TiKi ,hvala!
MTBica, misliš na današnjem uzv? 8. 9, tako nešto. Rekao dr. Da je to ok. Više me strah tih folikula.. 😔
Ma to ti je super, ne moraš piti ciklu. Ako baš hoćeš, pij po dec, dva do transfera, ali ovo je već zakon. Ja sam na 11DC imala 8.7.
Pa meni je danas 12. dan. U ponedjeljak berba.. al nema se kaj puno brati i nisu baš veliki.. ☹️BjeliS je u zadnjem postupku imala 4, i svi su se oplodili, jedna je došla i do blastice.
Pusti brojke, bitno je da se oplodi barem jedna, da se taj mali parazitić uhvati za mamicu i ne pušta idućih 8 i po mjeseci.
Hvala! Evo, mantram i dalje pozitivu! Budući da nemrem pivu popit, evo ližem linoladu, da smirim živcce. 😁
Ja krivo pročitala limunadu, pa dobila želju 🤣🤣🤣🙈 imaš sreće kj imam limuna doma 😂😂😂 a linoladu ne smijem, Al bi 😤☹️
Zašto ne smiješ linoladu? Ja jučer lizala Nutellu, onako sa žlicom 🙈🙈🙈🙈
endometrioza
Woman name meni je muz napravio tablicu na poslu da ne bih sto zaboravila popiti. Pa da stavljam krizice sto sam popila 😂
Uz to imam jos alarme na mobu 🤦♀️
Stavio kolonu za normabel 😂😂😂😂😂😂
oharascarlett14@gmail.com
TiKi ,hvala!
MTBica, misliš na današnjem uzv? 8. 9, tako nešto. Rekao dr. Da je to ok. Više me strah tih folikula.. 😔
Ma to ti je super, ne moraš piti ciklu. Ako baš hoćeš, pij po dec, dva do transfera, ali ovo je već zakon. Ja sam na 11DC imala 8.7.
Pa meni je danas 12. dan. U ponedjeljak berba.. al nema se kaj puno brati i nisu baš veliki.. ☹️BjeliS je u zadnjem postupku imala 4, i svi su se oplodili, jedna je došla i do blastice.
Pusti brojke, bitno je da se oplodi barem jedna, da se taj mali parazitić uhvati za mamicu i ne pušta idućih 8 i po mjeseci.
Hvala! Evo, mantram i dalje pozitivu! Budući da nemrem pivu popit, evo ližem linoladu, da smirim živcce. 😁
Ja krivo pročitala limunadu, pa dobila želju 🤣🤣🤣🙈 imaš sreće kj imam limuna doma 😂😂😂 a linoladu ne smijem, Al bi 😤☹️
Zašto ne smiješ linoladu? Ja jučer lizala Nutellu, onako sa žlicom 🙈🙈🙈🙈
I ja danas 😍😍 ubila sam pola teglice. A Wn mora pazit na šećer, zato ne smije....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
4 sreća, tako treba. Nemamo mi vremena glumiti pristojnost, mi se borimo za naše penzije.ericaa, ajde samo nemoj krivog frajera krenuti rastavljati…
AuroraB, jelda, jelda.
I koja sam ja budala da sam sve ovo pratila na testu koji se na kraju pokazao kao najlošiji.MaloTele, koliku si ti ono imala početnu betu i na koji dan?
: zasukuje rukave :
Stvarno neznam MTBica cccc..
Či-ni se da ni-si baš pra-ti-la na satu 😋😂🍻
Ili nam ni-si vje-ro-va-la na -ri-ječ ccccc 😎
Ruska ce ti skislit kaznu 😎😎
Sta da ti kazem? 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Šmattandržimo 🤞 za FET 🥰
Emmapredivno od muzica 😘
Stanisretan ti rockaaas, želim ti 👣👶 za najljepši pokloncic 🥰
Stoperice naša eto tebe još malo u drugom tromjesečju 🎊🎊🎊 pa budu i mučnine prošle,, ali nek ste vi nama dobro 😍 sjoooj jesi vidjela kak ta tvoja stoperica raste, još malo pa će te i udarat počet 😂
Bome da. Ima još, ali ja to sve par koraka unaprijed planiram 😂😂 taman sa završetkom godošnjeg je to tu negdje. Prvo da dočekam uzv na 10tt 🤗🤗❤️ u naravno da sve bude u redu 😘😘😘
Bit ceee 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
BjeliS, jesi objasnila TM kako nastaju djeca? Ono, vrapci, pčele, ...
*.Women_name.*, kažeš, lako što ja nisam primijetila, ni ti nisi primijetila da si ispod 100
BjeliS, Ruska1986 će biti jaaako dobra prema meni. Još par tjedana i više nema imuniteta. A ja imam ječmenca na tone.
Tiki, raspored Je li dobiješ po guzi ako zaboraviš staviti iksić
Ja imam alarme, samo sam jutros prespavala jedan.
anchy321, nakon što da donaciju, možeš mu raditi što god hoćeš.
Dada, pa ja sam rekla 1DC, a ne 1DNT.
A ovo minus 6, to je ono što si priznala. Ne vjerujem ja da nisi čisto rekreativno pišnula neki i prije.
💔💔💔
https://ibb.co/x8MZ78z
Finalmente nalaz stigao...sad idem popit Brufen za glavobolju
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Finalmente nalaz stigao…sad idem popit Brufen za glavobolju
💔💔💔
Finalmente nalaz stigao…sad idem popit Brufen za glavobolju
💕
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Emma žao mi je, to i mene sutra čeka.
MTB sretno sutra. Očekujemo troznamenkastu brojku.
Jako sam sretna zbog tebe,odmah mi je lakše što ja nisam uspjela.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji