Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    09. Ožujak 2021. 21:30

ANKSIMORON

Tako vam i moj mm… on se uopce ne stresira… kaze ajde pomalo doci ce 😡😡😡🤬 a ja samo o tom razmisljam… od kad sam krenula u ovo sve…
    Tuma bome ti je mama hrabra i ti si hrabra 🥰🥰
    Magnolia dan po dan… nema druge… sta bude biti ce… tako je to…

🥰🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    09. Ožujak 2021. 21:57

MISS

Women Name kako si ti,ima li bolova? Jesi pocela Roidakal? Tiki mi kaze da otkako ga je pocela piti da bolova vise nema ..pa cu pokusat nagovorit dr da ga i meni prepise jer meni lijeka za bolove ocito nema. Normabel malo pomogne opustit misice,ali zadnja dva dan probadanja kroz straznjicu su nemoguce ..

Smanjili su se menstrualni bolovi da, taj tip bolova. Danima me nije bolilo, danas sam nešto lagano osjećala ali ništa strašno. Više me bole kriza, kukovi, noge i tak. Danas cijeli dan nisam uspjela bit na lijevom boku jer me na toj lijevoj strani već sve toliko boli užas 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Slee
    09. Ožujak 2021. 21:58

Ja ovako upadam kao padobranac. Nista ne stizem od posla, ali i uzivanja, pase mi biti odmaknuta od mpo dok ne krenem opet! 
    Pratim vec par dana mtb i hoce li piskiti jer sam se sjetila da je u postupku. vidjela danas test, prvo mi je bilo - a ono, nista, a onda sam se sjetila da si vratila trodnevne. Znaci rano je. 
    Vodjela sam da je i sanjich trudna, to nisam uspjela pohvatati kako me dugo nije bilo.
    I meto da ima pozitivan test. To je ono sto vidim ujutro i zapamtim, provjerim listu i to je to. 
    Duzna sam Repromed recenziju pa evo ide iduci post

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• *.Women_name.*
    09. Ožujak 2021. 22:03

*.Women_name.*

MISS

Women Name kako si ti,ima li bolova? Jesi pocela Roidakal? Tiki mi kaze da otkako ga je pocela piti da bolova vise nema ..pa cu pokusat nagovorit dr da ga i meni prepise jer meni lijeka za bolove ocito nema. Normabel malo pomogne opustit misice,ali zadnja dva dan probadanja kroz straznjicu su nemoguce ..

Smanjili su se menstrualni bolovi da, taj tip bolova. Danima me nije bolilo, danas sam nešto lagano osjećala ali ništa strašno. Više me bole kriza, kukovi, noge i tak. Danas cijeli dan nisam uspjela bit na lijevom boku jer me na toj lijevoj strani već sve toliko boli užas

Ali ja fkt mislim da tipa ti probadajuci bolovi koji kratko traju da je to stvarno normalno. Ja sam ih često jako imala prije. Sad rijede ali evo neki dan puna dva dana me probadalo. Ipak se sve rasteze ligament, maternica, beba pritišće živce. Ja se bojim više tih menstrualnih bolova, kontrakcija i svemu što ima nalik trudovima. Valjda zato kaj se toliko bojim tog prijevremenog poroda

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Slee
    09. Ožujak 2021. 22:07

Repromed recenzija
    Dakle, krajem prvog mjeseca bili smo na prvim konzultacijama u Repromedu. Prvo par stvari nevezanih za njihov mpo rad. Super mi je sto imaju parking garazu. A ima parkinga i oko zgrade i lako se nadje. Zgrada je nova i velika, okolo su isto neke novogradnje. Tada nisu radili kafici, ali vidjela sam ih par bas u zgradi, a i u okolnim isto. Super mi je jer ima Tedi ducan u zgradi do, ja volim gledat te pizdarije. Zamisljam se kako kupujem najvecu glupost na svijetu za uspomenu nakon aspiracije. Unutrasnjost zgrade isto kul. Udjes u lift, popnes se i tamo je veliko predsoblje. Sve je cisto, uredno, fino. Unutra je fensi i odobravam da mi embebe zive tamo 5 dana. Sestre na ulazu jako simpaticne, nasmijale smo se odmah, sve nam je objasnila. Muz je tamo bio sa mnom, kasnije smo se razdvojili - on na spermio, ja kod doktora. Wc prostran, uredan, super.
    Muska strana - muz kaze da je “drkaonica” definitivno najbolja u kojij je bio. Ima svega sto treba jednom covjeku koji zeli izbaciti sjeme. Udobno je, izolirano, nije u wcu kao u Beti. Bio je odusevljen sto se uzorak ne predaju osobno nekome, nego ga stavis u neki prozorcic u toj sobi i onda se taj prozorcic zatvori i uzme ponosne plivace.
    Ide nastavak 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 22:11

Slee, super mi pišeš recenzije 
    Već vidim da sam ja svoju recenziju trebala napisati sa "najbliži McD je tu i tu, a najbliži Batak je tu i tu" 
    Svatko o onome što mu je bitno, MPO je tu sekundaran 

💔💔💔

sbjelisi
    09. Ožujak 2021. 22:15

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

Čekaj, ni čvarke ni kavu 😱🤦‍♀️😎
    Btw i ja bi i ja bi 😁

Pa šta će ti to kad neće biti ni čvaraka ni kave?
    (ni janjetine ni žaba ni… )

Aha kužim, eto me na crnoj listi s ovom našom trudnicom manemoj 😁
    Sad samo reci da ni pive nema, koja je btw dobra za, jajne stanice🤦‍♀️

Piva je dobra i svatko ko kaze suprotno...
    Nije pozvan na pivo. 😂
    Btw ako me netko treba ja sam jos uvijek na 818.stranici 😋

oharascarlett14@gmail.com

Slee
    09. Ožujak 2021. 22:16

Repromed nastavak:
    Doktor Radoncic mi je sjeo odmah. Lik je kul, opusten i osjetila sam da smo na istoj valnoj duljini. Nije se ponasao kao da sam maloumna i kao da ne kuzim stvari, cak me pohvalio kako dobro baratam terminologijom. Pazljivo je pogledao sve papire, ali nike trebao dugo ni gledati da skuzi u cemu je problem. On tvrdi da su u staroj klinici apsolutno fulali terapiju, ali je bio kolegijalan i nije puno protiv njih, sto mi je isto super jer ne volim kada netko sere. Objasnio mi je sve sto cemo i kako cemo. Jako je sarmantan, ali ne onako ljigavo, taman dozirano. Sve mi je objasnio sto me zanimalo. Pozitivan je, ali ne onako ludo optimisticno kao npr. dr. D u Beti sto mi je islo na zivce. Uglavnom, ja odusevljena. Toliko da je muz rekao da sam se zaljubila 😂
    Placanje: naplatili su nam konzultacije i spermio manje, racun uredni izdan, dobili smo sve nalaze u faciklici na kojoj pise Repromed. 
    Sve u svemu, znam da je subjektivno sve to, ali moj prvi dojam je da je sve na jednoj visoj razini, nije mi zao tamo ostaviti novce i bas sam sretna i uzbudjena i jedva cekam krenuti.
    I da, ako se posaje mail klinici - doktor odgovara na njega. Dok sam imala koronu poslala sam mu par upita - na svako mi je detaljno odgovorio, kao i na konzultacijama.

Dogovor je da idemo za dva tjedna na dogovor za protokol i onda bismo krajem travnja krenuli! 
    Tako da Mtb - ispravi kad stignes u tablici - travanj/svibanj umjesto ozujka :)

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 22:24

Slee

Repromed nastavak:
    On tvrdi da su u staroj klinici apsolutno fulali terapiju, ali je bio kolegijalan i nije puno protiv njih, sto mi je isto super jer ne volim kada netko sere. … Pozitivan je, ali ne onako ludo optimisticno kao npr. dr. D u Beti sto mi je islo na zivce. 

Što je točno prigovorio terapiji u Beti?
    Kakvu si imala i što bi on, i zašto?
    Naravno, ako ti je Ok podijeliti...
    Btw, oko D se slažem, ja zato nisam išla kod nje. Dobronamjerna je i topla, ali čim netko previše hvali i forsano je optimističan, ja ne vjerujem ništa. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 22:26

I da, osim što sam te odmah zaskočila  (čekam ovu recenziju od siječnja), hvala, baš si detaljno napisala. Sviđa mi se što čitam i drago mi je da ste si kliknuli. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.