Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    06. Rujan 2021. 19:48

Avocado

Anchy super broj 💪 Čuvaj se sad ❤🙏
    Lindsay ❤ divne vijesti… predivno ❤
    Razumna
    Šaljem vam svima pozdrav s plaže… 😊😊

Avokado vockice naša pozdravljam i ja tebe ♥️
    Na kojem dijelu si jadrana i može li se kupati?
    Pitanje za zene koje su prošle isto što i ja sad prolazim, dakle meni je počelo smeđarenje,  jeli to normalno? I nema menstrualni bolova. Jel to tako treba izgledati?

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

☯️
    06. Rujan 2021. 19:48

Pozdrav curke. Nadam se da me primate u skupinu, pošto po muževoj dijagnozi vjerojatno spadam među vas lavice ovdje. Već sam se javila prije sa savjetom za spermio i Hvala svakoj curki na odgovoru, odlučili smo ga obaviti kod Škvorca. Danas je muž predao uzorak i bio je nalaz kroz par sati, prva dijagnoza je Asthenoteratozoospermia. E sad, ja sam imala neki gut feeling da nešto neće valjati pa sam prošli tjedan još krenula polako s praćenjem ove teme i koliko sam stigla zapratiti (nažalost jos sam na prvom dijelu ove teme oko 330-te stranice tek al trudim se kolko mi obaveze dozvoljavaju ) međutim zanima me možda dok naiđem negdje tamo na takvu dijagnozu, što vi savjetujete ako ima koja iskustvo s tom dijagnozom? Možda profertil/fertilup ili nešto još za što ne znam? Muža je toliko pogodila dijagnoza da nije mogao jesti na pauzi,a treba raditi do 10 večeras, mene je isto šokirala dosta, nisam baš mislila da će biti i u morfologiji samih spermića problem, više sam očekivala manju pokretljivost i broj samih spermića al eto ispalo je kako je ispalo.. Znate li možda podatak koliko je moguće ostvariti prirodnu trudnoću s tom dijagnozom, ja inače u paru s njim imam jako duge cikluse jer desni jajnik samo ovulira (danas sam evo nakon 43 dana prokrvarila valjda od šoka zbog nalaza) a ginekolog je rekao ako bude njegov nalaz lošiji da nećemo raditi HSG pošto to nema smisla pa me čisto zanima, postoji li ohrabrujuća vijest da postoji mogućnost prirodne trudnoće i koliko je ona velika/mala jer znam da se na MPO vjerojatno s ovim odmah preskače inseminacija i ide se nekom drugom metodom? 

Anči 💕
    06. Rujan 2021. 19:56

Hope ☯️

Pozdrav curke. Nadam se da me primate u skupinu, pošto po muževoj dijagnozi vjerojatno spadam među vas lavice ovdje. Već sam se javila prije sa savjetom za spermio i Hvala svakoj curki na odgovoru, odlučili smo ga obaviti kod Škvorca. Danas je muž predao uzorak i bio je nalaz kroz par sati, prva dijagnoza je Asthenoteratozoospermia. E sad, ja sam imala neki gut feeling da nešto neće valjati pa sam prošli tjedan još krenula polako s praćenjem ove teme i koliko sam stigla zapratiti (nažalost jos sam na prvom dijelu ove teme oko 330-te stranice tek al trudim se kolko mi obaveze dozvoljavaju) međutim zanima me možda dok naiđem negdje tamo na takvu dijagnozu, što vi savjetujete ako ima koja iskustvo s tom dijagnozom? Možda profertil/fertilup ili nešto još za što ne znam? Muža je toliko pogodila dijagnoza da nije mogao jesti na pauzi,a treba raditi do 10 večeras, mene je isto šokirala dosta, nisam baš mislila da će biti i u morfologiji samih spermića problem, više sam očekivala manju pokretljivost i broj samih spermića al eto ispalo je kako je ispalo.. Znate li možda podatak koliko je moguće ostvariti prirodnu trudnoću s tom dijagnozom, ja inače u paru s njim imam jako duge cikluse jer desni jajnik samo ovulira (danas sam evo nakon 43 dana prokrvarila valjda od šoka zbog nalaza) a ginekolog je rekao ako bude njegov nalaz lošiji da nećemo raditi HSG pošto to nema smisla pa me čisto zanima, postoji li ohrabrujuća vijest da postoji mogućnost prirodne trudnoće i koliko je ona velika/mala jer znam da se na MPO vjerojatno s ovim odmah preskače inseminacija i ide se nekom drugom metodom?

Pozdrav..dobro nam došla i sto prije otisla na neke vedrije teme...sto see tiče prirodne trudnoće to ti ne znam reć kolike su sanse..na prvim starnicama teme imas popis dodataka i za sebe i za partnera...HSG nema smisla radit ako se ide u MPO jer u tome nije bitna prohodnost...s obzirom i na tvoje stanje moj savjet je da svakako potrazis i misljenje MPO strucnjaka da ne gubis vrijeme...sretno 🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Tess88
    06. Rujan 2021. 20:07

Drage moje, sutra vadim betu u 7.01 u Breyer u ZGB. Zanima me oko koliko sati dodu rezultati? 

MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
    Sluzbeni termin 13.05. 🤩

Tweety88🐞
    06. Rujan 2021. 20:07

Razumna

Avocado

Anchy super broj 💪 Čuvaj se sad ❤🙏
    Lindsay ❤ divne vijesti… predivno ❤
    Razumna
    Šaljem vam svima pozdrav s plaže… 😊😊

Avokado vockice naša pozdravljam i ja tebe ♥️
    Na kojem dijelu si jadrana i može li se kupati?
    Pitanje za zene koje su prošle isto što i ja sad prolazim, dakle meni je počelo smeđarenje, jeli to normalno? I nema menstrualni bolova. Jel to tako treba izgledati?

Razumna, to je normalno, moze trajati odredeno vrijeme, razlikuje se od zene do zene. Meni je setnja pomogla potaknuti da krene najvece krvarenje...
    Drzi se ❤

💛🧡

☯️
    06. Rujan 2021. 20:11

Tess88

Drage moje, sutra vadim betu u 7.01 u Breyer u ZGB. Zanima me oko koliko sati dodu rezultati?

Hej ja sam tamo u par navrata bila i vadila krv. Obzirom da sam ja u 8 bila na redu bez narucivanja (ne znam ima li to kakve veze) a vadila sam progesteron i betu oko pola 5 su me zvali jesam li dobila nalaze a bio zakrcen mail. Mislim da ako je samo beta bude prilicno brzo nalaz,obicno do 2 vec stigne na mail ☺️

☯️
    06. Rujan 2021. 20:14

anchy321 Hvala ti. Evo vec sam ja duboko zakoracila prema MPO napravila sam bas sve nalaze koji su potrebni za to samo eto pokusavamo jos popraviti spermio jer je samo u njemu problem po svemu obzirom da su mi hormoni super i ovulacije budu kvalitetne i s te strane je okej,pa jos zelimo dat priliku bar 3mj za popravljanje spermia,ako ne bude nista onda cemo vjerojatno i kod Škvorca u postupak taman će im krajem godine nadam se produljiti opet ugovor pa ćemo vidjeti sve ☺️

• Tess88
    06. Rujan 2021. 20:16

Hope ☯️

Tess88

Hej ja sam tamo u par navrata bila i vadila krv. Obzirom da sam ja u 8 bila na redu bez narucivanja (ne znam ima li to kakve veze) a vadila sam progesteron i betu oko pola 5 su me zvali jesam li dobila nalaze a bio zakrcen mail. Mislim da ako je samo beta bude prilicno brzo nalaz,obicno do 2 vec stigne na mail ☺️

Tko ce dočekat do 2 😵 Ma, ne mogu docekat 7 da ju idem izvadit 😂 

MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
    Sluzbeni termin 13.05. 🤩

SeniRemmus
    06. Rujan 2021. 20:17

Hope žao mi je radi dijagnoze 😔 nakon prvog muževog lošeg spermiograma sam rekla okej, pomoći će Profertil - ali kada je nakon 3 mjeseca 2.spermiogram bio duplo lošiji sam se raspala od suza na poslu i plakala danima jer sam se trebala pomiriti da ćemo jako teško prirodno ostvariti trudnoću. Naravno da uvijek ima nade, ali bolje je čim prije krenuti na IVF obradu i u međuvremenu si probati posložiti u glavi da je to možda jedini način. Ja sam se bojala ovisiti o doktorima, s tim dijelom MPO-a mi je bilo najteže se pomiriti. Naš nalaz je još gori od vašeg (oligo-astheno-terato) i Profertil nam je samo odmogao jer se desio efekt over-suplementacije, a problem kod muža je mehanički (varikokele na testisima) gdje suplementi ne pomažu, a nije ni kandidat za operaciju... i uze sve to smo iz 1.IVF/ICSI pokušaja dobili 2 bebice u buši 🤗🤗 Iako neće možda ići prirodno i dalje samo hrabro, znam da je jako teško sada, ali IVF/ICSI vam može uspjeti dok god ima spermića 🤞🏻🤞🏻 🥰

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Angeleyes
    06. Rujan 2021. 20:19

Cure, evo opet moram gnjavit malo. Sutra idem na prve konzultacije na humanu, je li to samo informativni razgovor? Moram li se pripremiti za nekakav pregled ili? 🤷🏼‍♀️

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.