Anchy samo hrabro, ja mirišem veliku pozitivnu betu.💆🏻♀️ Plus imaš i masažu.
Monika samo polako, sve ce biti ok. Brojke su dobre, mozda se još koja js skriva na ultrazvuku. 🤞🏻
Jel isao tko na akupunkturu u Zagrebu i gdje i kako je zadovoljan
Daa masaža u petak i sutra padaju 🍟 🤭
Sutra idem kupit testove 😍 😂 i ananas 🍍
E da i di ima za kupit brazilskih oraščica 😭 ja sam sve dućane u Vinkovcima obišla nema nigdje 😭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Monika samo polako, sve ce biti ok. Brojke su dobre, mozda se još koja js skriva na ultrazvuku. 🤞🏻
E da i di ima za kupit brazilskih oraščica 😭 ja sam sve dućane u Vinkovcima obišla nema nigdje 😭
Naruci sa Tvornice zdrave hrane, mozda dm?
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Ja idem na akupunkturu, tj. baš sad idem paralelno kako mi je postupak. Prvi mi je put, pa ti ne mogu reći cijelo iskustvo, ali me vodi žena koja ima baš iskustva sa klijenticama koje idu u mpo postupke, i prema tome određuje terapiju, baš ciljano za ivf. Upoznata je sa svom terminologijom pa za sad imam u nju povjerenja. A rezultat ću ti moći reći kad izvadim betu za jedno 15ak dana 🙂 Jel ti isto ideš ili razmišljaš o tome?
Anchy hvala!
Nisam nikad, a zelim, samo bi od nekoga preporuku.
Inace sam bas stresna osoba, odnosno moje tijelo, praktin, kortizol. Uzas, pa da me bar malo smiri.
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
ssanjass dobro sam konačno dobila pa se sad mogu narucit za kontrolni UZV i dogovorit plan za dalje sa dr 💪
anchy321 imaš ih u lidlu na odjelu gdje su sjemenke i drugi orašasti plodovi. Neka marka Alesto
Monikica a gdje ideš u ZGu? ja sam gledala studio ZIVIA da se baš bave masažama i akupunkturom vezanom uz mpo.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Anchy i Marimare sretno sutra cure! 👌👌🤞🤞🥰🥰🥰
Ja sam brazilske nasla u konzuma na dijelu sa bajamima i orasima. Od good fooda su
A ananas iz lidla toliko sladak da ga je grijeh stat jest al stala sam ne smim pretjerivat🤣
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Lidl? Ja sam svojenovde u lidla uzimala
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Lidl? Ja sam svojenovde u lidla uzimala
Zanemari N 😂😂😂 to je triba bit razmak 🙈
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Eee hvala cure..u lidl skoro nikad ne idem pa sam na njega skroz zaboravila 🤦🏽♀️
To ću sutra u pohod otić 😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
hej elle, vidim da ste iz prve uspjeli uz nizak amh, čestitam od srca!možeš li napisati koji ti je bio protokol? u kojim je jedinicama to 1,6? jesi li još što radila osim što si snizila prolaktin? baš predobro, ja također imam nizak amh, ali imam i endometriozu uz to koja miruje "i ne bi trebala raditi probleme", ali eto ipak ne ide pa ne ide..
Hey, hvala ti 😊 Osim bromergona radi prolaktina nisam koristila ništa drugo. Jedinica za amh je pmol/L.
Protokol: 3.dan ciklusa ENOLVA 150mg,10.,11. i 12. dan ciklusa MENOPUR 150mg i CETROTIDE 0,25mg,13.dan ciklusa štoperica - OVITRELLE.
Ušla sam u sve ovo s toliko malo znanja i pripreme jer sam mislila da za to služe doktori i da oni sve znaju a da je na meni da slušam. Tu sam naučila da baš i nije tako a i kad mi je dr. na 1. uzv rekla da su i oni šokirani da sam ostala trudna iz prvog pokušaja nisam mogla vjerovati. Meni je to zvučalo kao da eto sve se slučajno desilo a ja mislila da je to do njih i njihove stručnosti. Tako da eto stvarno ne znam zašto nekad ide iz prve a nekad ne ide i ne ide ali nadam se da bude. I tebi i svima i to što prije 💕
Hehehe predobro! Nekad je to veliko olakšanje, kad nisi opterećen informacijama Elonva znači, meni se ona činila kao obećana zemlja, ali taj ciklus na kraju 2 folikula - prazna. E sad, jel utjecalo to što su mi pomicali ciklus (imala sam vodenu cistu na početku pa smo to rješavali kontracepcijom 10 dana pa onda išli), ko zna.. al dobro, lijepo, čestitam i sretno dalje, nek bude mirno i dosadno
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
curke, čestitam svima na lijepim vijestima, ne stignem čitat puno ovih dana, ali kad malo bacim oko na svu tu pozitivu, baš me razveseli. anchy i miramare sretno sutra!
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji