Ovaj forum je definitivno postao nesto sto nije bio prije, slazem se sa dadom jer ovo je vol 6, na svakom vol je bilo novih cura, onih koje su tek pocinjale i onih koje su godinama u mpo, dapace nije bilo ni ovog uvoda na 3, 4 strane gdje si mogao dobiti neke informacije pa svejedno koliko god bio laik kada ti cure nesto kazu i objasne ti to ili prihvatis ili ne prihvatis ali niko nije 100 puta pitao jedno te isto pitanje.. i ja sam se udaljila od foruma jer iskreno ovo sto citam je svaki dan kao preslikan, stare cure su se vecinom vec izgubile, a i razumijem zasto.. i za sanjich neki dan, sta fali brutalnosti ? Pa bolje da vam mi kazemo nego da vas pljusne realnost tek u ordinaciji nekog mpo doktora, ako beta nije dobra, onda nije dobra, da je mozemo popraviti sa komentarima gdje govorimo da je dobra pa evo prva cu komentarisati.. i ti simptomi posle transfera, ne postoje jer je to ili od hormona u stimulaciji, ili od progesterona kojeg uzimamo, zanemarite to, nije mjerilo, starim i novim curama zelim svu srecu, sav uspjeh i male smotuljke u narucju, i ako vam pomaze cinjenica da su to blastociste uhvatiti ce se 100% ili kada je beta u padu, a vi kazete ima nade, onda samo naprijed, podrzavam vas . Jedno veliko hvala ovom forumu gdje sam ucila, zalila se, veselila se, pratila druge curke i nadala se s njima i prijatno vam popodne.
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Dada, ideš? Baš super. Ne sviđa mi se tvoje pametovanje.😋 Ali vrati se😁
Ova podjela zadnjih dana na "iskusne koje vrijede jer daju dobre savjete" i na " ostale glupače koje se usude nešto pitati, a nisu položile sa odličnim napisano na prve tri stranice" treba nestati. Forum je za sve.
Hvala, a ti si ? Drago mi je da te nije mišljenje hrani ... Prosvijetli me ... ako je forum za sve tko ti daje pravo da mene prozivaš da ja pametujem ako sam rekla svoje mišljenje? Ti si rekla svoje, PA ŠTA???
Gdje sam napisala da je itko glup ako nešto pita ?
Vidim da si baš pametna ,kao i ja 😘!
endometrioza
Hani bas si ti to lijepo rasporedila na dvije skupine, svako kako njemu pase, mi se nikada nismo dijelile ali eto docekasmo tebe da nas razdijelis. Pozdrav iz grupe glupaca.
10/19 promjena klinike
2 🐧🐧
Sunny nije, nema još nikakvih naznaka. Čekam 🙄
Dada ❤
Kača ja mislim da se mi znamo 🤔
Pa pucaj 😁
Radiš li u OŠ AMR? Ako da, radile smo zajedno
Mislim da ste stvarno otisle pre daleko. Podrzavam svaku koja je pitala i koja ce pitati i po milijun puta jedno te isto jer nismo svi isti. Podrzavam i onu koja nije pročitala prve stranice jer eto nema strpljena pa joj je lakse upitati, sve je to ljudski! Nekome treba vremena da shvati, nauci, prihvati. Netko je izgubljen u svemu kao sto sam bila i ja u pocetku i ovaj forum me gurao dalje i uvijek mislim ako mogu sve one, pa mogu i ja, pa se trgnem i nastavim. Mislim da ovdje nitko nikome ne daje lažni vjetar u leđa, niti je ikad davao i ako se potkrade koja neistinita informacija, pa što onda, tu su druge da isprave, a za to uvijek postoji način koji ne mora biti brutalan, meni ne smeta, ali ima onih koje su osjetljive i takve ih treba prihvatiti. Fale i meni tu i Bozma i Mtb i Vuky i Lucy i još masa njih. Ali one sigurno nisu napustile forum iz tih razloga koje navodite.
Drage djevojke citam vas vise manje svaki dan, ali ne pisem, ovo danas me dalo na razmisljanje... pratim neke cure u nadi da ce se javiti, ali ih i dalje nema.
Bene jedne umjesto da vam bude drago da imate od koga uciti vi se pravite glupe i osudujete upravo one koje su vam bile vjetar u leda sve ovo vrijeme.
Ja sam se davno maknila odavde, iz razloga jer je sve oslo u krivi smjer.
Magnolia i Hani bas ste bezobrazno reagirale i mene osudite kolko hocete jer mene ne dira, neznam vas a ni vi mene. Zao mi je samo tolikog gnjeva u vama, radite upravo ono za sta prigovoriste drugima. Nikoga zivot nije mazio. Mlada sam dozivjela traumu kakvu nikome pozeljeti necu ali zivim s tim i uzivam u onome sto mi nosi sutra.
Nemojte se svadati jer ovo nije ni vrijeke ni mjesto za to. Ako se ne slazete zasto se komentirate.
Napustam i ja forum, haha napustila davno ali stalkam.
Nadalica i Dada, i Sanjich, podrska za vas stav!
Ja:36 On:35
B-V. V.
Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
01/2020 AIH neuspjesan
12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
2🍦(3D)+2🍦(5D)
2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
5,1mm, imamo 💛
Nifty u redu, imamo curku 💗💗
A zašto mi koje smo "vi" i vi koje ste "mi" ne bismo mogle biti jedne "MI"? 😉 Bez podjela. Može?
Hvala za sve informacije curama koje su nesebično bile tu za nas💗
Ovaj cirkus ne koristi nikome.
Svaka klinika ima stručnjaka koji je tu kada psiha zakaže. I kada osjetite da je teško, i da se ne možete nositi s tim obratite im se bez straha. Bilo da se radi o jednom neuspjelom postupku, trećem ili o prvoj biokemijskoj ili o bilo čemu. Svi smo različiti, ali ne idite u postupke ako niste spremne...
Od lažne nade nitko nije ostao trudan niti od bezveznih savjeta.
Nitko ne osuđuje cure koje su se tek uključile, svi smo nekad bili na početku. Ali neke baš odbijaju poslušati i tupe po svome, radite sebi štetu u svakom pogledu.
Želim svima da se strasti smire i da ovaj Vol bude kao oni prijašnji koji su stvarno bili korisni a svađalice neka smire živce! 😘
I naravno duuugačak popis trudnica!
Baj baj :)
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ajme cure kaosa 😱
Ovo je mjesto podrške i borbe... Nemoj da pozovem MTB da dodje napraviti reda 😂😂😂
Mislim da je puno toga ovdje shvaćeno krivo a nije trebalo biti tako shvaćeno..
Moje iskustvo je takvo da kad sam ja došla na forum je bilo jako puno iskusnih cura koje su mi davale jako dobre savjete, koje su mi rekle kad je sjena na testu bila jedva vidljiva da su male šanse da izadje na dobro, koje su mi davale vjetar u ledja kad sam nakon prvog neuspješnog postupka bila očajna jer sam vidila da je njima uspjelo iz 3, 5, 7 pokušaja.. mahnito sam čitala potpis svakoga tko je uspio i čitala koliko im je trebalo... Nikad neću zaboraviti kad je nina92 išla deveti put na postupak, bila puna optimizma i pisala 9 sreća, sad će upaliti, ovaj put sigurno hoće... I upalilo je taj put.. ali ja sam se njoj divila.. žena je znala što želi u životu i znala je da je to maraton i da treba biti uporan.. meni su takve cure davale vjetar u ledja.. svaka nova trudnoća mi je puno značila jer sam se nadala da ću i ja uskoro na tu listu..
A svaki neuspjeh me naučio da se dogadja i drugima, da treba otplakati, slomiti se i onda se opet skupiti i ispočetka..
Cijela poanta postova "starih" cura je bila više u tome da se nekad daju neadekvatni savjeti.. evo ja imam 3 postupka iza sebe pa baš ne savjetujem jer računam da uvijek ima netko iskusniji, kad netko pita za moju kliniku, intralipidne ili stimulaciju koju sam i ja uzimala napišem jer eto tu nešto znam.. za ostalo se i dalje bojim da ne kažem krivo.. jer ovo je stvarno kompleksna tema i za naše doktore a ne za nas laike.. tako da mislim samo kod savjeta vezanih za betu/vanmaternicnu/i tako to treba biti malo oprezniji, jer osoba kojoj daješ savjet može misliti da ti jako dobro znaš odgovor...
Eto samo to... Nema potrebe da se nitko uvrijedi...
A i prve tri stranice stvarno puno znače.. i otkad postoje MTB je svakoj novoj curi pisala kao papiga nek pročita prve tri stranice jer već tamo ima puno odgovora..
Ja ću forum i dalje pratiti jer čekam da mi moje lucynthesky, Aurora, Anksimoron, Erica, Sbjelis, MTB.. ostanu trudne i da se veselim s njima...
Svima želim sreću, da ne odustajete lako, da se ne uvrijedite lako kad vam netko želi dati iskren savjet koji će vam možda spriječiti ogroman broj suza kasnije, da pazite čije savjete slušate i da shvatite tko je dobronamjeran...
I da.. ja od simptoma i dalje priznam samo proljev peti dan nakon transfera 😂😂😂 sve ostalo je progesteron 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Hani niti smo se ikada dijelile niti cemo. Ne znam o cemu pricas. Kao scena iz filma dzeki chena gdje ovaj kaze ko si ti ? Ja sam ja, a ko si ti ? 😉
10/19 promjena klinike
2 🐧🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji