Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    15. Rujan 2021. 16:56

Dani30Evo moja frendica 9tt. Lagano krvarila i otisla na hitnu. Nisu utrice nego joj dali duphaston i da miruje. I evo je lezi i sve ok.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Anči 💕
    15. Rujan 2021. 17:02

Dani30

Drage moje imam pitanje. Dali je neka od vas krvarila a da je koristila utrogestan i da je kasnije bilo sve u redu? 😢😢

Koja je jačina krvarenja? Jel bas svjeza krv? Koji dan trebas ne dobit?

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Kacusha
    15. Rujan 2021. 17:13

GPgirl

imali li mozda koja cura da je histeroskopiju radila u IVF poliklinici? Kako ide proces? Nisu mi nista rekli nego da je radimo 21dc. Hvala!

Ja sam bila u 6mj. Sad ja sam radila dijagnosticku s biopsijom endometrija. Nisam to jutro jela, ni pila. Sat vremena ranije popila 2 brufena, zahvat je trajao 10min i nista me nije boljelo. Radio mi je dr. Maričić, odlicno iskustvo. 😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Mila-Milica
    15. Rujan 2021. 17:53

Pozdrav cure!
    Jutros je moja "gospođa mengica" stigla. I baš sam joj se obradovala. Nadam se zadnji put!
     U petak idem na ultrazvuk i ako sve bude ok, krećem u stimulirani za FET. Budući da imam zamrznute još 3 blastice, vratit ću dvije. Baš sam optimistična i nekako jedva čekam!!! 🙏😊🙏😊
    Tako da, molim Anchy da me stavi na popis. Hvala! 😉

Ostalim ženicama želim puno pozitivnih rezultata na aspiraciji, lijepih blastocista, visokih beta i urednih i školskih trudnoća. 🤞🤞🤞

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

SeniRemmus
    15. Rujan 2021. 18:13

Anchy samo brzinski komentar za khmm khmm - nama je dr.G. baš preporučio odnose prije i nakon FET-a jer postoje neka istraživanja da sperma stalnog partnera je prepoznata od tvog imunološkog sustava i onda endometrij "spušta" obranu pa embrijići imaju bolju šansu se primiti. Ne znam jel je istina, ali mi smo poslušali jer smo imali nedavne čiste briseve pa smo zaključili da je mali rizik od upale. S druge strane, kužim da je kod ET-a puno sve riskantnije i za upale i za sve tako da možda bolje ne, ali evo naše iskustvo je pozitivno za FET pa čisto da se zabilježi u ovaj forumski zapisnik 😅 🤗

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Anči 💕
    15. Rujan 2021. 18:37

SeniRemmus

Anchy samo brzinski komentar za khmm khmm - nama je dr.G. baš preporučio odnose prije i nakon FET-a jer postoje neka istraživanja da sperma stalnog partnera je prepoznata od tvog imunološkog sustava i onda endometrij "spušta" obranu pa embrijići imaju bolju šansu se primiti. Ne znam jel je istina, ali mi smo poslušali jer smo imali nedavne čiste briseve pa smo zaključili da je mali rizik od upale. S druge strane, kužim da je kod ET-a puno sve riskantnije i za upale i za sve tako da možda bolje ne, ali evo naše iskustvo je pozitivno za FET pa čisto da se zabilježi u ovaj forumski zapisnik 😅 🤗

Hvala na objasnjenju..ipak ćemo bit stpljivi...nebi bas da nesto ugrozimo sad...a i prerano sam se poveselila da nema bolova pa mi se brzo obilo o' glavu 😂 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕

Mila-Milica

Pozdrav cure!
    Jutros je moja "gospođa mengica" stigla. I baš sam joj se obradovala. Nadam se zadnji put!
    U petak idem na ultrazvuk i ako sve bude ok, krećem u stimulirani za FET. Budući da imam zamrznute još 3 blastice, vratit ću dvije. Baš sam optimistična i nekako jedva čekam!!! 🙏😊🙏😊

Ostalim ženicama želim puno pozitivnih rezultata na aspiraciji, lijepih blastocista, visokih beta i urednih i školskih trudnoća. 🤞🤞🤞

Nek nam bude sviđa sretan ovaj 9.mj 🤞🤞🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Anči 💕

anchy321

Mila-Milica

Pozdrav cure!

Nek nam bude sviđa sretan ovaj 9.mj 🤞🤞🤞🤞

Svima* 🤦🏽‍♀️ moj mobitel je puko ko i ja 😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• malasreća
    15. Rujan 2021. 18:39

Pozdrav cure, 
    Da li se mozda neka susrela s problemom NK stanica i kako je moguce to rijesili?

GPgirl
    15. Rujan 2021. 18:39

Kača 🌺

GPgirl

imali li mozda koja cura da je histeroskopiju radila u IVF poliklinici? Kako ide proces? Nisu mi nista rekli nego da je radimo 21dc. Hvala!

Ja sam bila u 6mj. Sad ja sam radila dijagnosticku s biopsijom endometrija. Nisam to jutro jela, ni pila. Sat vremena ranije popila 2 brufena, zahvat je trajao 10min i nista me nije boljelo. Radio mi je dr. Maričić, odlicno iskustvo. 😊

Super! Hvala! Idem na isto kod istog dr :) Pretpostavljam da nakon postupka malo lezim tamo i mogu putovati nazad doma? Nadam se da je moguca bar lokalna anestezija inace tesko cemo ista napraviti😑

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.