Maslačak sretno ti 🙏🤞🍀
Hvala ♥️
Kako je bebicaaa 😍🥰
Bebica se sunca pod lampom većinu dana, a sve ostalo je super. Papa, dobiva na kilazi. Jedva čekamo da i taj bilirubin padne i da idemo domeka 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Maslačak sretno ti 🙏🤞🍀Women_name, kako ste vi dvije? 😊 Je sve dobro? 😊
Evo baš sam Maslačak pisala, dobro smo. Još se malkoc suncamo jer imamo žuticu. Nadamo se brzo doma 🤞🙏
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Roxy, Maslacak ❤❤
Lorena pa to je diivno 🤩 hvala ti na info 🧡 Bas si imala kapitalca 😂
Bome jesam, kapitalca kojeg i misec ipo nakon aspiracije osjecam😂😂😂
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Pokušala sam se snaći tko je tko od Deleted usera, a tko se meni obratio, jer imam previše godina da bih se raspravljala na ovakav način.
Prvo, sanjich trebaš poraditi na kulturi, jer si bahata i bezobrazna, i nije prvi put da si izazvala raspravu na ovoj temi svojom “iskrenošću”. Pronađi mi 1 post gdje sam ikada ikoga uvrijedila, osim možda sada tebe, jer sam također iskreno rekla da ponekad, za moj dojam, nemaš takta. Ako te to uvrijedilo, promisli zašto si u to povjerovala, jer ako nešto nije istina, ne bi te trebalo ni vrijeđati. Meni je sve ovo malo otišlo predaleko, i iskreno sam šokirana svim postovima danas. Ako od početka zaobilaziš moje postove, to je okej, to je tvoj izbor, jer tebi nešto smeta kod mene i to je okej. Izjava da ja čekam svoju priliku da nekog uvrijedim je potpuno besmislena i krajnje netočna, pa je neću ni komentirati. Sretno u svakom slučaju, ja znam tko sam, i što sam, i da ovdje od početka dajem podršku na način kako znam. Kao i ti. Ti si curi rekla da je maltene glupa, i to je kao okej, a ja tebi ne smijem reći da nemaš ponekad takta? To je užasna uvreda? Iskreno, žao mi je što si se toliko naljutila. Ispriku ti šaljem, jer je to jedino ispravno. Lijep pozdrav, i sretno dalje, ja ti ne zamjeram ništa, jer si trudnica, a trudnice podržavam, makar me i pljuvale. 😘
Dada tebi svako dobro također, očito su se neke strane počele zauzimati, meni je to bespotrebno, i ne znam šta se dogodilo da si se i ti osjetila uvrijeđena, ako je od mene, nije bilo namjere. Također si trudnica i endo seka, i jednostavno ne mogu ne poželit ti sreću. 😘
Magnolia svakako smo sve ovdje različite, ja osobno sam preosjetljiva, i razumijem određene žene ovdje koje su slično osjetljive. Ne trpim bullying niti ću ga ikad trpiti od ikoga ovdje. Zato, svakome sretno i berićetno, ovo je teška tema, tu su parovi s teškim pričama, i nije mjesto za kokošinjac, i ovo je svakako zadnji moj post na tu temu.
Kača ne moraš me braniti, nemam se od čega braniti, jer znam da sam osoba na mjestu. Nikad se nisam uvlačila u rasprave, a bilo ih je ovdje više puta, sad sam prozvana, pa sam se obratila svekolikom pučanstvu, i to je to. Imam ja većih problema od ovih rasprava i osuda na sve strane. Držite se cure, sretno svima! 😘
❤
Evo baš sam Maslačak pisala, dobro smo. Još se malkoc suncamo jer imamo žuticu. Nadamo se brzo doma 🤞🙏
Držim fige da brzo idete doma i uživate u novoj obiteljskoj rutini 😍
Hvalaa 😘
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Aaa, nisam znala. Valjda sam propustila post tvoj. 😊
Samo se nek ona malo još posunča i uskoro doma na maženje. 😊❤️❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Roxy, Maslacak ❤❤
Lorena pa to je diivno 🤩 hvala ti na info 🧡 Bas si imala kapitalca 😂
Bome jesam, kapitalca kojeg i misec ipo nakon aspiracije osjecam😂😂😂
Isto kao Dada stopericu 😂❤
💛🧡
Meni nije ok da se žene plaše bez veze. Ionako smo sve isprepadane. Testovi, ne testovi nisu opće po meni tema za ovu temu nego za trudnoću 🤷♂️.
Mislim da je cilj ove teme trudnoća.
Možda bi bilo dobro da se ima posebna tema za komplikacije, ali to nije na meni.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ja koja vise nisam trudna, nisam u stimulaciji i nisam na utricima niti u bilo kakvom postupku uopce ne kuzim kad ste se i zasto posvadale🙈 Citam u rikverc ali i dalje nis ne kuzim😂
Nije iskreno ni lose (nakon xy mjeseci) biti “cist” od svega toga pa valjda ne vidim problem/dramu u nicemu. 😀
Tu smo sve jedne za drugu. Kada koja zna/zeli ce odgovoriti i to je to. Nema predaje 😏
Ni ja bas nista ne kuzim 😂😂.Mogu samo rec da nikada nijedna cura sa ovog foruma nije bila bezobrazna niti bezosjecajna sa komentarima.Cure super ste 🥰🥰
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
url=https://lilypie.com]
Kača mislim da nisi u pravu. Ja osobno "poznajem" neke cure s foruma 2 godine. I naravno da su svi međusobno u kontaktu, nije to do jedne grupe.. Cure imaju viber, fb grupe.. Pišu si e mail, zovu, tipkaju, piju kavu zajedno... Razvila su se prijateljstva i to je skroz ok... Pa ne vidim što si zapela za tu jednu grupu, no dobro...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji