Broj 13 mi je inace sretan broj i stalno me prati kroz život.. Tako da se nadam da ce ovaj put bit sretno 😉😁
Navijamo za 13 da ti donese svu srecu ovog svijeta 🥰🍀
Hvaaaaala 🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍
Fata je fata, al dvaput je dvaput🤣🤣🤣🤣🤣
Hahaha uvik bilo 😂😂
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Žene moje nemojte se svađat nervirat sad kad vam je to najmanje potrebno. Nas je tu jako puno, i jako je puno karaktera i sve smo razlicite i normalno je da se mišljenja razilaze. Ja sam takva da ni jednoj ne bi mogla rec ej, to ti nije dobar nalaz ili ništa od toga. Takva sam. Rađe necu komentirat. I u sebi cu se molit da joj na kraju sve bude ok🙏 Al to sam ja i takva sam, jbg. I uvik za druge trazim pozitivu, al za sebe uvik ono negativno. Mene je toliko straj sutrašnjeg pregleda da vam to ne mogu opisat. Nadam se da ce bit sve ok, al opet, u meni uvik čuči neka nevjerica...
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Žene moje nemojte se svađat nervirat sad kad vam je to najmanje potrebno. Nas je tu jako puno, i jako je puno karaktera i sve smo razlicite i normalno je da se mišljenja razilaze. Ja sam takva da ni jednoj ne bi mogla rec ej, to ti nije dobar nalaz ili ništa od toga. Takva sam. Rađe necu komentirat. I u sebi cu se molit da joj na kraju sve bude ok🙏 Al to sam ja i takva sam, jbg. I uvik za druge trazim pozitivu, al za sebe uvik ono negativno. Mene je toliko straj sutrašnjeg pregleda da vam to ne mogu opisat. Nadam se da ce bit sve ok, al opet, u meni uvik čuči neka nevjerica…
Takva sam i sama... Za druge puna pozitive a za sebe uvik nekako negativno 😔 znam kako se osjecas. Nadam se da ce sve biti okej to ti zelim od sveg srca kao i sebi! ❤
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
Ritta_55 😞 znam kako ti je
Ja sam jucer popodne prestala sa terapijom i danas odmah prokrvarila,vec nakon duzeg vrimena tocno u dan 😊 nadam se da ce tako i nastavit 💪🏻 Danas sam razgovarala sa svojim dr i reka je da moram dobro odmorit tijelo i pripremit se za sljedeci postupak,cak i da smo imali smrzlice da bi mi savjetovao min dva mj pauze.tako cu lipo sad posvetit vrime sebi i napravit sve sta mi je reka 🤗🤗
Svim curama zelim sta prije i sta vise +++ 🥰
Sanjass, kad imaš drugi postupak? Ne znam ako si to već napisala. Nisam baš popratila :)
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Ritta_55 😞 znam kako ti je
Ja sam jucer popodne prestala sa terapijom i danas odmah prokrvarila,vec nakon duzeg vrimena tocno u dan 😊 nadam se da ce tako i nastavit 💪🏻 Danas sam razgovarala sa svojim dr i reka je da moram dobro odmorit tijelo i pripremit se za sljedeci postupak,cak i da smo imali smrzlice da bi mi savjetovao min dva mj pauze.tako cu lipo sad posvetit vrime sebi i napravit sve sta mi je reka 🤗🤗
Svim curama zelim sta prije i sta vise +++ 🥰
Hvala ti draga, i ja tebi želim svu sreću i da ubrzo bude +, kao i svima ovdje... Doći će i nas dan! 💪😘
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Žene moje nemojte se svađat nervirat sad kad vam je to najmanje potrebno. Nas je tu jako puno, i jako je puno karaktera i sve smo razlicite i normalno je da se mišljenja razilaze. Ja sam takva da ni jednoj ne bi mogla rec ej, to ti nije dobar nalaz ili ništa od toga. Takva sam. Rađe necu komentirat. I u sebi cu se molit da joj na kraju sve bude ok🙏 Al to sam ja i takva sam, jbg. I uvik za druge trazim pozitivu, al za sebe uvik ono negativno. Mene je toliko straj sutrašnjeg pregleda da vam to ne mogu opisat. Nadam se da ce bit sve ok, al opet, u meni uvik čuči neka nevjerica…
Takva sam i sama… Za druge puna pozitive a za sebe uvik nekako negativno 😔 znam kako se osjecas. Nadam se da ce sve biti okej to ti zelim od sveg srca kao i sebi! ❤
Kad si sutra na pregledu? Ja pošto opet moram u bolnici radit idem ranije, pa kad dodem na red😵
Molim se za obe da nam sutra budu dobre vijesti🙏🙏😘❤️
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Sunny nije, nema još nikakvih naznaka. Čekam 🙄
Dada ❤
Kača ja mislim da se mi znamo 🤔
Pa pucaj 😁
Radiš li u OŠ AMR? Ako da, radile smo zajedno
Daaa, ali ne mogu sad pohvatati tko si? Jesi sad mozda u OŠ BT? 😊
Jesam 🙂
Takva sam i sama… Za druge puna pozitive a za sebe uvik nekako negativno 😔 znam kako se osjecas. Nadam se da ce sve biti okej to ti zelim od sveg srca kao i sebi! ❤
Kad si sutra na pregledu? Ja pošto opet moram u bolnici radit idem ranije, pa kad dodem na red😵
Molim se za obe da nam sutra budu dobre vijesti🙏🙏😘❤️
A ti moras u bolnicu.. A mene su ugurali u 12:30 ali su mi odma rekli da cu morat cekat jer im je sve bilo popunjeno. Pa vidit cu koliko ce se to oduziti. Molim i ja za nas 🙏🙏😘😘
Ja sam danas tako nekako lose ne mogu suze suspregnit. Znam da jos nista nije gotovo ali takva je tuga u meni da je to strašno 😔
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
Maslacak pa mi se pratimo!!! Svaka cast na ujednacenim folikulima. Kod mene su dva veca (18 i 16) i jedan manji (12). Endometrijum 12mm. Kod mene uvek pivo radi posao, bolje nego cvekla i ananas U koliko si sati u petak na programu? Ja u 11:30
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Sunny nije, nema još nikakvih naznaka. Čekam 🙄
Dada ❤
Kača ja mislim da se mi znamo 🤔
Pa pucaj 😁
Radiš li u OŠ AMR? Ako da, radile smo zajedno
Daaa, ali ne mogu sad pohvatati tko si? Jesi sad mozda u OŠ BT? 😊
Jesam 🙂
Ajde onda dobro slutim. 😊 Gdje ti ides u postupak?
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji