Ne volim ni pokvarene sireve. 👀👀👀
O živote 😱😭
Kažeš, ti se samo trebaš opustiti da ostaneš trudna.
A ja trebam početi jesti i piti odvratne stvari.
I to će biti to.
Kakvi postupci, kakvi bakrači
Pa kak se toga nismo ranije sjetile 🤔🤦♀️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Hvala vam svima❤, ali za sada mi nema pomoći, takvi su mi dani.
Miss ja evo svaki put citam tvoje postove i jednostavno nemam neki pametan komentar ili nešto sto bi ti pomoglo. Ali stvarno mi je cudno, ustvari nikada nisam čula da trudnoća moze biti toliko bolna.
Eto i ja koliko vidim i koliko sam foruma iscitala sve ove tjedne nigdje nisam naisla da nekome to ovako dugo traje...jako jakooo je iscrpljujuce i vidim da sam na izmaku snaga i na rubu živaca jer da bar vidim neki pomak bila bi sretna,ali ne ,ako mi i je 2 dana bolje,treci me sataru bolovi...ne znam vise sta reci i sta napraviti..
Pokusat cu nazvat sutra nekoliko "poznatijih" ginekologa u Splitu da vidim kad mogu dobit termin van poliklinike Cito da eventualno potrazim drugo misljenje...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Hvala vam svima❤, ali za sada mi nema pomoći, takvi su mi dani.
Miss ja evo svaki put citam tvoje postove i jednostavno nemam neki pametan komentar ili nešto sto bi ti pomoglo. Ali stvarno mi je cudno, ustvari nikada nisam čula da trudnoća moze biti toliko bolna.
Eto i ja koliko vidim i koliko sam foruma iscitala sve ove tjedne nigdje nisam naisla da nekome to ovako dugo traje…jako jakooo je iscrpljujuce i vidim da sam na izmaku snaga i na rubu živaca jer da bar vidim neki pomak bila bi sretna,ali ne ,ako mi i je 2 dana bolje,treci me sataru bolovi…ne znam vise sta reci i sta napraviti..
Pokusat cu nazvat sutra nekoliko "poznatijih" ginekologa u Splitu da vidim kad mogu dobit termin van poliklinike Cito da eventualno potrazim drugo misljenje…
Mislim da ti je to u St sve isto, nitko ne zeli proturiječiti kolegi, prijatelju. Svi se poznaju. Bar je moje iskustvo takvo.
MTB i ja sam si zapisala mail, hoću i ja piti cijeđenu narancu i jesti burger u medi😋 ili pogačice 😋 a vrlo vjerojatno oboje 😅
Magnolia meni je tvoj strah apsolutno jasan. Ja hvala Bogu, nisam imala loše iskustvo prije, ali nikako se nisam mogla opustiti. Nakon prvog uzva sam doma mužu isplakala dušu, on je zvao moju mamu koja je išla samnom u bolnicu jer je on radio da šta su mi doktori rekli, ona kaže da su rekli da je sve kako treba a ja plačem kao luđakinja... Čitala sam svašta tu po forumu i svuda šta ste sve vi prošle i ja sam jednostavno bila u takvim strahu mjesecima.... Nakon niftya sam se mrvicu opustila al me i dalje stalno nešto brinulo. I sad mu svako malo prođe nešto negativno kroz glavu. Strah je jako teško kontrolirati, a vjerujem da vama koje ste prošle kroz takve traume je neopisivo. Ja znam po svojoj mami, ona je prošla svašta, od toga da je mene rodila s 20g i rekli su joj da ću dobiti leukemiju i morala sam ostat u bolnici na liječenju zbog teške anemije, pa je 2 god kasnije izgubila bebu u 5.,6.mj trudnoće, pa 2 god kasnije rodila seku s Downom i to joj nisu odmah rekli nego cijeli dan joj nisu donijeli bebu na dojenje i nitko joj nije htio odg na pitanje što je s njenom bebom. Kaže kad je rodila brata kasnije da uopće nije bila sretna. Da je cijelu njegovu prvu godinu čekala da se nešto desi.... Tako da kad god te strah i loše se osjećaš, slobodno se tu javi, mi ćemo te poslušati.... Ja stvarno vjerujem da će ovaj put biti sve kako treba ❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB i ja sam si zapisala mail, hoću i ja piti cijeđenu narancu i jesti burger u medi😋 ili pogačice 😋 a vrlo vjerojatno oboje 😅
