Ne volim ni pokvarene sireve. 👀👀👀
O živote 😱😭
Jel tako? 😂😂😂
🤦♀️😁
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
I jos mi se čini da me mozda pocela prati mucnina ista kao u toj nesretnoj trudnoći, mozda i umisljam, mozda imam ptsp, stvarno sam koma😒
Rekla bi da je ptsp + hormoni koji nam ni malo ne pomazu.. svaka je trudnoca drukcija i nesto sto je bilo lose u prosloj ne znaci da ne bude dobro u ovoj.. ❤❤
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Ja sam postupak cekala mjesec dana.
Inace, ne mogu se opustiti niti veseliti pa ne zelim kvariti raspoloženje ovdje sa svojim raspoloženjem. Mozda cu biti opustena nakon 3 vrste urednih nipt testova, nakon bezbroj anomaly scanova i nakon sto uđem u 34tt. Nekako sam previše loseg prošla i znam sto sve moze poci po zlu iz čistog mira. Bojim se da ce mi se sve ponoviti, vidim tu kako se veselite crtici, pa srcu, a meni to stvara neki osjecaj nemoci i strasne zabrinutosti sto ce biti dalje… Mozda zvucim grozno, ali eto tako mi je.
Ma ne zvucis grozno uopće, zvucis normalno s obzirom na sve. Sve smo mi drugačije. Meni je npr danas pao kamen sa srca i lakše mi jer sam prvi korak napravila i srce kuca, sad idemo dalje pregled po pregled.. prije sljedećeg pregleda ću opet umirati od straha. Eto na žalost nemamo tu privilegiju da budemo u blaženom stanju opuštene, nasmijane i po internetu biramo robicu nego sumanuto guglamo koliki plod bi na današnji dan trebao biti.
Ali u konačnici sve smo tu u nadi da ćemo na kraju dobiti ono što najviše želimo ❤️
Ti budi zabrinuta, imaš potpuno pravo na to a mi ćemo se potiho veseliti radi svakog tvog predjenog novog koraka na ovom putu ❤️❤️❤️
Sve je to normalno, mene neće prestat bit strah dok srećicu ne budem imala u rukama. Ja mislim da je to prirodno, pogotovo kod nas mpo lavica 😊 ja sam mislila samo da prođe 12 tjedana, pa onda 20, sad čekam 30 🙈😂 ❤️❤️ sve će bit dobro 🙏🤞
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Magnolia… Moja ptsp sister. Samo ti saljem hug i ❤️. Razumijem te... Ja se bojim svakog dana, a tako sporo prolaze.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ivanaka gdje su u Njemačkoj, koja pokrajina ? Zašto te razočarao njihov pristup i misliš tako? I mene je bilo jako strah na početku, zbog slabog znanja jezika i njihove hladnoće općenito. Ali toliko sam zadovoljna pristupom u klinici, ali stvarno... 🙏❤️
Uspjeli smo doći do trudnoće iz drugog pokušaja 🥰🥰 prije toga nikada plusić nisam ugledala.. Jedino na početku financijski iscrpi, ali poslije se velika većina novca vrati nazad...sve u svemu ja sam jako zadovoljna.
Želim ti svu sreću da ti uspije gdje god išla 🙏❤️
endometrioza
Women Name kako si ti,ima li bolova? Jesi pocela Roidakal? Tiki mi kaze da otkako ga je pocela piti da bolova vise nema ..pa cu pokusat nagovorit dr da ga i meni prepise jer meni lijeka za bolove ocito nema. Normabel malo pomogne opustit misice,ali zadnja dva dan probadanja kroz straznjicu su nemoguce ..
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
I jos mi se čini da me mozda pocela prati mucnina ista kao u toj nesretnoj trudnoći, mozda i umisljam, mozda imam ptsp, stvarno sam koma😒
Objektivno. Neke stvari će biti iste kao u toj trudnoći. Neke će te podsjećati. Neke ćeš umišljati. A neke će biti skroz različite (iako ćeš njih manje primjećivati).
I ama baš ništa od toga ti nije prediktor kako će cijela priča završiti.
A ja mantram da završi sa kmečavim derištedom u tvojim rukama koje ti ne da da spavaš
💔💔💔
Ne volim ni pokvarene sireve. 👀👀👀
O živote 😱😭
Kažeš, ti se samo trebaš opustiti da ostaneš trudna.
A ja trebam početi jesti i piti odvratne stvari.
I to će biti to.
Kakvi postupci, kakvi bakrači
💔💔💔
Magnolia… Moja ptsp sister. Samo ti saljem hug i ❤️. Razumijem te… Ja se bojim svakog dana, a tako sporo prolaze.
💔💔💔
Hvala vam svima❤, ali za sada mi nema pomoći, takvi su mi dani.
Miss ja evo svaki put citam tvoje postove i jednostavno nemam neki pametan komentar ili nešto sto bi ti pomoglo. Ali stvarno mi je cudno, ustvari nikada nisam čula da trudnoća moze biti toliko bolna.
Sortiraj odgovore
Najstariji