Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    12. Ožujak 2021. 19:49

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

*.Women_name.*, ma šta kad dolaziš iz rodilišta, nek ti na porod donese.
    I nećeš krasti djeci slatkiše, nego ćeš ih spašavati od tih zlih nezdravih šećera, kao prava majka.Emma05, prestani uzimati utriće i krenut će. Imam i ja cijelo vrijeme aritmije, nadala sam se da su to simptomi trudnoće ali navodno su dosta česte u drugom dijelu ciklusa, a nama je sad ciklus naglašen radi postupka. Prestani odmah sa svom terapijom da se malo odmori tijelo od svega.
    A idući tjedan ćeš dogovarati konzultacije, recimo sa mojim dečkom.
    Nego, gdje si ti ono rekla da živiš? Stignem li do palačinki dok ih još ima?MaloTele, dakle 18DNO? Hmmm, dobar izazov si mi postavila.Tiki, ja bih baš namjerno bila zločesta i provocirala ga, sad kad ne smije. Hihihi.

20dno,meni su vratili 7dno, s tim da mi je ovulacija bila 9dc 🤦🤦😅 inace je oko 14dc, al bebe su se ocito htjele pozurit 😃

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Ožujak 2021. 19:50

anchy321, treba imati konjske živce da ne polupam posuđe na njemu. 
    Žao mi posuđa, kupujem ga s ljubavlju. 

BjeliS, kakvo god, negativan je. 

💔💔💔

MaloTele
    12. Ožujak 2021. 19:50

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Sinoć, razgovor:
    MTBica: Ako sam stvarno trudna, ipak ovaj vikend neće biti seksa.(prije sam bila napravila win win plan - ili ću dobiti lijepu betu u subotu ili ću dobiti seks za nedjelju)MTBan: Govori u svoje ime(ide na poslovni put sa ženama)držte me da ga ne ubijem

Pa zene tamo ce se seksat 😃😂

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

blacksheep
    12. Ožujak 2021. 19:51

BijeliS,  tvoji su ipak bili veći. Meni je danas 12. dan ciklusa, ali 11. dan terapije. Ali dobro, biram  da još nade ima. 😉 
    Hvala ti na pozitivi! 😊

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

12. Ožujak 2021. 19:51

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

🦋Anitram-3-🦋

MTBica to zenooooo 🥳🥳🥳👍👍👍👍nek bude skolska i dosadna ❤

Ne zaboravi da imamo deal. Ja sam svoj dio do sad održala. Namjeravam ga nastaviti održavati.
    Sad je na tebi red.

Svakako 👊 nisam zaboravila💪prtim te 🤭

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Ožujak 2021. 19:52

MaloTele

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

I nećeš krasti djeci slatkiše, nego ćeš ih spašavati od tih zlih nezdravih šećera, kao prava majka.Emma05, prestani uzimati utriće i krenut će. Imam i ja cijelo vrijeme aritmije, nadala sam se da su to simptomi trudnoće ali navodno su dosta česte u drugom dijelu ciklusa, a nama je sad ciklus naglašen radi postupka. Prestani odmah sa svom terapijom da se malo odmori tijelo od svega.
    Nego, gdje si ti ono rekla da živiš? Stignem li do palačinki dok ih još ima?MaloTele, dakle 18DNO? Hmmm, dobar izazov si mi postavila.Tiki, ja bih baš namjerno bila zločesta i provocirala ga, sad kad ne smije. Hihihi.

20dno,meni su vratili 7dno, s tim da mi je ovulacija bila 9dc 🤦🤦😅 inace je oko 14dc, al bebe su se ocito htjele pozurit 😃

Ma ja DNO i za FET računam kao DNT + starost zametka. Tako jedino mogu usporediti. Tvoje je kao moje 18DNO. Sutra mi je 14DNO. Što znači da sutra mora biti preko 1000 da bi bilo tvog ranga 
    I ne govorim ja to radi blizića, nego jer želim biti bolja  Postoji rekord, i ja pucam na njega 

💔💔💔

• Ana26
    12. Ožujak 2021. 19:53

MTB Odlučila sam da ću sutra ići. Strpila bi se do idućeg tjedna da imam pozitivan test pa bi pratila testove kako tamne,ali kad ništa od toga idem sutra.
    Da bar odmah mogu u FET,ali morat ću se strpiti  do idućeg mjeseca.
    Ja sam sretnija kad netko ovdje zatrudni nego netko iz moje okoline , oni to ne cijene kao mi. Svima većinom uspije od prve ili nisu planirali ili nisu mislili da će tako brzo uspjeti ili su mislili još malo uživati bez djece.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

BAJOMA
    12. Ožujak 2021. 19:53

manemoj

Bajo, jesam, jesam.. u utorak na 5+5. Srce kuca 🥰. Kaže doktor da nema hematoma, smedjarenja ima još malo, onako brljavim 🤷. U utorak opet pregled..
    Jel se ti uspiješ naspavati?
    Ema ❤️

Ma too😍😍😍😍😍 .
    Jos uvik me deru hormoni . Pa sam se jucer rasplakala gledajuci je . Spavam preko dana .

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Ožujak 2021. 19:58

MaloTele, da, da. Sigurno je na to aludirao. 

blasksheep, zato je njoj aspiracija bila 13DNT. Tebi će biti 15DNT. I meni su sporije rasli, zato mi je bilo 14DNT. Ne moraju brzo narasti, svaka žena ima svoj tempo. 
    Ajde sad malo popričaj s njima do aspiracije, objasni im što očekuješ od njih. 

Ana26, slažem se. Ako ima nečeg, vidjet će se. A ako nema, možeš stati s terapijom. 
    A ako ćemo realno, i meni je brzo uspjelo. Evo, dva puta ostala trudna, a jedino što je bilo potrebno je bila hrpa stimulacije, doktor, biolog, cijeli medicinski tim, terapija, i dva zahvata. Piece of cake. Skoro kao one night stand. 

BAJO1, ako te mala rastužuje, slobodno je ti proslijedi meni, budem ja preuzela taj težak teret sa tvojih ruku.  : altruizam na djelu :

💔💔💔

MaloTele
    12. Ožujak 2021. 20:01

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MaloTele

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ma ja DNO i za FET računam kao DNT + starost zametka. Tako jedino mogu usporediti. Tvoje je kao moje 18DNO. Sutra mi je 14DNO. Što znači da sutra mora biti preko 1000 da bi bilo tvog ranga
    I ne govorim ja to radi blizića, nego jer želim biti boljaPostoji rekord, i ja pucam na njega

Jel to znaci da zasad drzim rekord bete na 13dnt? 😅😅😂 Sretno tiiii onda da oboris rekord 😃 mene je moja beta jako brinula, tolko da sam u jednom trenutku cak pomislila da se jedna i prirodno primila 🤦🤦😅 tuka,sta da kazem 😂

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.