Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    12. Ožujak 2021. 18:14

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

*.Women_name.*

Andela111

Women name bas ti zavidim…. jedva cekam kada cu i ja tako moci da kazem…. sa bebom u stomaku😁

Budees i ti još malo, držim 🤞 da je već tako ali da još samo neznas 🙏🥰

Kako si se prošuljala ispod stotke, nisam ni primijetila

Jooj MTB sori, da budem iskrena uopće ne kužim poruku (trebala sam se rodit ko plava a ne ovak crna da crni ja ne mogu bit 🤦🏻‍♀️😂). Inače bi ti lagala. Ali to da ne orimjetis, ne skuzis i zaboravis, to su sve u trudnoći simptomi koji rastu s mjesecima 🤣🙈🙈🙈

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    12. Ožujak 2021. 18:15

blacksheep

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep

TiKi ,hvala!
    MTBica, misliš na današnjem uzv? 8. 9, tako nešto. Rekao dr. Da je to ok. Više me strah tih folikula.. 😔

Ma to ti je super, ne moraš piti ciklu. Ako baš hoćeš, pij po dec, dva do transfera, ali ovo je već zakon. Ja sam na 11DC imala 8.7.

Pa meni je danas 12. dan. U ponedjeljak berba.. al nema se kaj puno brati i nisu baš veliki.. ☹️
    BjeliS je u zadnjem postupku imala 4, i svi su se oplodili, jedna je došla i do blastice.
    Pusti brojke, bitno je da se oplodi barem jedna, da se taj mali parazitić uhvati za mamicu i ne pušta idućih 8 i po mjeseci.

Hvala! Evo, mantram i dalje pozitivu! Budući da nemrem pivu popit, evo ližem linoladu, da smirim živcce. 😁

Ja krivo pročitala limunadu, pa dobila želju 🤣🤣🤣🙈 imaš sreće kj imam limuna doma 😂😂😂 a linoladu ne smijem, Al bi 😤☹️

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Ožujak 2021. 18:16

*.Women_name.*

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

*.Women_name.*

Andela111

Women name bas ti zavidim…. jedva cekam kada cu i ja tako moci da kazem…. sa bebom u stomaku😁

Budees i ti još malo, držim 🤞 da je već tako ali da još samo neznas 🙏🥰

Kako si se prošuljala ispod stotke, nisam ni primijetila

Jooj MTB sori, da budem iskrena uopće ne kužim poruku (trebala sam se rodit ko plava a ne ovak crna da crni ja ne mogu bit 🤦🏻‍♀️😂). Inače bi ti lagala. Ali to da ne orimjetis, ne skuzis i zaboravis, to su sve u trudnoći simptomi koji rastu s mjesecima 🤣🙈🙈🙈

Pa pala si ispod 100 dana 

💔💔💔

Nada 🍀
    12. Ožujak 2021. 18:17

blacksheep

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep

TiKi ,hvala!
    MTBica, misliš na današnjem uzv? 8. 9, tako nešto. Rekao dr. Da je to ok. Više me strah tih folikula.. 😔

Ma to ti je super, ne moraš piti ciklu. Ako baš hoćeš, pij po dec, dva do transfera, ali ovo je već zakon. Ja sam na 11DC imala 8.7.

Pa meni je danas 12. dan. U ponedjeljak berba.. al nema se kaj puno brati i nisu baš veliki.. ☹️
    BjeliS je u zadnjem postupku imala 4, i svi su se oplodili, jedna je došla i do blastice.
    Pusti brojke, bitno je da se oplodi barem jedna, da se taj mali parazitić uhvati za mamicu i ne pušta idućih 8 i po mjeseci.

Hvala! Evo, mantram i dalje pozitivu! Budući da nemrem pivu popit, evo ližem linoladu, da smirim živcce. 😁

Blacksheep vidim da imamo istu terapiju a i datumi su nam blizu. Sretno, drzim fige 

blacksheep
    12. Ožujak 2021. 18:20

*.Women_name.*

blacksheep

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep

TiKi ,hvala!

Ja krivo pročitala limunadu, pa dobila želju 🤣🤣🤣🙈 imaš sreće kj imam limuna doma 😂😂😂 a linoladu ne smijem, Al bi 😤☹️

Pardoniram se! Al poslala bih ekspresno i limuna da treba, ne se zamjerat trudnicama! 😁

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

blacksheep
    12. Ožujak 2021. 18:24

Hvala ti, nada86!  I ja tebi! 😘

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

🌼TiKi🌼
    12. Ožujak 2021. 18:25

*.Women_name.*

TiKi posto smo sestre po terapiji 😂 ti još koristiš utrice? Šta koristiš za vag floru? Lactogyn kapsule na usta ili još nešto? Kao da mi zvoni da si njih rekla. Kak su mi vratili utrice poznato sam mokra stalno, a gljivice me vole paaa… Ja pijem sad dvije te lactogyn na dan na usta

Da, ja sam na utricima jos uvijek 2x2 vaginalno i stekla sam dojam da mi nece to skoro smanjivati i micati, bar ne do 30.tt. Lactogyn pijem jednu dnevno, pila sam dvije dva tjedna samo kad sam primjetila tegobe, a poslije sam nastavila po jednu dnevno. Vec me znaju u ljekarni. Cim me vide, nose dvije kutije lactogyna i mg direct 😂. Od utrica sam i ja mokra, uglavnom prvih par sati nakon stavljanja pa onda ne do vecernje doze i ujutro se ustanem kao popisana 🤦‍♀️
    Uz to jos pijem encianov caj od brusnice svaki drugi dan salicu, jedem jogurte, izbjegavam bijelo brasno, slatko i ugljikohidrate iako moje dijete bas voli slatko, stalno me trazi da slatko jedem 🙄

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• *.Women_name.*
    12. Ožujak 2021. 18:26

blacksheep

*.Women_name.*

blacksheep

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep

TiKi ,hvala!

Pardoniram se! Al poslala bih ekspresno i limuna da treba, ne se zamjerat trudnicama! 😁

Ma šalim se ja malo ❤️ iako nebus nis dobila od mene, inače moj muž nebi mogao otvorit oko ujutro nekad 🤣🤣🤣to kod mene ne pali izgleda 😂😂

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    12. Ožujak 2021. 18:28

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Meto, tebe čekam. Jesmo se dogovorili da ćemo skupa ovo odraditi. Vidiš kako sam poslušna.
    Mama bezuvjetno voli svoju djecu, čak i kad su Škorpijice.
    Da, i mene je ta zadnja slika dotukla.
    Nalijepila sam ti jučer filmić o smeđarenju, vidim da ga nisi pogledala. Skraćeno, normalno je, u manje od 10% slučajeva uspiju naći uzrok. Zapravo to naše bebe naprave kuršlus po maternici, ali sve je mini pa se ne vidi na UZV.

BjeliS, hahhahaha, koliko si uzbuđena što ova ima peak.ericaa, ja bih se zabrinula, BjeliS zvuči kao da bi i ona mogla rastaviti tvog muža od sreće što ti imaš peak.Emma05, ma super za igračke za Av-avicu. Tako treba, da beba odmah bude presretna što je došla svojoj novoj obitelji.
    Kad dolazi beta?

Ah, kad mene nitko nece seksat 😣

oharascarlett14@gmail.com

• *.Women_name.*
    12. Ožujak 2021. 18:28

🌼TiKi🌼

*.Women_name.*

TiKi posto smo sestre po terapiji 😂 ti još koristiš utrice? Šta koristiš za vag floru? Lactogyn kapsule na usta ili još nešto? Kao da mi zvoni da si njih rekla. Kak su mi vratili utrice poznato sam mokra stalno, a gljivice me vole paaa… Ja pijem sad dvije te lactogyn na dan na usta

Da, ja sam na utricima jos uvijek 2x2 vaginalno i stekla sam dojam da mi nece to skoro smanjivati i micati, bar ne do 30.tt. Lactogyn pijem jednu dnevno, pila sam dvije dva tjedna samo kad sam primjetila tegobe, a poslije sam nastavila po jednu dnevno. Vec me znaju u ljekarni. Cim me vide, nose dvije kutije lactogyna i mg direct 😂. Od utrica sam i ja mokra, uglavnom prvih par sati nakon stavljanja pa onda ne do vecernje doze i ujutro se ustanem kao popisana 🤦‍♀️
    Uz to jos pijem encianov caj od brusnice svaki drugi dan salicu, jedem jogurte, izbjegavam bijelo brasno, slatko i ugljikohidrate iako moje dijete bas voli slatko, stalno me trazi da slatko jedem 🙄

E tako i ja nekako sve 😂😂🙈 samo sam ja na 3x2 i rekli su do 35 najvjerojatnije ali ćemo smanjivati dozu 💁‍♀️

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.