MaloTele, da, da. Sigurno je na to aludirao.blasksheep, zato je njoj aspiracija bila 13DNT. Tebi će biti 15DNT. I meni su sporije rasli, zato mi je bilo 14DNT. Ne moraju brzo narasti, svaka žena ima svoj tempo.
Ajde sad malo popričaj s njima do aspiracije, objasni im što očekuješ od njih.Ana26, slažem se. Ako ima nečeg, vidjet će se. A ako nema, možeš stati s terapijom.
A ako ćemo realno, i meni je brzo uspjelo. Evo, dva puta ostala trudna, a jedino što je bilo potrebno je bila hrpa stimulacije, doktor, biolog, cijeli medicinski tim, terapija, i dva zahvata. Piece of cake. Skoro kao one night stand.BAJO1, ako te mala rastužuje, slobodno je ti proslijedi meni, budem ja preuzela taj težak teret sa tvojih ruku.
: altruizam na djelu :
😂😂😂
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
upadam nakon tjedan dana pauze budem prelistala zaostatke ali prvo pitanje:
(nemamo vise bakteriju juhuuu) i krecemo za par dana ipak idemo s rekovellama umjesto femare i gonala kako je prvo bio plan iskreno ne znam da li je to bolje ( a valjda ni nitko ne zna dok se ne vidi reakcija) a strah me sad googlat razliku....od sestre sam dobila pakete rekovella, cetrotida i brevactida i sad si razmisljam mozda glupo ali da li to treba drzat u frizideru ili na sobnoj temperaturi???
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
*.Women_name.*, ma šta kad dolaziš iz rodilišta, nek ti na porod donese.
I nećeš krasti djeci slatkiše, nego ćeš ih spašavati od tih zlih nezdravih šećera, kao prava majka.Emma05, prestani uzimati utriće i krenut će. Imam i ja cijelo vrijeme aritmije, nadala sam se da su to simptomi trudnoće ali navodno su dosta česte u drugom dijelu ciklusa, a nama je sad ciklus naglašen radi postupka. Prestani odmah sa svom terapijom da se malo odmori tijelo od svega.
A idući tjedan ćeš dogovarati konzultacije, recimo sa mojim dečkom.
Nego, gdje si ti ono rekla da živiš? Stignem li do palačinki dok ih još ima?MaloTele, dakle 18DNO? Hmmm, dobar izazov si mi postavila.
Tiki, ja bih baš namjerno bila zločesta i provocirala ga, sad kad ne smije. Hihihi.
20dno,meni su vratili 7dno, s tim da mi je ovulacija bila 9dc 🤦🤦😅 inace je oko 14dc, al bebe su se ocito htjele pozurit 😃
Ma ja DNO i za FET računam kao DNT + starost zametka. Tako jedino mogu usporediti. Tvoje je kao moje 18DNO. Sutra mi je 14DNO. Što znači da sutra mora biti preko 1000 da bi bilo tvog ranga
I ne govorim ja to radi blizića, nego jer želim biti boljaPostoji rekord, i ja pucam na njega
Jel to znaci da zasad drzim rekord bete na 13dnt? 😅😅😂 Sretno tiiii onda da oboris rekord 😃 mene je moja beta jako brinula, tolko da sam u jednom trenutku cak pomislila da se jedna i prirodno primila 🤦🤦😅 tuka,sta da kazem 😂
Rekord na 13dnt5dn. Ja bit to trebala dostići na 15dnt3dn. 😂
Tražila sam, našla sam bete koje su dosta blizu tvoje, ali takvu nisam ❤️
💔💔💔
(nemamo vise bakteriju juhuuu) i krecemo za par dana ipak idemo s rekovellama umjesto femare i gonala kako je prvo bio plan iskreno ne znam da li je to bolje ( a valjda ni nitko ne zna dok se ne vidi reakcija) a strah me sad googlat razliku….od sestre sam dobila pakete rekovella, cetrotida i brevactida i sad si razmisljam mozda glupo ali da li to treba drzat u frizideru ili na sobnoj temperaturi???
Ja sve držim u fridgeu jer mi se ne da pamtiti što da, a što ne.
Wooohoooo za bakteriju!!!
💔💔💔
(nemamo vise bakteriju juhuuu) i krecemo za par dana ipak idemo s rekovellama umjesto femare i gonala kako je prvo bio plan iskreno ne znam da li je to bolje ( a valjda ni nitko ne zna dok se ne vidi reakcija) a strah me sad googlat razliku….od sestre sam dobila pakete rekovella, cetrotida i brevactida i sad si razmisljam mozda glupo ali da li to treba drzat u frizideru ili na sobnoj temperaturi???
Rita7 za Rekovelle i Cetrotide znam da se drže u frižideru, za Brevactid ne znam. Ali mislim da ti na svakoj kutiji piše jel se drže u hladnjaku ili kako već
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
(nemamo vise bakteriju juhuuu) i krecemo za par dana ipak idemo s rekovellama umjesto femare i gonala kako je prvo bio plan iskreno ne znam da li je to bolje ( a valjda ni nitko ne zna dok se ne vidi reakcija) a strah me sad googlat razliku….od sestre sam dobila pakete rekovella, cetrotida i brevactida i sad si razmisljam mozda glupo ali da li to treba drzat u frizideru ili na sobnoj temperaturi???Rita7 za Rekovelle i Cetrotide znam da se drže u frižideru, za Brevactid ne znam. Ali mislim da ti na svakoj kutiji piše jel se drže u hladnjaku ili kako već
Brevactid na sobnoj 🙃
MaloTele, da, da. Sigurno je na to aludirao.blasksheep, zato je njoj aspiracija bila 13DNT. Tebi će biti 15DNT. I meni su sporije rasli, zato mi je bilo 14DNT. Ne moraju brzo narasti, svaka žena ima svoj tempo.
Ajde sad malo popričaj s njima do aspiracije, objasni im što očekuješ od njih.
Blacksheep MTBica misli na 13DC odn. 15DC 😉
Vidis da je T, nema pojma sta pise 😋
Ekipica ti ima jos 3 dana!! Biti ce na 20!! 😘
oharascarlett14@gmail.com
*.Women_name.*, ma šta kad dolaziš iz rodilišta, nek ti na porod donese.
I nećeš krasti djeci slatkiše, nego ćeš ih spašavati od tih zlih nezdravih šećera, kao prava majka.Emma05, prestani uzimati utriće i krenut će. Imam i ja cijelo vrijeme aritmije, nadala sam se da su to simptomi trudnoće ali navodno su dosta česte u drugom dijelu ciklusa, a nama je sad ciklus naglašen radi postupka. Prestani odmah sa svom terapijom da se malo odmori tijelo od svega.
A idući tjedan ćeš dogovarati konzultacije, recimo sa mojim dečkom.
Nego, gdje si ti ono rekla da živiš? Stignem li do palačinki dok ih još ima?MaloTele, dakle 18DNO? Hmmm, dobar izazov si mi postavila.
Tiki, ja bih baš namjerno bila zločesta i provocirala ga, sad kad ne smije. Hihihi.
20dno,meni su vratili 7dno, s tim da mi je ovulacija bila 9dc 🤦🤦😅 inace je oko 14dc, al bebe su se ocito htjele pozurit 😃
Ma ja DNO i za FET računam kao DNT + starost zametka. Tako jedino mogu usporediti. Tvoje je kao moje 18DNO. Sutra mi je 14DNO. Što znači da sutra mora biti preko 1000 da bi bilo tvog ranga
I ne govorim ja to radi blizića, nego jer želim biti boljaPostoji rekord, i ja pucam na njega
Jel to znaci da zasad drzim rekord bete na 13dnt? 😅😅😂 Sretno tiiii onda da oboris rekord 😃 mene je moja beta jako brinula, tolko da sam u jednom trenutku cak pomislila da se jedna i prirodno primila 🤦🤦😅 tuka,sta da kazem 😂
Rekord na 13dnt5dn. Ja bit to trebala dostići na 15dnt3dn. 😂
Tražila sam, našla sam bete koje su dosta blizu tvoje, ali takvu nisam ❤️
Ajde neka i ja drzim rekord u necem 🥰 ti neces vaditi 15dnt,. Nego 14.i 16? Sutra je 14dnt kolko sam skuzila? Onda moras i u ned vaditi,pa taman sama doma izvadila krv 😅😂
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
A misica mu meni je to 11 sati bilo na sobnoj zurila se na posao nisam ni razmišljala nije se valjda pokvarilo 😱
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
MTB ceeeeeeestiam!!! Sad vidim....hehe da sutra bude troznamenkasta brojka!
Bajo također čestitke :)
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
Sortiraj odgovore
Najstariji