvrijeđena, ako je od mene, nije bilo namjere. Također si trudnica i endo seka, i jednostavno ne mogu ne poželit ti sreću. 😘
Magnolia svakako smo sve ovdje različite, ja osobno sam preosjetljiva, i razumijem određene žene ovdje koje su slično osjetljive. Ne trpim bullying niti ću ga ikad trpiti od ikoga ovdje. Zato, svakome sretno i berićetno, ovo je teška tema, tu su parovi s teškim pričama, i nije mjesto za kokošinjac, i ovo je svakako zadnji moj post na tu temu.
Kača ne moraš me braniti, nemam se od čega braniti, jer znam da sam osoba na mjestu. Nikad se nisam uvlačila u rasprave, a bilo ih je ovdje više puta, sad sam prozvana, pa sam se obratila svekolikom pučanstvu, i to je to. Imam ja većih problema od ovih rasprava i osuda na sve strane. Držite se cure, sretno svima! 😘
Svejedno ❤️😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
Ne ne nikitta ,tebe se danas nisam apsolutno dotaknula.
Mišljenja su različita, sto ljudi, sto ćudi,100 žena 200 sisa .
Magnolija➡️ ja
Ti➡️Sanjich
Kaca,Hope➡️sve mi.
..nitko se ne mrzi, vjerovatno ni ne razumije.
Sumnjam da bez obzira na sve itko ikome želi nesreću.
Ni Sanjichina iskrenost, ni moje boljke oko lažnih savjeta, ni whpp grupa ni tvoj takt niti bilo čiji post nije išao prema ikakvoj mržnji. Nego svatko sebi protumači...i to je isto u redu . Nemoramo se svi sa svima slagati. Ni voljeti se ,ni obraćati se jedni drugima.
Jednaku sreću želim svima do jedne ovdje ,o kome god da je riječ.
Nadam se da je ta tema završila...
Sretno svima i stvarno evo tko ima vremena od novih cura neka si bez presinga pročita prve 3 str foruma i bit će puno lakše tumačiti sve brige i probleme na koje nailazite .
Čak imate i videa kako pikati inekcije i svašta nešto korisno jer upravo smo to radile za vas,nove lavice koje ulaze u jedan iznimno težak proces .
Nitko nije glup, bez takta, u sektu, bez obzirnosti i neznam kakav .
Ja se ispričavam ako se tjo našao prozvanim alii eto neke stvari nisu ok I stojim iza svake napisane riječi ,bilo kome pravo ili krivo uvažiti drugačije mišljenje .
Kača grupa nema veze s tim svim jer kak bi izgledala tena mpo grupe da šaljemo slike kolica,pelena ,soba za dječicu i milijun pitanja oko uzv,ogtt i pretraga u trudnoći
To više nebi bila mpo tema i nije fer pred curama kojima je teško pisati o popisu stvari za bolnicu i stavljaju dječje robice i komentiranje istog. Šta ti misliš da se tamo ogovara tebe ili nekoga pa da se zato grupa napravila ...ajde molim te prvo reci hop pa onda skoči.
Sretno ❤
endometrioza
Ne ne nikitta,tebe se danas nisam apsolutno dotaknula.
Mišljenja su različita, sto ljudi, sto ćudi,100 žena 200 sisa .
Magnolija➡️ ja
Ti➡️Sanjich
Kaca,Hope➡️sve mi.
..nitko se ne mrzi, vjerovatno ni ne razumije.
Sumnjam da bez obzira na sve itko ikome želi nesreću.
Ni Sanjichina iskrenost, ni moje boljke oko lažnih savjeta, ni whpp grupa ni tvoj takt niti bilo čiji post nije išao prema ikakvoj mržnji. Nego svatko sebi protumači…i to je isto u redu . Nemoramo se svi sa svima slagati. Ni voljeti se ,ni obraćati se jedni drugima.
Jednaku sreću želim svima do jedne ovdje ,o kome god da je riječ.
Nadam se da je ta tema završila…
Sretno svima i stvarno evo tko ima vremena od novih cura neka si bez presinga pročita prve 3 str foruma i bit će puno lakše tumačiti sve brige i probleme na koje nailazite .
Čak imate i videa kako pikati inekcije i svašta nešto korisno jer upravo smo to radile za vas,nove lavice koje ulaze u jedan iznimno težak proces .
Nitko nije glup, bez takta, u sektu, bez obzirnosti i neznam kakav .
Ja se ispričavam ako se tjo našao prozvanim alii eto neke stvari nisu ok I stojim iza svake napisane riječi ,bilo kome pravo ili krivo uvažiti drugačije mišljenje .
Kača grupa nema veze s tim svim jer kak bi izgledala tena mpo grupe da šaljemo slike kolica,pelena ,soba za dječicu i milijun pitanja oko uzv,ogtt i pretraga u trudnoći
To više nebi bila mpo tema i nije fer pred curama kojima je teško pisati o popisu stvari za bolnicu i stavljaju dječje robice i komentiranje istog. Šta ti misliš da se tamo ogovara tebe ili nekoga pa da se zato grupa napravila …ajde molim te prvo reci hop pa onda skoči.
Sretno ❤
Hop sretno vam svima 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Kaca kakve veze ima whatsapp grupa, neka svako napravi, kako li si dosla do tog zakljucka ?
Pa ocito su se odvojile one koje su u grupi. Za mene su sve to gluposti. 😁
Majke mi ja ovo vise ne mogu pohvatat.. Kakva grupa, ko se s kim svađa?
Zene moje sta se događa??❗❗❗
Jel ja jedina ovdje mislim da na ovakvom forumu gdje svaka svakoj daje podršku nema svađe ili sam se zaj... 🙈🙈🙈☹️☹️
Dajte krenite dalje, nemojte se osvrtat ko je sta rekao...
Rekao je i dobro..
U naletu bijesa, ljutnje, tuge, necega desetog.. Svi smo ovdje kao na iglama, lude, tuzne, sretne, nervozne, u iscekivanju Godota, nekad ne promisljene...
Nemojte da nam se pokvari "ova veza" među nama..☹️☹️☹️☹️
Covjece pa jedva cekam jutro da fino uz kavu na miru procitam i zazelim svima srecu i imam osjecaj kao da pijete tu kavu sa mnom..😍 (bez obzira komentirala nesto ili ne)
Ako nista drugo, bar znas da nisi sam u svemu tome...
Podrzavamo se ja mislim na najbolji moguci nacin, nije vrijedno toga da forum izgubi tu čar... 😶😶😶😶
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Auff gdje da krenem, vidite svi moj potpis hm koji savjet ja mogu dati u ovim vodama ...
Nove cure Budite zahvalni na starim curama , puno su prosle, puno znaju , djele savjete koje su Bogon dani, Meni su stare cure bile samo takvi vjetar u leđa tokom moje trudnoce.
Forum je mjesto gdje se mozes isplakat i nasmijat odma,
Ja volim utjehu ali i brutalnu realnost . Ne postoji podjela ako je sami u glavi niste podjelili . Ja sam osobno gutala stranice ovog foruma , čak sam nervozno isčekivala vase bete.
Sada sam ponosna majka troje djece ne stizem ni na wc posteno više . Magnolija malo vise pozitive unesi .
Budite zahvalni na Ancy (zeljno iscekujem tvoj deveti mjesec)
Sanjich😍🥰 brutalno iskrena do bola .
AuroraB, Bozna , lucky ,bjelis Mtb brzo sve obo sto sam ja🙏
Bajo ❤️
To je tu tako..prvo dobijes realan odgovor bio dobar ili loš, a onda te cure utješe ili se vesele s tobom..to i je bit ovoga..evo i meni su i sad neki pojmovi špansko selo..ne kuzim se u to i ne zelim nikog onda savjetovat...ako sta i pišem pišem ono sto sam zapamtila da su cure prije pisale ali odma i napipem ako sam u krivu da me neko ispravi..meni je uzasno zao sto je sad do ovog svega doslo....
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Kaca kakve veze ima whatsapp grupa, neka svako napravi, kako li si dosla do tog zakljucka ?
Pa ocito su se odvojile one koje su u grupi. Za mene su sve to gluposti. 😁
Majke mi ja ovo vise ne mogu pohvatat.. Kakva grupa, ko se s kim svađa?
Zene moje sta se događa??❗❗❗
Jel ja jedina ovdje mislim da na ovakvom forumu gdje svaka svakoj daje podršku nema svađe ili sam se zaj… 🙈🙈🙈☹️☹️
Dajte krenite dalje, nemojte se osvrtat ko je sta rekao…
Rekao je i dobro..
U naletu bijesa, ljutnje, tuge, necega desetog.. Svi smo ovdje kao na iglama, lude, tuzne, sretne, nervozne, u iscekivanju Godota, nekad ne promisljene…
Nemojte da nam se pokvari "ova veza" među nama..☹️☹️☹️☹️
Covjece pa jedva cekam jutro da fino uz kavu na miru procitam i zazelim svima srecu i imam osjecaj kao da pijete tu kavu sa mnom..😍 (bez obzira komentirala nesto ili ne)
Ako nista drugo, bar znas da nisi sam u svemu tome…
Podrzavamo se ja mislim na najbolji moguci nacin, nije vrijedno toga da forum izgubi tu čar… 😶😶😶😶
Slažem se ❤️ negativnostima ovdje nema mjesta.
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Sortiraj odgovore
Najstariji