Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Ožujak 2021. 19:29

Women aa sad kužim. Tvoja je beba toliko slatka da jednostavno ne smiješ više slatkoće u sebe ❤️🤗🥰🥰🥰🥰
    Znači Ja slobodno udri kad me volja. Jao sad si pečem pomes jer ništa drugo nemogu. Muka mi od zraka. Nije valjda da je sad tek pošteno krenulo a do sada tek buke pripreme.
    Emma žao mi je ❤️

endometrioza

Ruska1986
    12. Ožujak 2021. 19:33

Emma05

Hvala vam lavice moje..da vam svakoj posebno ne odgovaram.
    Idem napraviti palacinke pa kud puklo da puklo🥴😋 I muz se zazelia. Svakako ne napustam ovu grupu jer vas SVE obožavam…carice ste!!! Ide vikend..ali iduci tj kad sklepam plan javljam se da me MTB stavi negdi na listu😜⚠️
    🤗😘😘💕💕💕💕

Tako treba! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

sbjelisi
    12. Ožujak 2021. 19:34

blacksheep

BjeliS 💕👣

blacksheep

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep

TiKi ,hvala!
    MTBica, misliš na današnjem uzv? 8. 9, tako nešto. Rekao dr. Da je to ok. Više me strah tih folikula.. 😔

Ma to ti je super, ne moraš piti ciklu. Ako baš hoćeš, pij po dec, dva do transfera, ali ovo je već zakon. Ja sam na 11DC imala 8.7.

Pa meni je danas 12. dan. U ponedjeljak berba.. al nema se kaj puno brati i nisu baš veliki.. ☹️
    BjeliS je u zadnjem postupku imala 4, i svi su se oplodili, jedna je došla i do blastice.
    Pusti brojke, bitno je da se oplodi barem jedna, da se taj mali parazitić uhvati za mamicu i ne pušta idućih 8 i po mjeseci.

Hvala! Evo, mantram i dalje pozitivu! Budući da nemrem pivu popit, evo ližem linoladu, da smirim živcce. 😁
    blacksheep umireeeeem na Lizem linoladu 😂😂😂😂😂 12.dan čega? Ciklusa ili terapije? Pa koliki su, sunce im kalajsano?

Pa ližem linoladu, da, onak sa žlicom ( velikom) zagrabim pošteno, rasporedim si bijelo i crno po trenutnom ćefu ( sad trenutno više bijeloga na žlici). 😂
    12. Dan ciklusa. U utorak ih bilo 3 ( 10,9,8). Danas ih isto ima 3, s tim da su valjda bila još dva, al prestali rast jer su bili prazni. Današnji su: 16,15 i 12.🥺

Evo gledam svoje iz stimulacije 11dc 16, 17, 17, 20
    Vadili smo ih na 13dc...
    Ponedjeljak je 15dc znači imaju fore 😘😋

oharascarlett14@gmail.com

🌼TiKi🌼
    12. Ožujak 2021. 19:36

Dada mislim da je to tek pocetak, ja sam umirala od 9.-12.tt 😂. Nadam se da ce ti brzo proci 🤞

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Ožujak 2021. 19:37

*.Women_name.*, ma šta kad dolaziš iz rodilišta, nek ti na porod donese. 
    I nećeš krasti djeci slatkiše, nego ćeš ih spašavati od tih zlih nezdravih šećera, kao prava majka. 

Emma05, prestani uzimati utriće i krenut će. Imam i ja cijelo vrijeme aritmije, nadala sam se da su to simptomi trudnoće ali navodno su dosta česte u drugom dijelu ciklusa, a nama je sad ciklus naglašen radi postupka. Prestani odmah sa svom terapijom da se malo odmori tijelo od svega.
    A idući tjedan ćeš dogovarati konzultacije, recimo sa mojim dečkom. 
    Nego, gdje si ti ono rekla da živiš? Stignem li do palačinki dok ih još ima? 

MaloTele, dakle 18DNO? Hmmm, dobar izazov si mi postavila. 

Tiki, ja bih baš namjerno bila zločesta i provocirala ga, sad kad ne smije. Hihihi. 

💔💔💔

Anči 💕
    12. Ožujak 2021. 19:40

Emma05

Hvala vam lavice moje..da vam svakoj posebno ne odgovaram.
    Idem napraviti palacinke pa kud puklo da puklo🥴😋 I muz se zazelia. Svakako ne napustam ovu grupu jer vas SVE obožavam…carice ste!!! Ide vikend..ali iduci tj kad sklepam plan javljam se da me MTB stavi negdi na listu😜⚠️
    🤗😘😘💕💕💕💕

Žao mi je 💕 sad se najedi palačniki...odmaraj za vikend pa sljedeći tjedan sa planom u nove pobjede

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Ožujak 2021. 19:42

Sinoć, razgovor:
    MTBica: Ako sam stvarno trudna, ipak ovaj vikend neće biti seksa.  (prije sam bila napravila win win plan - ili ću dobiti lijepu betu u subotu ili ću dobiti seks za nedjelju)
    MTBan: Govori u svoje ime   (ide na poslovni put sa ženama)

držte me da ga ne ubijem

💔💔💔

Anči 💕
    12. Ožujak 2021. 19:44

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Sinoć, razgovor:
    MTBica: Ako sam stvarno trudna, ipak ovaj vikend neće biti seksa.(prije sam bila napravila win win plan - ili ću dobiti lijepu betu u subotu ili ću dobiti seks za nedjelju)MTBan: Govori u svoje ime(ide na poslovni put sa ženama)držte me da ga ne ubijem

Ajmee 😂 koji ste vi show 😂😂 moras nam cesce pisat te izjave 😂😂😂😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

sbjelisi
    12. Ožujak 2021. 19:48

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Sinoć, razgovor:
    MTBica: Ako sam stvarno trudna, ipak ovaj vikend neće biti seksa.(prije sam bila napravila win win plan - ili ću dobiti lijepu betu u subotu ili ću dobiti seks za nedjelju)MTBan: Govori u svoje ime(ide na poslovni put sa ženama)držte me da ga ne ubijem

Tko zna na kakvo je on testiranje išao 😂😂

sbjelisi
    12. Ožujak 2021. 19:49

Emma ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.