Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    15. Rujan 2021. 19:46

koka007

Bok curke, evo i ja vam se pridruzujem 🙂
    Nakon godinu i pol truda, odlucili smo se na ivf prije nego bude prekasno, iako nam ni sad godine ne idu u prilog 😔
    Sutra imam aspiraciju i iako sam mislila da cu bit mirna i skulirana, bome me dobro pere nervoza 😔

Pozdrav ☺️ u kojoj si bolnici? Koliko imas folikula? Jel aspiracija s anestezijom ili? 
    Ne brini uopće nije strasno...i meni su govorili da nije nista strasno i ja se nisam nikako mogla smirit i na kraju su mi morali dat konjsku dozu eto zbog moje lude glave 🤦🏽‍♀️ 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Roxy ✨
    15. Rujan 2021. 19:50

Avocado zao mi je, nadam se da ce ti sto prije biti lakse. Drzi se 😘
    Koka dobro dosla vjerujem da si nervozna ali nije aspiracija nista strašno, sretno sutra 🤞😉
    Dani zao mi je za krvarenje, samo odmaraj. Ali nije mi jasno sto su ti rekli da dodjes danas na vadjenje krvi a ni sami ne znaju koliki je ostatak od stoperice. Bas bezveze, znam da se sad grozno osjećaš ali samo pozitivno drzim fige za dalje 🙏😘

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Kacusha
    15. Rujan 2021. 19:50

GPgirl

Kača 🌺

GPgirl

imali li mozda koja cura da je histeroskopiju radila u IVF poliklinici? Kako ide proces? Nisu mi nista rekli nego da je radimo 21dc. Hvala!

Ja sam bila u 6mj. Sad ja sam radila dijagnosticku s biopsijom endometrija. Nisam to jutro jela, ni pila. Sat vremena ranije popila 2 brufena, zahvat je trajao 10min i nista me nije boljelo. Radio mi je dr. Maričić, odlicno iskustvo. 😊

Super! Hvala! Idem na isto kod istog dr :) Pretpostavljam da nakon postupka malo lezim tamo i mogu putovati nazad doma? Nadam se da je moguca bar lokalna anestezija inace tesko cemo ista napraviti😑

Ja sam lezala nekih 20min i isla odmah kuci. 2 dana malo sukrvice ali nista strasno 😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Hope33
    15. Rujan 2021. 19:53

Dani30

anchy321

Dani30

anchy321

Dani30

Drage moje imam pitanje. Dali je neka od vas krvarila a da je koristila utrogestan i da je kasnije bilo sve u redu? 😢😢

Koja je jačina krvarenja? Jel bas svjeza krv? Koji dan trebas ne dobit?

Je svjeze je bilo sada je stalo i smeckasto je… u nedjelju sam trebala dobit… nekuzim kako mi se to moglo dogodit dok koristim Utrogestan, rekli su mi dok njega koristim nebi se trebalo to desiti…

Bilo je slučajeva da probija krvarenje..jel imas kakve bolove? Koji ti je DNT? ne znam jel postoji sansa da je implantacijsko? Ja bi svakako pitala kolika je ta beta danas bila….

Zvali smo u kliniku rekli su da je beta 100 ali neznaju mi reci koliko je od toga sprica od petka… rekli su da oni nemogu nista i da trebam poceti uzimati magnezij 3x1 i mirovati i cekati petak.. tu i tamo me probode, ali nije konstantno da boli…

Hm, proslo je skoro tjedan dana, meni bi nakon 6 dana nakon brevactida 1500 i test bio potpuno bijel i beta manja od 2. To je vrlo izvjesno trudnoca, miruj, pij magnezij i stavljaj utrogestane, a ukoliko je jace krvarenje mozes ih i popiti..

