Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    09. Ožujak 2021. 20:34

manemoj

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ne volim ni pokvarene sireve. 👀👀👀

O živote 😱😭

Jel tako? 😂😂😂

🤦‍♀️😁

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Inter
    09. Ožujak 2021. 20:34

Magnolia

I jos mi se čini da me mozda pocela prati mucnina ista kao u toj nesretnoj trudnoći, mozda i umisljam, mozda imam ptsp, stvarno sam koma😒

Rekla bi da je ptsp + hormoni koji nam ni malo ne pomazu.. svaka je trudnoca drukcija i nesto sto je bilo lose u prosloj ne znaci da ne bude dobro u ovoj.. ❤❤

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

• *.Women_name.*
    09. Ožujak 2021. 20:38

manemoj

Magnolia

Ja sam postupak cekala mjesec dana.
    Inace, ne mogu se opustiti niti veseliti pa ne zelim kvariti raspoloženje ovdje sa svojim raspoloženjem. Mozda cu biti opustena nakon 3 vrste urednih nipt testova, nakon bezbroj anomaly scanova i nakon sto uđem u 34tt. Nekako sam previše loseg prošla i znam sto sve moze poci po zlu iz čistog mira. Bojim se da ce mi se sve ponoviti, vidim tu kako se veselite crtici, pa srcu, a meni to stvara neki osjecaj nemoci i strasne zabrinutosti sto ce biti dalje… Mozda zvucim grozno, ali eto tako mi je.

Ma ne zvucis grozno uopće, zvucis normalno s obzirom na sve. Sve smo mi drugačije. Meni je npr danas pao kamen sa srca i lakše mi jer sam prvi korak napravila i srce kuca, sad idemo dalje pregled po pregled.. prije sljedećeg pregleda ću opet umirati od straha. Eto na žalost nemamo tu privilegiju da budemo u blaženom stanju opuštene, nasmijane i po internetu biramo robicu nego sumanuto guglamo koliki plod bi na današnji dan trebao biti.
    Ali u konačnici sve smo tu u nadi da ćemo na kraju dobiti ono što najviše želimo ❤️
    Ti budi zabrinuta, imaš potpuno pravo na to a mi ćemo se potiho veseliti radi svakog tvog predjenog novog koraka na ovom putu ❤️❤️❤️

Sve je to normalno, mene neće prestat bit strah dok srećicu ne budem imala u rukama. Ja mislim da je to prirodno, pogotovo kod nas mpo lavica 😊 ja sam mislila samo da prođe 12 tjedana, pa onda 20, sad čekam 30 🙈😂 ❤️❤️ sve će bit dobro  🙏🤞

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🌼TiKi🌼
    09. Ožujak 2021. 20:41

Magnolia… Moja ptsp sister. Samo ti saljem hug i ❤️. Razumijem te... Ja se bojim svakog dana, a tako sporo prolaze. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Ožujak 2021. 20:44

Ivanaka gdje su u Njemačkoj, koja pokrajina ? Zašto te razočarao njihov pristup i misliš tako? I mene je bilo jako strah na početku, zbog slabog znanja jezika i njihove hladnoće općenito. Ali toliko sam zadovoljna pristupom u klinici, ali stvarno... 🙏❤️
    Uspjeli smo doći do trudnoće  iz drugog pokušaja 🥰🥰 prije toga nikada plusić nisam ugledala.. Jedino na početku financijski iscrpi, ali poslije se velika većina novca vrati nazad...sve u svemu ja sam jako zadovoljna.
    Želim ti svu sreću da ti uspije gdje god išla 🙏❤️

endometrioza

MISS
    09. Ožujak 2021. 20:56

Women Name kako si ti,ima li bolova? Jesi pocela Roidakal? Tiki mi kaze da otkako ga je pocela piti da bolova vise nema ..pa cu pokusat nagovorit dr da ga i meni prepise jer meni lijeka za bolove ocito nema.  Normabel malo pomogne opustit misice,ali zadnja dva dan probadanja kroz straznjicu su nemoguce ..

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 20:57

Magnolia

I jos mi se čini da me mozda pocela prati mucnina ista kao u toj nesretnoj trudnoći, mozda i umisljam, mozda imam ptsp, stvarno sam koma😒

Objektivno. Neke stvari će biti iste kao u toj trudnoći. Neke će te podsjećati. Neke ćeš umišljati. A neke će biti skroz različite (iako ćeš njih manje primjećivati).
    I ama baš ništa od toga ti nije prediktor kako će cijela priča završiti.
    A ja mantram da završi sa kmečavim derištedom u tvojim rukama koje ti ne da da spavaš 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 20:59

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ne volim ni pokvarene sireve. 👀👀👀

O živote 😱😭

Kažeš, ti se samo trebaš opustiti da ostaneš trudna.
    A ja trebam početi jesti i piti odvratne stvari.
    I to će biti to. 
    Kakvi postupci, kakvi bakrači 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 21:01

🌼TiKi🌼

Magnolia… Moja ptsp sister. Samo ti saljem hug i ❤️. Razumijem te… Ja se bojim svakog dana, a tako sporo prolaze.

💔💔💔

09. Ožujak 2021. 21:01

Hvala vam svima❤, ali za sada mi nema pomoći, takvi su mi dani.
    Miss ja evo svaki put citam tvoje postove i jednostavno nemam neki pametan komentar ili nešto sto bi ti pomoglo. Ali stvarno mi je cudno, ustvari nikada nisam čula da trudnoća moze biti toliko bolna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.