Evo meee, hvala svima na vjerovanju u moju bebu 🥰 srceko kuca ko veliko i micek nam je savršen/a, jako zivahna beba, skolski kako treba bit,ima rukice nogice,mase,pliva, sve odlicno, vidjela sam cak i mozak 🥰😊 iduca kontrola 12.4., totalno olakšanje 🥰 od sutra opet panika iduca 4tjedna 😂😂
MTB super za betu,bas mi je drago zbog vas 🥰🥰🥰🥰
Magnolia samo 😘 😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Treba mi netko tko je isto imao gigantski TSH na početku (preko 6) i da je ipak sve bilo u redu.
Kaže G da treba 3 tjedna da se regulira nakon promjene terapije, a da ćemo mi vaditi krv za 2 tjedna da vidimo je li sve ok.
Jako je samopouzdan i ima onaj svoj siguran glas (što i mora imati kao liječnik) ali svejedno sam sad malo uzrujana. Vadila sam ja i druge stvari, ali sad ih ne mogu provjeravati (samo mi je glupi D vitamin opet pao, valjda ga beba troši, ali je feritin lijepo narastao, to je dobro).
💔💔💔
Magnolia super, nek se samo tako nastavi 🥰😍
Bajo med medeni 😍😍😍
Mtb mislim da se tvoja beta ceka vise nego ista... cestitam
.. bas lijepo se to odvija... biti ce to sve super..
Ostale cure sretno, malo sam u guzvi pa sam rijetko tu... ali nastojim popratit sto vise...
Kiss svima 😙😙😙
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
https://ibb.co/8PybqJK evo mog malog snjegovica 🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
MTB, cestitam (jos jednom, hehe).
TSH ce se rijesiti i bit ce sve ok. Bitno da beta raste ❤️
Curke (poliklinka IVF) - zar se preko HZZO-a FET naplacuje 4.000 kn, a svaki uzv do FET-a 250 kn? Sad sam ih pitala i to mi odg i sad ne znam da li je ženska zabrijala ili?
Da, to su cijene. Ali što će ti FET, pa ti nemaš smrzliće?
💔💔💔
MTB, cestitam (jos jednom, hehe).
TSH ce se rijesiti i bit ce sve ok. Bitno da beta raste ❤️
Curke (poliklinka IVF) - zar se preko HZZO-a FET naplacuje 4.000 kn, a svaki uzv do FET-a 250 kn? Sad sam ih pitala i to mi odg i sad ne znam da li je ženska zabrijala ili?
Da, to su cijene. Ali što će ti FET, pa ti nemaš smrzliće?
Eh da, i Rode sad rade na tome da i FET bude besplatan preko HZZO, tako da do tvog vremena, kad ćeš ti imati smrzliće i ići po svoju drugu bebu (jer ćeš prvu dobiti ili sad iz inseminacije ili kasnije iz stimulacije) to će biti riješeno. Dapače, očekuje se da će biti riješeno u idućih par tjedana.
💔💔💔
Mtb beta je🥰😍 nisam ni sumnjala da ces ishodit raniji uzv😁 i sama se razmisljam o njemu, al je dr strah cackati ovako rano da nesto ne pokrene pa cu se suzdrzati dok budem mogla🙄
Tsh bas raste u T, th ce sad to kroz koji dan smanjiti, ne brini☺️
Jako mi je drago, hmm stas za rucak😁😋
Ovog puta se moram sloziti sa tobom za kremsnite😂 tko to jede vruce😅🙈
Magnolia ja brojim dane i racunam da ces danas ili sutra ici na uzv🙈 znam da je rano i s obzirom na anamnezu ja cestitam na hrabrom srceku i sad dan po dan do iduceg uzva. ❤️
Nymeria zasto ne bi mislila da je implantacijsko radije☺️
Testic neki kasnije popodne ili ujutro? 😘😘😘😘
Cure sretno na uzv danassss i aspiraciji🤞🤞🍀😘
Ja se jedva ustala maloprije, sad znam o cemu pricate kad je rijec o trudnickom umoru😂 nemam pojma kako moja T napreduje, smedjarenje je tu jos al se moram pohvaliti da se dobro drzim, okeeee imam neke momente pada al sve u svemu moze proci..🙈
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ajmeeeee🥰🥰🥰🥰🥰
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Evo meee, hvala svima na vjerovanju u moju bebu 🥰 srceko kuca ko veliko i micek nam je savršen/a, jako zivahna beba, skolski kako treba bit,ima rukice nogice,mase,pliva, sve odlicno, vidjela sam cak i mozak 🥰😊 iduca kontrola 12.4., totalno olakšanje 🥰 od sutra opet panika iduca 4tjedna 😂😂
MTB super za betu,bas mi je drago zbog vas 🥰🥰🥰🥰
Magnolia samo 😘 😊
Presladak ti je snjegović
A jeste radili mini anomaly scan?
Jesi li mislila raditi NIPT?
💔💔💔
Ajmeee žabicaaa malaaa slatka 🥰😍
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji