Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    12. Ožujak 2021. 18:30

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Meto, tebe čekam. Jesmo se dogovorili da ćemo skupa ovo odraditi. Vidiš kako sam poslušna.
    Mama bezuvjetno voli svoju djecu, čak i kad su Škorpijice.
    Da, i mene je ta zadnja slika dotukla.
    Nalijepila sam ti jučer filmić o smeđarenju, vidim da ga nisi pogledala. Skraćeno, normalno je, u manje od 10% slučajeva uspiju naći uzrok. Zapravo to naše bebe naprave kuršlus po maternici, ali sve je mini pa se ne vidi na UZV.

BjeliS, hahhahaha, koliko si uzbuđena što ova ima peak.ericaa, ja bih se zabrinula, BjeliS zvuči kao da bi i ona mogla rastaviti tvog muža od sreće što ti imaš peak.Emma05, ma super za igračke za Av-avicu. Tako treba, da beba odmah bude presretna što je došla svojoj novoj obitelji.
    Kad dolazi beta?
    i na mene je prenijela to uzbuđenje, skoro sam zaskakutala sa testom po kancelariji

Hihi, ne znaju ljudi kako je tesko uhvatiti peak! 
    Ja se prosli mjesec mucila, bas je stresno! 
    A ti ga imaaaaaaas, ufatila si gaaaaaa
    Sad ufati muža 😋😘

oharascarlett14@gmail.com

• *.Women_name.*
    12. Ožujak 2021. 18:31

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

*.Women_name.*

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

*.Women_name.*

Andela111

Women name bas ti zavidim…. jedva cekam kada cu i ja tako moci da kazem…. sa bebom u stomaku😁

Budees i ti još malo, držim 🤞 da je već tako ali da još samo neznas 🙏🥰

Kako si se prošuljala ispod stotke, nisam ni primijetila

Jooj MTB sori, da budem iskrena uopće ne kužim poruku (trebala sam se rodit ko plava a ne ovak crna da crni ja ne mogu bit 🤦🏻‍♀️😂). Inače bi ti lagala. Ali to da ne orimjetis, ne skuzis i zaboravis, to su sve u trudnoći simptomi koji rastu s mjesecima 🤣🙈🙈🙈

Pa pala si ispod 100 dana

Ahaaaa, joooj plavuše 😂😂😂 daa 🙈❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    12. Ožujak 2021. 18:33

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

4 sreća, tako treba. Nemamo mi vremena glumiti pristojnost, mi se borimo za naše penzije.ericaa, ajde samo nemoj krivog frajera krenuti rastavljati…AuroraB, jelda, jelda.
    I koja sam ja budala da sam sve ovo pratila na testu koji se na kraju pokazao kao najlošiji.MaloTele, koliku si ti ono imala početnu betu i na koji dan?: zasukuje rukave :

Stvarno neznam MTBica cccc..
    Či-ni se da ni-si baš pra-ti-la na satu 😋😂🍻
    Ili nam ni-si vje-ro-va-la na -ri-ječ ccccc 😎
    Ruska ce ti skislit kaznu 😎😎

🌼TiKi🌼
    12. Ožujak 2021. 18:34

Woman name meni je muz napravio tablicu na poslu da ne bih sto zaboravila popiti. Pa da stavljam krizice sto sam popila 😂

Uz to imam jos alarme na mobu 🤦‍♀️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

sbjelisi
    12. Ožujak 2021. 18:35

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Samara

MTB jel ovaj tvo napokon saznao da će postat otac ili jos nije vidio poruku?? 😂
    Lucija bas mi je drago da si s nama i da ides uskoro po svoje bebice 🤗
    Bajo, samo da te podsjetim, za 6 dana moras roditi kaze lilipye 😆

Zvao me, sav zbunjen.
    Nije mu jasno čemu sad slavlje, zar nismo znali od transfera da sam trudna?
    : traži dovoljno čvrstu tavu po kući :

