Nažalost moja beta je negativna😢 Nisam si davala velika ocekivanja, ali opet mi je teško. Moram razmisliti za dalje. Da li znate koliko puta se moze preko hzzo IVF postupak?
Šaljem svima zagraljaj i sreću da uspijete. 🍀
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Dada ne slažem se s tobom u niti jednom segmentu. Svaka cura sto pita je relativno nova u svemu i razumijem da je ponekad tesko prihvatiti lose vijesti i da se nadaš do zadnjeg, pogotovo cure koje prvi put to prolaze i koje nisu upucene ni u stimulaciju, ni rast bete i koje rade osnovne banalne pogreške npr. testiranje sa cb ili razlicitim testovima. Da, uvijek ima netocnih informacija i mislim da su tu iskusnije cure da to isprave, ali da isprave na nježan način, a ne na nacin da se netko osjeca "glup" jer je napisao nesto netocno u najboljoj namjeri, iz razloga jer je krivo pročitao ili shvatio. Pa nitko tu nije lijecnik, svi dijelimo savjete sto smo procitali, čuli ili i sami prošli, nije čudo da se nekome potkrade kriva informacija ili da netko nesto ne zna, pa pita i po 10 puta jedno te isto, pa nije mi to sada za uzeti za zlo. A na kraju svi smo tu osjetljivi, netko malo manje, a netko više. Netko lakse prihvaća stvari, a nekome trebaju mjeseci da se oporavi od cak i najbezazlenije biokemijske. A kad vec jednom prođes nekakvu biokemijsku ili missed spustiš se na zemlju i onda bas ti postajes taj snazniji i realniji koji je svjesan svega, pogotovo onog negativnog, pa hrabriš ove koje prvi put to prolaze. I slazem se sa Nikittom, u svemu tome treba imati takta, jer kao sto sam napisala prije sve tu smo osjetljive, tko kaze da nije laže, samo netko lakse sve prihvati, a netko se mjesecima izvlaci iz crnila.
Ne slažem se ni ja npr. tu sa bilo kim tko nije napravio nipt, svi znate razlog, i iz vlastititog iskustva ga preporučam bilo kome, od 18 do 48 godina. Meni iz moje perspektive je van pameti izjaviti da je lakse ici na inducirani porod nego napraviti jedno vađenje krvi. Ali ok, svi smo razliciti i svi na kraju moramo prihvatiti posljedice onog sto smo ucinili ili onog sto nismo. A mislim da je forum tu da svaka od nas podijeli savjet ili vlastito iskustvo na takav nacin da olakšamo i pomognemo drugom u banalnim stvarima poput vrste testa ili u stvarima kao sto je inducirani porod kasnim tjednima i kako ga izbjeci ako ikako mozes , a na toj osobi je to hoce li prihvatiti ili ne.
Mag.nolia to što ti pišeš je isključivo tvoje mišljenje kao što ja imam svoje i ne pada mi na pamet pravdati se za ono što ja mislim, niti se tko mora složiti samnom..isto kao što se netko ne slaže sa tvojim stavovima, ne mora ni sa mojima...i nisam se nikome obratila ni na loš ni na bezobrazan način samo želim dati do znanja novim curama da je nekada dobro slušati starije cure .
Neznam iz kojeg si ti konteksta sebi izvukla da sam ja rekla da netko nešto ne smije pitati nego što se ne usvajaju mišljenja cura koje su to nekoliko puta prošle....i milijun puta se pisalo o simptomima i svaki dan se postavlja nekoliko pitanja na dnevnoj bazi . Uvijek svi dobiju odg...Ali zaviri u suštinu tih pitanja . Što je sa uvodom u temu za koji su se cure trudile danima...
Nipt test, i sama sam ga radila, iz istog razloga zašto ga i svi rade . Nekome ne treba ,nekome treba, netko hoće, netko neće...svatko će se složiti sa nečijim stavom ali treba poštivati i svačije mišljenje...
Ako se ne slažeš sambom zaobići ćeš me kao što ću i ja zaobići tvoj post ako se ne slažem sa njim.
Ali nekome davati lažne vjetrove u leđa ne podržavam i ako netko kao ti još smatra da sam ja nekoga uvjerila time i nešto krivo rekla neka mi opali šamar pred svima , pa nek i ja ispadnem eto brutalna jer sam rekla svije misljenje, još na lijep način ... !
Pusa bok i ostaj dobro ! ❤
endometrioza
Meni također ne smeta milion pitanja oko bete, oko simptoma, svi smo to prosli i definitivno trebaju godine u tome da te prizemlje (nazalost) i da shvatis da ne ide to bas tako, ali mi ne smeta nicija nada u nesto, koliko god sa strane vidjela to realnije... Dajem prostor mlađim clanicama da se podupiru jer sam sad vec poprilicno 'matora' po godinama na forumu, i citam redovito, svima drzim palčeve i nadam se da cemo sve jednom uhvatiti pravu betu, pravo stipkanje i sve sto nosi period koji toliko zeljno svi iscekujemo ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sunny nije, nema još nikakvih naznaka. Čekam 🙄
Dada ❤
Kača ja mislim da se mi znamo 🤔
Pa pucaj 😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Meni također ne smeta milion pitanja oko bete, oko simptoma, svi smo to prosli i definitivno trebaju godine u tome da te prizemlje (nazalost) i da shvatis da ne ide to bas tako, ali mi ne smeta nicija nada u nesto, koliko god sa strane vidjela to realnije… Dajem prostor mlađim clanicama da se podupiru jer sam sad vec poprilicno 'matora' po godinama na forumu, i citam redovito, svima drzim palčeve i nadam se da cemo sve jednom uhvatiti pravu betu, pravo stipkanje i sve sto nosi period koji toliko zeljno svi iscekujemo ❤️
Ali bi ti smetalo da te netko nešto pita i ispadneš glupa jer eto neznas dobro pa ide još jednom nešto pisati.... Ne smeta ni meni ništa od toga,dapače radujem se betama i dalje ,njih nisam ni spomenula nego uvjerenja da su blastice 100% dobitan postupak i takve stvari . .. .
Smeta mi eto što je krivo protumačena nešto.
Kako nekome može biti vjetar u leđa pad bete, ne može nikako !
.
Ali eto, tko je ostao da daje savjete, malo tko jer su ispali glupi dajući iste !
.
Ja odoh a vama svima sretno od srca!
endometrioza
RazigranaOdlican rez, jako mi drago zbog tebe! Koje si doze sad uzimala?
Gonal 300, Cetrotide.
Doktor mi je odmah na pocetku prvi dan rekao da necemo dobiti puno kao u Beti, ali ce biti kvalitetnije. Od prvog dana sam mu vjerovala, ali ovo me ipak malo iznenadilo (pozitivno, naravno) 😊
Super baš mi je drago 😍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
Nažalost moja beta je negativna😢 Nisam si davala velika ocekivanja, ali opet mi je teško. Moram razmisliti za dalje. Da li znate koliko puta se moze preko hzzo IVF postupak?
Šaljem svima zagraljaj i sreću da uspijete. 🍀
4 puta stimulirani. Žao mi je 💔
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Cure najte se srditi... Malo malo se netko naljuti. Podrška novim curama i je davanje odgovora i bodrenje, pa zato se ljudi i priključe na forum. 😍 Nitko nikoga ne prisiljava da bude aktivan i to je odabir svake od nas. 🍀🦋
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Dada, ideš? Baš super. Ne sviđa mi se tvoje pametovanje.😋 Ali vrati se😁
Ova podjela zadnjih dana na "iskusne koje vrijede jer daju dobre savjete" i na " ostale glupače koje se usude nešto pitati, a nisu položile sa odličnim napisano na prve tri stranice" treba nestati. Forum je za sve.
Sortiraj odgovore
Najstariji