Malo tele 🥰 ma vidi ga☺️
Nina disi duboko i javi nam se, sretno do neba😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Mtb beta je top 💕 za tsh super da si ga prekontrolirala, sad terapija i bude to super.
BAJO Marija je prekrasna mala cupavica
MaloTele bjelić je prekrasan, samo nek nastavi tak rasti
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Bajo malecka je med medeni🥰
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Mtb beta je🥰😍 nisam ni sumnjala da ces ishodit raniji uzv😁 i sama se razmisljam o njemu, al je dr strah cackati ovako rano da nesto ne pokrene pa cu se suzdrzati dok budem mogla🙄
Tsh bas raste u T, th ce sad to kroz koji dan smanjiti, ne brini☺️
Jako mi je drago, hmm stas za rucak😁😋
Ovog puta se moram sloziti sa tobom za kremsnite😂 tko to jede vruce😅🙈
Ići ćemo skupa na prvi UZV
Samo što ćeš ti vidjeti svoje bebe, ja ću samo provjeriti da nisu zalutale na krivo mjesto i da su tamo gdje trebaju biti
Ne znam što ću za ručak, malo sam još van sebe.
A za kremšnite (ili, bolje rečeno, krempite), ti si žena od ukusa Zamisli mog šoka kad su mi tu deliciju donijeli polurazlivenu iz koje se dimilo. Suze su mi krenule instant.
💔💔💔
Petra meni se iskreno nije svidjelo ni malo..kad sam usla unutra na brzinu sam mu ispricala sta je problem..onako je samo preletio nalaze i onda obavio ultrazvuk..nije mi dao upute za nikakve pretrage nego je rekao da MM mora obavit svoj dio pa da se onda s tim javim (sto je meni glupost jer je meni to gubljenje vremena i sada sve obavljamo zajedno)...shvacam da oni imaju puno posla ali stvarno mi je dojam onako 🤮...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Bajo buhtlica je preslatka. Ja bih htjela za 5mj biti kravica muzarica, ali vidjet cemo kako ce to ici i hoce li, ja cu se potruditi. I imam plan, do 37.tt lezim, a onda pocinjem hodati, skakati po fitness lopti i tako. 😂😂
Mara i MaloTele drago mi je za dobre uzv, neka se dalje nastavi dobro kao i do sad.
___
Nisam znala da se samoborske kremsnite jedu tople 😲. Nije mi to dobra vijest, ja ne jedem tople kolace, osim savijace od jabuka 😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Petra meni se iskreno nije svidjelo ni malo..kad sam usla unutra na brzinu sam mu ispricala sta je problem..onako je samo preletio nalaze i onda obavio ultrazvuk..nije mi dao upute za nikakve pretrage nego je rekao da MM mora obavit svoj dio pa da se onda s tim javim (sto je meni glupost jer je meni to gubljenje vremena i sada sve obavljamo zajedno)…shvacam da oni imaju puno posla ali stvarno mi je dojam onako 🤮…
Uf uf... Drago mi je da si na kraju nasla mjesto gdje si zadovoljna😊. Ja idem vidjeti pa cu biti pametnija, valjda🙈. Hvala ti😊
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Mtb napisala krempite pa izbrisala😂😂😂 znas me😁
Trebala si narucit jos nesto pa pricekati da se ohlade i tek onda smazati😅
Meni ludoj ni ne dolazi u obzir da su bebe zalutale🙈
Al da nema smedjarenja ja bih takodjer isla ranije vidjeti da su tu, na pravom mjestu. 🍀
Svidja mi se za nogice ovo sto je Nymeria stavila, meni se isto hlade brzo, a imam dvoje carape🤦♀️
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Petra meni se iskreno nije svidjelo ni malo..kad sam usla unutra na brzinu sam mu ispricala sta je problem..onako je samo preletio nalaze i onda obavio ultrazvuk..nije mi dao upute za nikakve pretrage nego je rekao da MM mora obavit svoj dio pa da se onda s tim javim (sto je meni glupost jer je meni to gubljenje vremena i sada sve obavljamo zajedno)…shvacam da oni imaju puno posla ali stvarno mi je dojam onako 🤮…
Uf uf… Drago mi je da si na kraju nasla mjesto gdje si zadovoljna😊. Ja idem vidjeti pa cu biti pametnija, valjda🙈. Hvala ti😊
Nema na čemu 😄 narsvno to je samo moj dojam tebi može bit super ☺️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
MTB mojoj frendici je TSH bio preko 40 u trudnoci i rodila zdravog djecaka. Prirodna trudnoca.
Svaka ti cast sto si to izvadila i mozes pravovremeno reagirati. Nemoj se brinuti (iako je tesko, znam), rijesit cete lijekovima, a ona nije tako jako dramaticno visoka. Cestitam na krasnoj beti, bolju beturinu ne mozes pozeljeti, ogromna i sigurna 😍
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji