Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 20:08

OK, OK, da ne bude diskriminacije  Za sve puknute tikve koje mi žele plaćati burgere i slušati me kako cvilim 
    https://ibb.co/k2g3j0N

💔💔💔

09. Ožujak 2021. 20:11

Ja sam postupak cekala mjesec dana.
    Inace, ne mogu se opustiti niti veseliti pa ne zelim kvariti raspoloženje ovdje sa svojim raspoloženjem. Mozda cu biti opustena nakon 3 vrste urednih nipt testova, nakon bezbroj anomaly scanova i nakon sto uđem u 34tt. Nekako sam previše loseg prošla i znam sto sve moze poci po zlu iz čistog mira. Bojim se da ce mi se sve ponoviti, vidim tu kako se veselite crtici, pa srcu, a meni to stvara neki osjecaj nemoci i strasne zabrinutosti sto ce biti dalje... Mozda zvucim grozno, ali eto tako mi je.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 20:14

Magnolia

Inace, ne mogu se opustiti niti veseliti pa ne zelim kvariti raspoloženje ovdje sa svojim raspoloženjem. Mozda cu biti opustena nakon 3 vrste urednih nipt testova, nakon bezbroj anomaly scanova i nakon sto uđem u 34tt. Nekako sam previše loseg prošla i znam sto sve moze poci po zlu iz čistog mira. Bojim se da ce mi se sve ponoviti, vidim tu kako se veselite crtici, pa srcu, a meni to stvara neki osjecaj nemoci i strasne zabrinutosti sto ce biti dalje… Mozda zvucim grozno, ali eto tako mi je.

Ne zvučiš grozno. Nisam prošla tvoju priču, pa sam svejedno u q pojavila se crtica ili ne.
    I da, ja isto razmišljam da napravim više NIPTova. 

💔💔💔

manemoj
    09. Ožujak 2021. 20:18

Ivanaka

manemoj

MTB ma platiti ću ti cijedjeni sok, ne trebaš kavu, ne brini 😉😅
    Btw i ja sam vidila mail ali sam na crnoj listi pa šta ću se jadna javljati uopće 🙈
    Ivanaka ja sam ti kod Podobnika. Prve konzultacije obavila 8.9. ali prve, prve u životu, uopće nismo znali treba li nam IVF tada. Muž obavio spermiogram kod njih taj dan, ja došla sa nalazima koje mi je poslao u mailu da bi bilo dobro da imam prije prvih konzultacija (imaš na prvoj stranici). S obzirom da je po tome sve izgledalo kao da problem ne postoji naručio me opet 17.9 da vidimo endometrij u drugoj fazi ciklusa i tad smo vidjeli da se ne zadebljava baš najbolje. Morala sam čekati sljedeći ciklus jer se prohodnost jajovoda radi nakon menstruacije i 8.10 smo radili prohodnost i ispalo da je jedan neprohodan.

Kako je divno cuti takve vijesti 😀😀 drago mi je. Jeli postupak bio bolan kao sto pricaju? Cula sam za Podobnik da su jako dobri..pa sam se odlucila za njih

Sve ti je to individualno. Najbolnije od svega je barem meni bilo vidjeti bijeli test. Postupak kao postupak meni nije bio strašan. Dobiješ terapiju koju doktor odredi, pikas se i ideš na preglede. Kad dodje vrijeme za aspiraciju u Podobniku te uspavaju tako da ne osjetiš apsolutno ništa, probudiš se kad je sve gotovo. Meni je par dana nakon aspiracije bilo bolno ali evo najiskrenije sad se uopće ne sjećam te boli i intenziteta. Transfer ne boli uopće, to ti je kao papa. 
    Što se tiče dr. A. Meni je on vrh. Ali to ti je i individualno, imamo ovdje cura koje su otišle jer kod njega nisu bile zadovoljne. Jako je bitno da sama vidiš kako ti doktor, sestra, embriolog sjednu. Moje mišljenje je da su svi doktori koji se ovdje spominju vrhunski stručnjaci ali je na kraju najbitnije kako on tebi sjedne i kako se ti osjećaš uz njega. Meni doktor A. pruža neopisiv mir, u svoj ovoj mojoj drami sa smedjarenjem stalno mi je bio dostupan i na mailu i na mobitelu, cijelo vrijeme imam puno povjerenje u njega i mislim da ti je jako bitno da tako klikneš s njim. Jer ti se moraš osjećati sigurno uz njega. Ima ovdje cura koje su informiranije od nekih doktora. Ja ne spadam u tu skupinu pa mi je bilo bitno da vjerujem doktoru koji me vodi i da ga nemam potrebu propitkivati..
    Nadam se da sam ti pomogla, ako imaš još pitanja piši 😊

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Inter
    09. Ožujak 2021. 20:20

Magnolia

Inace, ne mogu se opustiti niti veseliti pa ne zelim kvariti raspoloženje ovdje sa svojim raspoloženjem. Mozda cu biti opustena nakon 3 vrste urednih nipt testova, nakon bezbroj anomaly scanova i nakon sto uđem u 34tt. Nekako sam previše loseg prošla i znam sto sve moze poci po zlu iz čistog mira. Bojim se da ce mi se sve ponoviti, vidim tu kako se veselite crtici, pa srcu, a meni to stvara neki osjecaj nemoci i strasne zabrinutosti sto ce biti dalje… Mozda zvucim grozno, ali eto tako mi je.

Draga Magnolia, zvucis tocno onako kako se i ja osjecam i vjerujem svaka koja je prosla isto sto i ti.. ali nema nam druge nego svaki put ici sa pretpostavkom da ce bas ovaj put biti sve super i da je bas ova bebica ona koju smo toliko cekale.. i za sve sto te muci samo pisi, zato smo sve tu❤❤❤

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

Lucyinthesky
    09. Ožujak 2021. 20:21

ericaa

Lucyinthesky

ericaa

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

Čekaj, ni čvarke ni kavu 😱🤦‍♀️😎
    Btw i ja bi i ja bi 😁

Pa šta će ti to kad neće biti ni čvaraka ni kave?
    (ni janjetine ni žaba ni… )

Aha kužim, eto me na crnoj listi s ovom našom trudnicom manemoj 😁
    Sad samo reci da ni pive nema, koja je btw dobra za, jajne stanice🤦‍♀️

Sviđa mi se kako razmisljas 😁

Čekaj, ja ili dotična gđa koja ne voli one sve plemenite tekućine i namirnice 😁

🍻🍺 sve sam ti rekla

🍻☕😎

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    09. Ožujak 2021. 20:23

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ne volim ni pokvarene sireve. 👀👀👀

O živote 😱😭

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

manemoj
    09. Ožujak 2021. 20:24

Magnolia

Ma ne zvucis grozno uopće, zvucis normalno s obzirom na sve. Sve smo mi drugačije. Meni je npr danas pao kamen sa srca i lakše mi jer sam prvi korak napravila i srce kuca, sad idemo dalje pregled po pregled.. prije sljedećeg pregleda ću opet umirati od straha. Eto na žalost nemamo tu privilegiju da budemo u blaženom stanju opuštene, nasmijane i po internetu biramo robicu nego sumanuto guglamo koliki plod bi na današnji dan trebao biti.
    Ali u konačnici sve smo tu u nadi da ćemo na kraju dobiti ono što najviše želimo ❤️
    Ti budi zabrinuta, imaš potpuno pravo na to a mi ćemo se potiho veseliti radi svakog tvog predjenog novog koraka na ovom putu ❤️❤️❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

manemoj
    09. Ožujak 2021. 20:27

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ne volim ni pokvarene sireve. 👀👀👀

O živote 😱😭

Jel tako? 😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

09. Ožujak 2021. 20:28

I jos mi se čini da me mozda pocela prati mucnina ista kao u toj nesretnoj trudnoći, mozda i umisljam, mozda imam ptsp, stvarno sam koma😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.