*.Women_name.*, ma šta kad dolaziš iz rodilišta, nek ti na porod donese.
I nećeš krasti djeci slatkiše, nego ćeš ih spašavati od tih zlih nezdravih šećera, kao prava majka.Emma05, prestani uzimati utriće i krenut će. Imam i ja cijelo vrijeme aritmije, nadala sam se da su to simptomi trudnoće ali navodno su dosta česte u drugom dijelu ciklusa, a nama je sad ciklus naglašen radi postupka. Prestani odmah sa svom terapijom da se malo odmori tijelo od svega.
A idući tjedan ćeš dogovarati konzultacije, recimo sa mojim dečkom.
Nego, gdje si ti ono rekla da živiš? Stignem li do palačinki dok ih još ima?MaloTele, dakle 18DNO? Hmmm, dobar izazov si mi postavila.
Tiki, ja bih baš namjerno bila zločesta i provocirala ga, sad kad ne smije. Hihihi.
Ma skuzila sam ja da su ove moje tegobe uvelike vezane bas za mthfr mutaciju.
Ugl i mogla bi mozda kod tvog decka, naravno uz tvoj blagoslov jer bez toga nista😂🤞🤷♀️...
U Zd sam..a penkejks su 🔝🔝🔝...ubacila malo vanilije i ruma...mirišiiiii...evo muž slini ovdje dok ja peckam😋🤤😂😂😂😂
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Hvala vam lavice moje..da vam svakoj posebno ne odgovaram.
Idem napraviti palacinke pa kud puklo da puklo🥴😋 I muz se zazelia. Svakako ne napustam ovu grupu jer vas SVE obožavam…carice ste!!! Ide vikend..ali iduci tj kad sklepam plan javljam se da me MTB stavi negdi na listu😜⚠️
🤗😘😘💕💕💕💕
Žao mi je 💕 sad se najedi palačniki…odmaraj za vikend pa sljedeći tjedan sa planom u nove pobjede
🤗🙏💕
Stiže nam baby E🩷👶
MaloTele, da, da. Sigurno je na to aludirao.blasksheep, zato je njoj aspiracija bila 13DNT. Tebi će biti 15DNT. I meni su sporije rasli, zato mi je bilo 14DNT. Ne moraju brzo narasti, svaka žena ima svoj tempo.
Ajde sad malo popričaj s njima do aspiracije, objasni im što očekuješ od njih.Blacksheep MTBica misli na 13DC odn. 15DC 😉
Vidis da je T, nema pojma sta pise 😋
Ekipica ti ima jos 3 dana!! Biti ce na 20!! 😘
Ima da mi beta bude barem 500 koliko sam pametna 😂😂😂
💔💔💔
Ja sam mužiću pripremila ovu divotu s ljubavlju, a njega još nema s posla 🙄 MTB koju tavu preporučaš?
https://ibb.co/R7xQtyF
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
I nećeš krasti djeci slatkiše, nego ćeš ih spašavati od tih zlih nezdravih šećera, kao prava majka.Emma05, prestani uzimati utriće i krenut će. Imam i ja cijelo vrijeme aritmije, nadala sam se da su to simptomi trudnoće ali navodno su dosta česte u drugom dijelu ciklusa, a nama je sad ciklus naglašen radi postupka. Prestani odmah sa svom terapijom da se malo odmori tijelo od svega.
Nego, gdje si ti ono rekla da živiš? Stignem li do palačinki dok ih još ima?MaloTele, dakle 18DNO? Hmmm, dobar izazov si mi postavila.
Tiki, ja bih baš namjerno bila zločesta i provocirala ga, sad kad ne smije. Hihihi.
20dno,meni su vratili 7dno, s tim da mi je ovulacija bila 9dc 🤦🤦😅 inace je oko 14dc, al bebe su se ocito htjele pozurit 😃
Ma ja DNO i za FET računam kao DNT + starost zametka. Tako jedino mogu usporediti. Tvoje je kao moje 18DNO. Sutra mi je 14DNO. Što znači da sutra mora biti preko 1000 da bi bilo tvog ranga
I ne govorim ja to radi blizića, nego jer želim biti boljaPostoji rekord, i ja pucam na njega
Jel to znaci da zasad drzim rekord bete na 13dnt? 😅😅😂 Sretno tiiii onda da oboris rekord 😃 mene je moja beta jako brinula, tolko da sam u jednom trenutku cak pomislila da se jedna i prirodno primila 🤦🤦😅 tuka,sta da kazem 😂
Rekord na 13dnt5dn. Ja bit to trebala dostići na 15dnt3dn. 😂
Tražila sam, našla sam bete koje su dosta blizu tvoje, ali takvu nisam ❤️
Ajde neka i ja drzim rekord u necem 🥰 ti neces vaditi 15dnt,. Nego 14.i 16? Sutra je 14dnt kolko sam skuzila? Onda moras i u ned vaditi,pa taman sama doma izvadila krv 😅😂
Trudnice, sutra sam 11dnt. 🙄😋
💔💔💔
Ma skuzila sam ja da su ove moje tegobe uvelike vezane bas za mthfr mutaciju.
Ugl i mogla bi mozda kod tvog decka, naravno uz tvoj blagoslov jer bez toga nista😂🤞🤷♀️…
U Zd sam..a penkejks su 🔝🔝🔝…ubacila malo vanilije i ruma…mirišiiiii…evo muž slini ovdje dok ja peckam😋🤤😂😂😂😂
Budemo pregovarale... Kvid pro kvo, maj frend 😎
💔💔💔
Ja sam mužiću pripremila ovu divotu s ljubavlju, a njega još nema s posla 🙄 MTB koju tavu preporučaš?
Rekla sam ti, tavu čuvaj za nakon donacije. 🙄
A tu divotu proslijedi meni, bebama se sviđa 🤩🤩🤩
💔💔💔
Rekla sam ti, tavu čuvaj za nakon donacije. 🙄
A tu divotu proslijedi meni, bebama se sviđa 🤩🤩🤩
Napravit cemo neku extra dozu za tebe i bebice 💕 nadam se da cemo se vidjet jednom dok ti budes nunala bebe, a ja cu svoje taman mazit u buši 🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Emma ❤
💕
Stiže nam baby E🩷👶
Mozda sastanci s muzem od MTB u vezi vikend puta sa zenama koje se seksaju 😂😂😂 divotica je divna 🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji