Linsday čestitam na jednom hrabrom junačkom ❤️
Anchy wooooow super rez!!
Juricka zao mi je, ali super da mozete odmah dalje!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Magnolia nemas se ti sta brinuti🙈 ovo je dr. Junior ocito stavio zbog mog blago povisenog tlaka, koji je vec dugo vremena takav al cisto iz opreznosti zbog nekih nalaza koje mi je dao da uradim. A pretpostavila sam da ce me narucivati sad svako 3t, mislis da nece? Sta ne idu sad kao cesci pregledi il? Javi mi kad su te narucili!😉
Anchy super reagiras! Odmah BO otvori jer postoji mogucnost hipera, samo odmaraj i pij puno iso sporta, pomaze jako🤞
Lindsay bravo za srceko! 🥰 cestitam i nek bude skolska trudnoca!
Juricka zao mi je😔
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Pozdrav cure, nadam se da sam na jednoj od vaših listi ubrzo.
Naime, krecem u postupak, dobila sam prvu inekciju kod Podobnika i sad samo cekam do srijede i pregleda.
Pitanje, kod punkcije preporucate uzimanje BO?
Jer bi ga radije ostavila za kasnije, pa da cujem vase savjete.
Posao je uredski, klasika.
Hvala i šaljem baby prašine na sve vas!😉❤️
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Limesa čestitam od ❤ i da trudnoća bude školska 🤗🤗🤗
Anchy bol je normalna mene su stalno boljeli jajnici jer je bilo puno folikula još malo i sve će to proći, slušaj cure odmaraj se i pij puno tekućineRazumna kako si ti?
Svim drugim curama puno sreće
Hvala na pitanju. Idem sat po sat... više ja tjesim muža i tatu nego oni mene, čvrsta sam radi njih jer da plačem pred njima to bi ih skroz slomilo... ponavljam si da je ovo jedan od ishoda ivf i da je i to bilo za očekivati. Tjesim se da mogu ostati trudna , da mi je barem maternica ok i da samo trebam zdravog embrija u pravo vrijeme na pravom mjestu... A danas sam prvi dan sama doma pa malo i ocajavam, tu i tamo zaplacem, umijem se i nastavim... i realno sam spoznala u ovoj trudnoći da mogu biti bilo kome mama pa čak razmišljam i o posvojenju i udomiteljstvu ( muž nije za to još ali rekao je da ćemo učiniti sve što ja želim....) skoro sam kupila psa, ali moj obiteljski pas kod roditelja bliži se kraju i ne znam kako ću sa tim se još sad izboriti jer mi je 13g bio radost i utjeha i sad si mislim ako uzmem novog da će i on jednom umrijeti... uh, bas sam vas zagnjavila ali ti mi se sve događa 🤷🏻♀️
Juricka žao mi je zbog praznih folikula, ali super da imaš plan za dalje 👍 ne treba tebi 60 js nego jedna ali vrijedna i ta će se napraviti 🤞 . Sad malo odmoriš, odi za vikende negdje ili napravi ajvar ili neku zimnicu, to i ja planiram. Nisam to nikad radila ali sad ću probati. Za vikend idem na more planiram se kupati.... i za cas počinje sljedeći ciklus ♥️
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
draga razumna ti si neka najbolja osoba na svijetu kad još imaš snage i za mene tješit. ❤️
i ja ću na more, mi imamo brod pa planiram nasred ničega sama s mužem, pravit se da sam netko drugi, nećemo ni dijete vodit. sad treba dočekat menstruaciju, a do tada ću se vratit jogi, alkoholu, seksu i putovanjima. :)))
koji je tvoj plan za dalje? isto listopad ili moraš dulje čekati?
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
Cure divne ste sve 🤗🤗
Otvorila sam bolovanje..nebi imalo smisla..jer jutros sam se jedva ustala i sad ovo malo sto smo hodali po bolnici i to bas me rastura..muz me potjero u krevet sa bocom iso sporta..kaze lezi i odmaraj..eno uzeo je on ocistit i pospremit sve da ne moram ja 🥰 divan je stvarno..vec sad me pazi sta ce tek bit u trudnoći 🤭🤭
Znam da moram pit sto vise tekucine al me zanima kolko se smije iso sporta 🤔 jel ima neko ograničenje ili?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav cure, nadam se da sam na jednoj od vaših listi ubrzo.
Naime, krecem u postupak, dobila sam prvu inekciju kod Podobnika i sad samo cekam do srijede i pregleda.
Pitanje, kod punkcije preporucate uzimanje BO?
Jer bi ga radije ostavila za kasnije, pa da cujem vase savjete.
Posao je uredski, klasika.
Hvala i šaljem baby prašine na sve vas!😉❤️
Pozdrav..koji ti je dan ciklusa? Mozes sredit potpis da te lakse pratimo 🤗
Nadam se da ides brzo na listu trudnica 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Razumna hvala ti ❤️ da mene vec sad kad piškim valjda kako se mjehur prazini odma krene jace bolit...sorry ako si vec pisala, al htjela sam pitat jel doktor pušta da se sama očistis ili ces tabletama? Drzi se ❤️ uzivaj u moru i sa muzem...sve ce se to poslozit kako treba..sve nas negdje ceka naša mrva, nekog prije, negog kasnije, nekome je put lagan, a nekome nije...vjerujem da cemi sve mi doć do svoje mrve 🙏🙏🤞🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Anchy draga,moras se paziti,imas puno jajašaca i sad je vrime za odmaranje…izdrzi 🌹
Lindsay, prekrasne vijesti,cestitam na bebici!❤️
Razumna, bit ce tu svakakvih emocija vjerujem,treba to sad odraditi,stvarno mi je zao sta je sve tako ispalo…Al hej,doci ce i tvoj dobitak zgoditak u obliku prekrasne bebice!
Ja sam obavila pregled,sve je kako treba, bebolina je na 250 grama, mama je isto zdrava i zatvorena i vrlo sretna 😊 iduci pregled 1.10. Imamo veliki anomaly scan
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Razumna kako si i sama rekla dok si sama u svoja 4 zida izbaci to iz sebe plači,vrišti, smij se,moli se sve ono što će tebe pomoći da olakšaš dušu i da kreneš dalje, a onda stisni zube i idemo u nove pobjede kao što cure kažu nekome ide sve lakšim putem nekome težim ali ja vjerujem da nas sve i na kraju trnovitog puta čeka velika sreća uvjerena sam u to ❤❤
Je si li razgovarala s dr za daljnje planove?
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji