TiKi ,hvala!
MTBica, misliš na današnjem uzv? 8. 9, tako nešto. Rekao dr. Da je to ok. Više me strah tih folikula.. 😔
Ma to ti je super, ne moraš piti ciklu. Ako baš hoćeš, pij po dec, dva do transfera, ali ovo je već zakon. Ja sam na 11DC imala 8.7.
Pa meni je danas 12. dan. U ponedjeljak berba.. al nema se kaj puno brati i nisu baš veliki.. ☹️BjeliS je u zadnjem postupku imala 4, i svi su se oplodili, jedna je došla i do blastice.
Pusti brojke, bitno je da se oplodi barem jedna, da se taj mali parazitić uhvati za mamicu i ne pušta idućih 8 i po mjeseci.
Hvala! Evo, mantram i dalje pozitivu! Budući da nemrem pivu popit, evo ližem linoladu, da smirim živcce. 😁
Ja krivo pročitala limunadu, pa dobila želju 🤣🤣🤣🙈 imaš sreće kj imam limuna doma 😂😂😂 a linoladu ne smijem, Al bi 😤☹️
Zašto ne smiješ linoladu? Ja jučer lizala Nutellu, onako sa žlicom 🙈🙈🙈🙈
I ja danas 😍😍 ubila sam pola teglice. A Wn mora pazit na šećer, zato ne smije….
Da da, zato ću ja bit ona koja će se poslije trudnoće udebljat 🙈😂😂
Kažeš, doći ćeš opet iznad stotkeali u drugoj stvari.
Daaa haha ja obožavam slatko. Već sam mužu rekla kad dolazim iz rodilišta da me čeka torta, a putem ćemo pokupit sladoled. I btw. ja ću bit ona mama kj će krast djeci čokoladice, monte i to 😂😂🙈🤣😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
TiKi ,hvala!
MTBica, misliš na današnjem uzv? 8. 9, tako nešto. Rekao dr. Da je to ok. Više me strah tih folikula.. 😔
Ma to ti je super, ne moraš piti ciklu. Ako baš hoćeš, pij po dec, dva do transfera, ali ovo je već zakon. Ja sam na 11DC imala 8.7.
Pa meni je danas 12. dan. U ponedjeljak berba.. al nema se kaj puno brati i nisu baš veliki.. ☹️BjeliS je u zadnjem postupku imala 4, i svi su se oplodili, jedna je došla i do blastice.
Pusti brojke, bitno je da se oplodi barem jedna, da se taj mali parazitić uhvati za mamicu i ne pušta idućih 8 i po mjeseci.
Hvala! Evo, mantram i dalje pozitivu! Budući da nemrem pivu popit, evo ližem linoladu, da smirim živcce. 😁blacksheep umireeeeem na Lizem linoladu 😂😂😂😂😂 12.dan čega? Ciklusa ili terapije? Pa koliki su, sunce im kalajsano?
Pa ližem linoladu, da, onak sa žlicom ( velikom) zagrabim pošteno, rasporedim si bijelo i crno po trenutnom ćefu ( sad trenutno više bijeloga na žlici). 😂
12. Dan ciklusa. U utorak ih bilo 3 ( 10,9,8). Danas ih isto ima 3, s tim da su valjda bila još dva, al prestali rast jer su bili prazni. Današnji su: 16,15 i 12.🥺
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
https://ibb.co/x8MZ78z
Finalmente nalaz stigao…sad idem popit Brufen za glavobolju
💕
Sladoled, piva, štogod ti treba. Malo odmora. A onda kujemo planove za dalje
Ma moram priznat da se malo lose osijecam..kao da mi je teze disati. Posto smeđarim skoro od 5dnt(pocelo sa 1 žilicom) to do danas izlazi jako gusto...nikako prokrvarit kako spada. Glava me boli jos od tog 5og dana ako ne i prije..popodne sam popila 2 aspirina jer je postalo neizdrzivo. I odma nakon sat vremena krenem krvariti..ugl ja mislim da sam se full "zgrušala". E da i zaboravila sam i na povremene aritmije isto tako od tog 5og dana. Dok su me nekad šopali Folacinom isto sam lupala ka nenormalna...kasnije sam ja sama shvatila da mi se on samo akumulira u organizmu. A nisam bila kandidat za NMH. Def se moram malo pozabaviti s time...
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Bozeee sta se ovdje propusti ako nisi aktivan 🤦 ja nekad mislim da se vi nicim ne bavite samo sjedite doma i tipkate,ja ne stignem nista popratiti od posla a onda kad krenem citat izgubim se nakon par strana i nemrem sve zapamtit, kad prestanem raditi cu i ja sjediti i tiipkat 😁😃
MTB smislila sam bila pjesmicu pa sam je sad zab 🤦 ugl cestitam koka, najezila sam se od glave do pete kad sam gledala zadnju slikicu 🤗🤗🤗 drzim ti fige za nakdosadniju trudnocu i veselim se betiniako cu je tek navecer procitat 😃 ja sam imala betu 4711 13dnt, ali kod mene su bile 2 blastice, i obje su se primile samo jednoj ne kuca srceko i bila je premalena pa je vj i zato ta beta bila visoka.. znas i sama da je moguce i s manjim betama imati blizanceke 🤗🤞😘
Nina92 ako te tjesi nemam ni ja nikakve simptome,ali apsolutno nikakve,osjecam se jednako kao prije godinu dana, vidjet cemo u ponedjeljak isto sta to znaci, i mene je strah,tebi je gore jer si prosla puno gore stvari od mene ali vjerujmo sad da je 9sreca stvarno 9sreca 🤗 u koliko je pregled? 🤞
Emma zao mi je, svi smo to prosli, i znamo kako je, saljem ti hug i drzim fige za iduci postupak 🤗🤞😘
Lucka pa dobro gde si ti 😃🤗🤗🤗🤗🥰 dobrodošla natrag, bit Ce ti kao da nisi ni otisla, samo ces uskoro biti na listi trudnica 🤞🥰
Nista drugo nisam zapamtila, a citala sam od jucer sve 🤦
Jao erica sazetak je odlican,nemam rijeci 😉🤗 nez jel se vise svida kosa il' sazetak 😉
Cura koja je kupila role, i ti si u negativnim trudnickim tjednima /mjesecima 😃😃🤞🤞oprosti nisam zapamtila nick 🤦🤷😅
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Bajo, jesam, jesam.. u utorak na 5+5. Srce kuca 🥰. Kaže doktor da nema hematoma, smedjarenja ima još malo, onako brljavim 🤷. U utorak opet pregled..
Jel se ti uspiješ naspavati?
Ema ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
BjeliS, jesi objasnila TM kako nastaju djeca? Ono, vrapci, pčele, …*.Women_name.*, kažeš, lako što ja nisam primijetila, ni ti nisi primijetila da si ispod 100
BjeliS, Ruska1986 će biti jaaako dobra prema meni. Još par tjedana i više nema imuniteta. A ja imam ječmenca na tone.
Tiki, raspored
Je li dobiješ po guzi ako zaboraviš staviti iksić
Ja imam alarme, samo sam jutros prespavala jedan.anchy321, nakon što da donaciju, možeš mu raditi što god hoćeš.
Dada, pa ja sam rekla 1DC, a ne 1DNT.
A ovo minus 6, to je ono što si priznala. Ne vjerujem ja da nisi čisto rekreativno pišnula neki i prije.
Hahahhaha moj lapsus 😂😂😂😂 nisam baš od 1dc nećemo pretjerivati 😂😂😂😂😂 ali čuj možda nebi bilo loše 🙈
endometrioza
Emma05, ❤️
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Women_name da, skolski sati uzimanja doza 🤦♀️😂
BjeliS pa kad i Normabel pijem, mora i njega staviti 😂😂
MTB nazalost ne... Redovno oznacavam, a i suzdrzava se od diranja mojih strateskih dijelova jer to ne bi vodilo u dobrom smjeru. Mislim smjer je odlican, ali zabranjen do daljnjega 🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Emma ❤️😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Hvala vam lavice moje..da vam svakoj posebno ne odgovaram.
Idem napraviti palacinke pa kud puklo da puklo🥴😋 I muz se zazelia. Svakako ne napustam ovu grupu jer vas SVE obožavam...carice ste!!! Ide vikend..ali iduci tj kad sklepam plan javljam se da me MTB stavi negdi na listu😜⚠️
🤗😘😘💕💕💕💕
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Sortiraj odgovore
Najstariji