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

koka007
    15. Rujan 2021. 19:53

marimare

koka007

Nakon godinu i pol truda, odlucili smo se na ivf prije nego bude prekasno, iako nam ni sad godine ne idu u prilog 😔
    Sutra imam aspiraciju i iako sam mislila da cu bit mirna i skulirana, bome me dobro pere nervoza

Godine nam skoro tu negdje! Bravo za odluku, nema panike oko aspiracije!
    Na kraju mi je ona bila najmanja briga. Sto kazu prve stranice ovog foruma, najgore je od sada pa nadalje samo čekanje.
    Sretno!
    Sutra aspiracija Koka i transfer Anchy!
    Idemo! 👌

Hvala 😀😀
    Ma mislim da i jesam nervozna zbog cekanja, vise nego zbog aspiracije, najradije bi se uspavala na dva tjedna nakon ET ako ga bude uopce 😅

anchy321

koka007

Sutra imam aspiraciju i iako sam mislila da cu bit mirna i skulirana, bome me dobro pere nervoza 😔

Pozdrav ☺️ u kojoj si bolnici? Koliko imas folikula? Jel aspiracija s anestezijom ili?
    Ne brini uopće nije strasno…i meni su govorili da nije nista strasno i ja se nisam nikako mogla smirit i na kraju su mi morali dat konjsku dozu eto zbog moje lude glave 🤦🏽‍♀️

👩'83 👨‍🦰'81
    👨‍🦰 prvo asthenozoo, zatim normozoospermia
    09/21 prvi ivf postupak (gonal, cetrotide, ovitrelle)
    16.09. aspiracija - 11 🥚
    21.09. transfer - 2 blastociste, nema 🐧
    02.10. beta ✖
    12/21 polustimulirani, 2js, beta❌️
    11/22 icsi, vracena 2 trodnevna, jedan 🐧; 05/23 FET, test 6.dt ✅️, beta 9.dt 119, beta 11.dt 283, prvi uzv 16.6.

Anči 💕
    15. Rujan 2021. 19:58

Koka007 ma nista se ne brini..zaspes i probudis se...inače se cure bude nakon 20 minuta kolko sam skuzila..ja sam se probudila valjda isto tako ali sam odspavala još sat vremena 😂 i bila na intenzivnoj dva sata..al kazem meni je tako bilo jer sam bila uzasno uplašena i morali su mi dat jaču dozu...sretno 🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

GPgirl
    15. Rujan 2021. 19:58

Kača 🌺

GPgirl

Kača 🌺

GPgirl

imali li mozda koja cura da je histeroskopiju radila u IVF poliklinici? Kako ide proces? Nisu mi nista rekli nego da je radimo 21dc. Hvala!

Ja sam bila u 6mj. Sad ja sam radila dijagnosticku s biopsijom endometrija. Nisam to jutro jela, ni pila. Sat vremena ranije popila 2 brufena, zahvat je trajao 10min i nista me nije boljelo. Radio mi je dr. Maričić, odlicno iskustvo. 😊

Super! Hvala! Idem na isto kod istog dr :) Pretpostavljam da nakon postupka malo lezim tamo i mogu putovati nazad doma? Nadam se da je moguca bar lokalna anestezija inace tesko cemo ista napraviti😑

Ja sam lezala nekih 20min i isla odmah kuci. 2 dana malo sukrvice ali nista strasno 😊

Nadam se istome! Puno hvala!

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• Ssanjas
    15. Rujan 2021. 20:01

Monkica jel to ides kod gospode Suzane?ja sam planirala tamo,kako ti se cini?

sanjass322@gmail.com

Monkica24 🍀
    15. Rujan 2021. 20:08

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Monkica jel to ides kod gospode Suzane?ja sam planirala tamo,kako ti se cini?

Da, za sad super, isto sam došla kod nje na preporuku, i to mi je važno da je već radila sa ženama koje idu u mpo. A sad hoće li to sve upaliti... vidjet ćemo. Ja sam uvijek voljna svašta nešta probati.

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

• Ssanjas
    15. Rujan 2021. 20:25

Sunny konacno 😍
    Monkica super onda,sad se samo moram odlucit di cu,malo sam sad citala ovo sta je Sunny spomenula i isto mi se cini ok.koliko tretmana ti je preporucila ucinit?

sanjass322@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.