Nikitta ja sam te spomenila samo da se slazem da ponekad treba imati takta tj. kako lijepo podijeliti svoje misljenje, a da druge ne uvrijediš jer netko je jak kao kamen, a netko od šećera, ali sve smo zene na teskom putu i ponekad malo osjecaja ne škodi. I radi toga sam kako ti kažes izvrgnuta bullyingu😅, što mi ne smeta, baš obrnuto, smiješno mi je.
Bajo svi smo se složili da je ovo forum na kojemu dajemo savjete i dijelimo svoja iskustva (ako zelimo). Ja sve sto napisem je na osnovu onoga sto sam prošla, onog osnovnog, pola i ne znate, i moj je problem ako cu ja sebi biti negativna, što ja uopce ne smatram negativnošću već opreznošću, i spremnošću na sve, jer da sam negativna davno bi odustala od svega. Drugima nisam negativna milijun posto i ne smatram da je negativno nekome preporučiti nipt, ako je to tebi negativno, onda ne znam, preskoči moje postove.
Mislim da nikada nisam ovdje nikoga uvrijedila, niti davala lazni vjetar u leđa i mislim da nitko od cura to nije uradio. I svima zelim svu sreću svijeta, i u postavljanu "glupih" pitanja po 100ti put, i u svemu vezanome za mpo, i da na kraju svi ostvare ono zbog cega se ustvari i bore!🤍
Joj cure evo nadam se da su sad svi rekli svoje.. predlažem ako još netko ima neko mišljenje ili nešto reći ili da zadrži za sebe ili da traži mail pa piše..
Cure prolaze negativne testove, iščekivanje rezultata oplodnje.. umjesto da dodju na forum i dobiju podršku u tugi ili sreći čitaju raspravu i to ne dvije stranice nego cijeli dan..
Svi su se ispuhali, rekli šta misle... svi smo osjetljivi, hormonalni..
Bezveze zauzimamo prostor nečemu čemu tu nije mjesto..
Anchy drži cure na okupu, ipak ti mjenjas MTB a ona bi nas sve odreda dobro izribala i održala lekciju o girl poweru da je tu ❤️
Ajmo dalje...
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Kača mislim da nisi u pravu. Ja osobno "poznajem" neke cure s foruma 2 godine. I naravno da su svi međusobno u kontaktu, nije to do jedne grupe.. Cure imaju viber, fb grupe.. Pišu si e mail, zovu, tipkaju, piju kavu zajedno… Razvila su se prijateljstva i to je skroz ok… Pa ne vidim što si zapela za tu jednu grupu, no dobro…
Ma naravno i to je ok. 😊 Samo sam malo posizila sto se prozvala Nikitta a zena ni kriva ni duzna. Sorry svim curama koje su osjetile nesto negativno od mene. ❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Manemoj ja sam rekla svoj stav.. jednostavno ovdje vise nije ekipa koja je bila npr na vol 4 i naravno da sad dolazi do trzavica jer se razilazimo u mišljenjima..naravno da su tu nase stare cure ali ima nas puno novih i neiskusnih..ali realno da nema tih starih cura ko bi nam bio vketar u leda..evo meni je naprimjer Nadalica svjetla točka na mom putu..i kad mi potonu lađe sjetim se nje i idem dalje.. .smatram da ova tema nije mjesto za svade i prepirke pogotovo oko ovakvih banalnih gluposti..povlači se pitanje grupe na wappu..cure moje fokusirajte se da sve sto prije zavrsimo u toj grupi..cure su tu grupu napravile da nas ne opterećuju jer znaju kolko je u jednu ruku ljepo čut sve to, tolko je i tesko..a i naravno imaju neke svoje teme koje nas tek cekaju...ovdje je hrpa cura pod hormonima i ima mas 100 razlicitih karaktera i ruzno je da dolazi do ovakvih prepirka..Zapamtite svi smo razliciti, ali smo isti u jednom, a to je da se zelimo ostvariti kao majke..ajmo ovo ostavit iza sebe i krenuti dalje..kopirat cu i ostavit snaznu poruku koja se nalazi na prvoj stranici..
Ovdje se okuplja čopor lavica koje žele dijete - neke svoje prvo dijete, a neke svoje drugo, treće… Okupile smo se sa raznih krajeva svijeta, sa različitim životnim pričama, starosti, dijagnozama, … ali sa zajedničkim ciljem i zajedničkom namjerom - proći ovaj put u dobrom društvu, sa što manje stresa, dobivajući i dajući podršku koja se rijetko viđa.
Na ovoj temi nema vrijeđanja, ponižavanja, svađanja… Ima smijanja, plakanja, čekanja, savjetovanja, tješenja, podrške, navijanja, dijeljenja iskustava, …
Glavno pravilo kojeg se pridržavamo jest:
Sve za jednu, jedna za sve!!!
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Moje mačke su skroz poludjele od ove vrućine, spavaju na mjestima gdje to inače ne rade, jedu u neuobičajeno vrijeme, vraćaju se kasno u noć, čudno me gledaju i sl...😹😹 Tako i vi sada ovdje se neuobičajeno ponašate od vrućine🌞🌞🙈... Mi smo bolje i jače od ovih svađa💪💪❤❤❤❤❤
Bajo legendo🤗🤗
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Bok cure, samo da vam javim, jucer mi je test ClearBlue digitalac pokazao 1-2+, a danas beta HCG zavaljala šamarcinu 3,45 od koje jos tulim. Nista od trudnoce 😭
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Manemoj, ne da mi označit tvoj komentar, al da se nadovežem na tvoj post sa 334 str.
Sad upadam iz vedrog neba.. Al s proljevom.. Nadam se da ste jele da vam ne gadim 😂😂
Danas mi je 4.dan transfera i moram priznat da mi je stolica danas mekša, naginje prema proljevu..
Prosli mjesec sam imala crijevnu virozu, i molila Boga da stane proljev.. A sad mu se nadam.. 😂😂😂😂
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
VM …. bas mi je zao, ne mogu verovati …. bas mi je zao….vidim da ti pise losa kvaliteta,uopste ne kuzim i dalje kako je to video Lucinger? Jel ti on bas to rekao?
Ni meni nije jasno "losa kvaliteta" a u tim postupcima je bilo kao i "odlicnih". Mozda kazu losa kvaliteta zbog broja postupaka i losih ishoda. Trenutno sam u nevjerici da cu ikad ostat trudna. Bas sam psihicki lose i bojim se odmora i prolaska vremena. Radije di isla svaki dan u postupak 😟
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
VM baš mi je žao.. razveselio me tvoj test jako, šaljem zagrljaj ❤️
JB ma to je šala bila jer je Ruska imala u dobitnom transferu tad i onda i ja i još par cura pa je šala da je to jedini pravi simptom 😉 nadam se da će i tebi ta sala ispasti točna
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
VM jako mi je zao! Glupi clearblue testovi!! Znam kako ti je al nije kraj dok god ne budes drzala bebce a to ce biti brzo 😘😘
👩🏽34god
Sortiraj odgovore
Najstariji