I da, menstruacija mi kasni. 😒 Već 9 dana, ne znam dal je možda neka cista, dal se ciklus poremetio od stimulacije, luda sam 😅
A jbt. Oces se javljat doktoru? Eto i sama sam u slicnom problemu. 40DC i nema je. 🤦♀️
Imam u planu danas ići do moje ginekologice. Da vidi što je.
Totalno te razumijem 😅
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Lindsay čekamo srčeko s tobom 🤭🤭🙏
Juricka nek bude sto bezbolnije 🤞
Josipa uzivaj s bebom 🤗
………… .. . . . . .
Ja sam danas koma 😔 jajnice me bole uzasno..tek je 6DC i bas sam muzu rekla ne znam kako ću izdrzat još tj dana naprimjer…ne mogu dugo sjedit..na mahove mi bude muka kolko me zaboli..ok mi je samo kad je pun mjehur..jutros dok sam piškila suze su mi dosle na oči kolko je krenulo bolit..jedva cekam uzv danas i da im kazem to sve..iskreno se nadam da je sve ok i da je samo prejaka terapija…
Koja ti je doza gonala?? Nisam propratila.
I mene je boljelo bas taj jedan dan ali kratko. Sve im reci kako jeste. Ja piskim non stop kao luda plus sam dobila hemoroide. Ne znam je li od stimulacije ali to mi se nikad ne desava.
Za moj transfer javljam jer su mi juxe rekli da ce se kknsultovati sa doktorom koji me vodi.
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Svakako ce dio embriona cekati 5ti dan samo da vidimo kad ce biti svjezi transfer
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
Dobro jutro cure i sretno svima danas 🤞😊
Lindsay– 06.09 UZV
Juricka06.09 aspiracija
Josipab- 19tt curica 06.09 UZV
Cure , sretno vam danas! Javite nam kako je bilo!
Anchy zao mi je da te boli, nadam se da ce ti znati dr pomoci <3
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Josipa uzivaj s bebom 🤗
………… .. . . . . .
Ja sam danas koma 😔 jajnice me bole uzasno..tek je 6DC i bas sam muzu rekla ne znam kako ću izdrzat još tj dana naprimjer…ne mogu dugo sjedit..na mahove mi bude muka kolko me zaboli..ok mi je samo kad je pun mjehur..jutros dok sam piškila suze su mi dosle na oči kolko je krenulo bolit..jedva cekam uzv danas i da im kazem to sve..iskreno se nadam da je sve ok i da je samo prejaka terapija…
Mene ti je isto bolilo i to dobro. Još sam radila svaki dan, 8 sati na nogama, i svaki pregled iz vinkovaca za samobor, 6 sati vožnje. Mislila sam da će mi jajnici popucat😵 Pogotovo na dan aspiracije. Jedva sam sila u auto. A pregled svaki da ne govorim koliko me bolilo. Tocno samo bol u jajnicima. Imala sam velik broj folikula i to svi preko 25mm.vjerojatno zbog toga. Drži se i pitaj danas doktoricu😘
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Josipa uzivaj s bebom 🤗
………… .. . . . . .
Mene ti je isto bolilo i to dobro. Još sam radila svaki dan, 8 sati na nogama, i svaki pregled iz vinkovaca za samobor, 6 sati vožnje. Mislila sam da će mi jajnici popucat😵 Pogotovo na dan aspiracije. Jedva sam sila u auto. A pregled svaki da ne govorim koliko me bolilo. Tocno samo bol u jajnicima. Imala sam velik broj folikula i to svi preko 25mm.vjerojatno zbog toga. Drži se i pitaj danas doktoricu😘
Kako si se ponasala nakon embriotransfera? Jesi li radila? Dizala tesko?
1994god. Bez jajovoda
Drage lavice i borilice!
Javljala sam se u ranijim postovima vezano uz proces potpomognute, ali evo, nakon par mjeseci intenzivnog posjećivanja doktora, hrpe nalaza, promjene životnog stila, nalazi su uredni i idući mjesec krećem u 1. IVF postupak u Petrovoj (Pavičić Baldani).
Znam da nema univerzalnog odgovora na moje pitanje, ali imate li kakav savjet prije samog postupka?
Pozitivna sam, ali realna, prisutna je doza straha, protiv toga ne mogu (valjda je to normalno).
Kako ste s bolovanjem tijekom postupka, radite li normalno za vrijeme stimulacije, nakon aspiracije? Odgojitelj sam po struci..
Svu sreću želim svima! ❣️
Dobrodošla Ketrin 😊
Ne znam što bih ti savjetovala, osim da se naoružaš strpljenjem 🙈
Što se tiče bolovanja, vjerujem da to svaka od nas mora odlučiti obzirom na vrstu posla, razinu stresa itd
Ja sam kod iste doktorice u Petrovoj i jučer sam bila na pregledu, dr nije bilo, navodno je na bolovanju, ne zna se do kad. Zamjena nije bila raspoložena za razgovor sa mnom, osim što mi je prepisala terapiju Euthyrox zbog TSH 3,38. Vidim iz tvog potpisa da ti je TSH 1.26 i da isto uzimaš Euthyrox…mislila sam da je to ok razina.
I jel ti ovu terapiju iz potpisa prepisala dr PB?
Malo kasnim s odgovorom, nisam bila baš na forumu i sad vidim da si me pitala vezano uz terapiju.
Meni je TSH u 3. mjesecu bio 6,188 (odgojitelj sam, stresovi na poslu, a i nisam baš pazila na sebe nešto pretjerano u smislu prehrane i svega) i tad mi je doktorica uvela terapiju 0,25 Euthyroxa, nakon mjesec dana se spustio TSH na 3 i evo sad je konačnp 1.26, to im je okej.
Terapiju mi je prepisala endoktinologica. Sad sam dobila i Siofor jer mi šećer luduje nakon što popijem onu tekućinu, a inače natašte super i tromjesečni prosjek odličan.
Inače i ja sam 30.8. bila na zadnjim konzultacijama, mene je tada primila doktorica Šprem i isto baš nije bila neke volje, malo mi je to onak, bezveze jer uvijek imam neka pitanja, a moje doktorice nema zadnja 3 puta uopće.
🙋♀️28 hipotireoza/hashimoto
💁♂️28 Hodgkin limfom/oligoastenozoospermija
🌈1. IVF 9/21🌈Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle-11 folikula/4 oocita/nema 🐧, ET trodnevnog embrija 30.9., beta 0,5 ❌
🌞2. IVF/2022. 🌞 Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle-3 oocita, 2 blastice, 1 vraćena i 1 🐧; beta 1888 (13), 4073 (15), 7+4 💗
Drage lavice i borilice!
Javljala sam se u ranijim postovima vezano uz proces potpomognute, ali evo, nakon par mjeseci intenzivnog posjećivanja doktora, hrpe nalaza, promjene životnog stila, nalazi su uredni i idući mjesec krećem u 1. IVF postupak u Petrovoj (Pavičić Baldani).
Znam da nema univerzalnog odgovora na moje pitanje, ali imate li kakav savjet prije samog postupka?
Pozitivna sam, ali realna, prisutna je doza straha, protiv toga ne mogu (valjda je to normalno).
Kako ste s bolovanjem tijekom postupka, radite li normalno za vrijeme stimulacije, nakon aspiracije? Odgojitelj sam po struci..
Svu sreću želim svima! ❣️
Dobrodošla Ketrin 😊
Ne znam što bih ti savjetovala, osim da se naoružaš strpljenjem 🙈
Što se tiče bolovanja, vjerujem da to svaka od nas mora odlučiti obzirom na vrstu posla, razinu stresa itd
Ja sam kod iste doktorice u Petrovoj i jučer sam bila na pregledu, dr nije bilo, navodno je na bolovanju, ne zna se do kad. Zamjena nije bila raspoložena za razgovor sa mnom, osim što mi je prepisala terapiju Euthyrox zbog TSH 3,38. Vidim iz tvog potpisa da ti je TSH 1.26 i da isto uzimaš Euthyrox…mislila sam da je to ok razina.
I jel ti ovu terapiju iz potpisa prepisala dr PB?
Malo kasnim s odgovorom, nisam bila baš na forumu i sad vidim da si me pitala vezano uz terapiju.
Meni je TSH u 3. mjesecu bio 6,188 (odgojitelj sam, stresovi na poslu, a i nisam baš pazila na sebe nešto pretjerano u smislu prehrane i svega) i tad mi je doktorica uvela terapiju 0,25 Euthyroxa, nakon mjesec dana se spustio TSH na 3 i evo sad je konačnp 1.26, to im je okej.
Terapiju mi je prepisala endoktinologica. Sad sam dobila i Siofor jer mi šećer luduje nakon što popijem onu tekućinu, a inače natašte super i tromjesečni prosjek odličan.
Inače i ja sam 30.8. bila na zadnjim konzultacijama, mene je tada primila doktorica Šprem i isto baš nije bila neke volje, malo mi je to onak, bezveze jer uvijek imam neka pitanja, a moje doktorice nema zadnja 3 puta uopće.
A terapiju Gonal, Orgalutran i Ovitrelle mi je prepisala doktorica Pavičić Baldani još u 5.mjesecu (čekala sam do sada jer sam imala koronu u 5.mjesecu, inače bi išla u postupak već u 6.mjeseci, ali se mora čekati 2 mjeseca)
🙋♀️28 hipotireoza/hashimoto
💁♂️28 Hodgkin limfom/oligoastenozoospermija
🌈1. IVF 9/21🌈Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle-11 folikula/4 oocita/nema 🐧, ET trodnevnog embrija 30.9., beta 0,5 ❌
🌞2. IVF/2022. 🌞 Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle-3 oocita, 2 blastice, 1 vraćena i 1 🐧; beta 1888 (13), 4073 (15), 7+4 💗
Evo mene sa uzv..imam 12 na lijevom i 6 na desnom 🤯 od danas mirovanje..vjerovatno u nedelju stoperica i 14 aspiracija
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Evo mene sa uzv..imam 12 na lijevom i 6 na desnom 🤯 od danas mirovanje..vjerovatno u nedelju stoperica i 14 aspiracija
Super rezultat 👍 navijamo dalje 👍
1994god. Bez jajovoda
Sortiraj odgovore
Najstariji