😂😂😂😂😂😂

Anči 💕
    12. Ožujak 2021. 18:36

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anchy321

MTB bit ce to zanimljiva priča kako se mama polomila dok je čekala tatine nalaze jer vise nije znala s cime da skrati vrijeme 😂😂

A slušaj, ne smiješ tatu mlatiti tavom po glavi, moraš se nečim zabaviti…

A daaj zakaaj se to ne smijeee 😭😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• *.Women_name.*
    12. Ožujak 2021. 18:39

🌼TiKi🌼

Woman name meni je muz napravio tablicu na poslu da ne bih sto zaboravila popiti. Pa da stavljam krizice sto sam popila 😂

Uz to imam jos alarme na mobu 🤦‍♀️

Predobroo 😍😍😍 ali ovi sati uzimanja doza,odmah se prepoznamo 🙈 inače da sestre smo po th, ja samo nemam folat ovo ostalo je sve tu. 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Ožujak 2021. 18:44

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Andela111, naša Dada bi ti se sad čudila što si tek sad počela piškiti. Ona bi ga piškila od 1DC.blacksheep, kad sam imala ove glupe testove koji ništa ne pokazuju. Da sam od početka imala Muller, bila bi druga priča. Sad sam odradila tu nervozu i strah, gotovo, idućih 8 mjeseci očekujem da ne bude uzbuđenja (gleda ispod oka svoje bebe).
    Sliku sa stomakom mogu poslati već sad
    I mi smo ovdje više od frendica, mi smo čopor.nada86, jeeeeej, ove bebe će se sad i zadržati, mamicu im ljubim.
    A i ti krećeš, ovo je dobitni!BAJO1, mala ti je pamet popila. Nalijepila si opet moju sliku.

MTB loše lažeš😂😂😂... Ti  znaš da sam ja počela piškiti MINUS 6dpt (dana prije transfera) 😂😂😂
    Samo što se meni sjene igrom slučaja pomiješale 😁😁😂 

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Ožujak 2021. 18:46

*.Women_name.*

Šmattandržimo 🤞 za FET 🥰

Emmapredivno od muzica 😘
    Stanisretan ti rockaaas, želim ti 👣👶 za najljepši pokloncic 🥰
    Stoperice naša eto tebe još malo u drugom tromjesečju 🎊🎊🎊 pa budu i mučnine prošle,, ali nek ste vi nama dobro 😍 sjoooj jesi vidjela kak ta tvoja stoperica raste, još malo pa će te i udarat počet 😂

Bome da. Ima još, ali ja to sve par koraka unaprijed planiram  😂😂 taman sa završetkom godošnjeg je to tu negdje. Prvo da dočekam uzv na 10tt 🤗🤗❤️ u naravno da sve bude u redu 😘😘😘

endometrioza

sbjelisi
    12. Ožujak 2021. 18:48

blacksheep

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep

TiKi ,hvala!
    MTBica, misliš na današnjem uzv? 8. 9, tako nešto. Rekao dr. Da je to ok. Više me strah tih folikula.. 😔

Ma to ti je super, ne moraš piti ciklu. Ako baš hoćeš, pij po dec, dva do transfera, ali ovo je već zakon. Ja sam na 11DC imala 8.7.

Pa meni je danas 12. dan. U ponedjeljak berba.. al nema se kaj puno brati i nisu baš veliki.. ☹️
    BjeliS je u zadnjem postupku imala 4, i svi su se oplodili, jedna je došla i do blastice.
    Pusti brojke, bitno je da se oplodi barem jedna, da se taj mali parazitić uhvati za mamicu i ne pušta idućih 8 i po mjeseci.

Hvala! Evo, mantram i dalje pozitivu! Budući da nemrem pivu popit, evo ližem linoladu, da smirim živcce. 😁

blacksheep umireeeeem na Lizem linoladu 😂😂😂😂😂 12.dan čega? Ciklusa ili terapije? Pa koliki su, sunce im kalajsano? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.