Magnolia meni je tvoj strah apsolutno jasan. Ja hvala Bogu, nisam imala loše iskustvo prije, ali nikako se nisam mogla opustiti. Nakon prvog uzva sam doma mužu isplakala dušu, on je zvao moju mamu koja je išla samnom u bolnicu jer je on radio da šta su mi doktori rekli, ona kaže da su rekli da je sve kako treba a ja plačem kao luđakinja… Čitala sam svašta tu po forumu i svuda šta ste sve vi prošle i ja sam jednostavno bila u takvim strahu mjesecima…. Nakon niftya sam se mrvicu opustila al me i dalje stalno nešto brinulo. I sad mu svako malo prođe nešto negativno kroz glavu. Strah je jako teško kontrolirati, a vjerujem da vama koje ste prošle kroz takve traume je neopisivo. Ja znam po svojoj mami, ona je prošla svašta, od toga da je mene rodila s 20g i rekli su joj da ću dobiti leukemiju i morala sam ostat u bolnici na liječenju zbog teške anemije, pa je 2 god kasnije izgubila bebu u 5.,6.mj trudnoće, pa 2 god kasnije rodila seku s Downom i to joj nisu odmah rekli nego cijeli dan joj nisu donijeli bebu na dojenje i nitko joj nije htio odg na pitanje što je s njenom bebom. Kaže kad je rodila brata kasnije da uopće nije bila sretna. Da je cijelu njegovu prvu godinu čekala da se nešto desi…. Tako da kad god te strah i loše se osjećaš, slobodno se tu javi, mi ćemo te poslušati…. Ja stvarno vjerujem da će ovaj put biti sve kako treba ❤️
E baš to, ja samo čekam sto ce naopako krenuti. Mislim znam da ne mogu izbjeci ishod kakav god bio, spremna sam na sve i znam da cu prezivjeti kada sam do sada prezivjela ali valjda je to ljudska narav, razmisljanje o buducnosti na koju ne mozes utjecati. Muz mi je rekao ako bude bude, ako ne bude šta sad, zivjet cemo
Tuma, mama ti je lavica kakva se rijetko rađa.
Magnolia, da li te iživcira TM kad tako nešto kaže? Ja sam s jedne strane zahvalna što je takav i što ne moram brinuti o njemu, ogromna mi je podrška i moja čvrsta stijena. S druge strane bih mu razbila glavu što je hladan ko špricer. "Bit će kako treba biti". Grrrrrr
💔💔💔
Tako vam i moj mm... on se uopce ne stresira... kaze ajde pomalo doci ce 😡😡😡🤬 a ja samo o tom razmisljam... od kad sam krenula u ovo sve...
Tuma bome ti je mama hrabra i ti si hrabra 🥰🥰
Magnolia dan po dan... nema druge... sta bude biti ce... tako je to...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Tuma, mama ti je lavica kakva se rijetko rađa.Magnolia, da li te iživcira TM kad tako nešto kaže? Ja sam s jedne strane zahvalna što je takav i što ne moram brinuti o njemu, ogromna mi je podrška i moja čvrsta stijena. S druge strane bih mu razbila glavu što je hladan ko špricer. "Bit će kako treba biti". Grrrrrr
Da, živcira me kao sto kazeš glavu bih mu stukla tavom ili prvim sto mi dođe pod ruku, a s druge strane me takve njegove izjave smire
Tuma, mama ti je lavica kakva se rijetko rađa.Magnolia, da li te iživcira TM kad tako nešto kaže? Ja sam s jedne strane zahvalna što je takav i što ne moram brinuti o njemu, ogromna mi je podrška i moja čvrsta stijena. S druge strane bih mu razbila glavu što je hladan ko špricer. "Bit će kako treba biti". Grrrrrr
Da, živcira me kao sto kazeš glavu bih mu stukla tavom ili prvim sto mi dođe pod ruku, a s druge strane me takve njegove izjave smire
Baš to. S tim da bih se ja totalno pogubila da on krene histerizirati.
E sad, ja bih htjela da se on brine točno onu mjeru koju sam si ja zamislila, ni mrvcu manje, mi mrvcu više - inače je ili plačipička ili bezosjećajna gamad.
Koja sam ja sretnica što on ostaje sa mnom
💔💔💔
MTB stvarno je. ❤️ Moj je isto takav. Vjerojatno jer mi sve to emotivno prolazimo, pa si oni ni ne dopuste neke osjećaje jer di bi došli da se i mi i oni raspadnemo....
Magnolia normalno da ćeš preživjeti, ljudi su u stanju preživjeti puno teže stvari nego što sami misle da bi mogli. I strah i negativizam će ti sigurno biti prisutan i nakon prvog uzva, nakon 2., nakon nipt testa, nakon anomaly scana, pa i nakon što udes u 3.tromjesecje. Vjerujem da će s vremenom malo popustati, ali vjerojatno do poroda neće nestati. U svakom slučaju, mi smo tu da s tobom čekamo sve testove i uzve i naposljetku i porod 🙏🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji