Women Name moguce,da, samo ja vise ne znam sta znaci pojam "kratko" ,jer ja za sebe ne mogu reci da je ovo kratko…ali mozda je stvarno normalno,meni cudno ali moguce da je,ipak mi je prav trudnoca i ne znam sta je normalno sta ne..znam i ja da je bitno da kontrakcija nema, mislim da toga nema,ali zato sve ostalo da..pitat cu i ja za taj lijek,drago mi je da ti je bolje 😘🥰
Pitaj ti obavezno za te roidakale i ja sam primijetila razliku. Na to kratko mislim na svaku onu munjicu, odnosno ko da te pikne nekom nožem i stane odma pa se ponovi ali isto tako kratko. Na te bolove mislim da su normalni da se to rasteze sve. Cure kažu da i one nekad imaju nmenstr bolove, ali one koje ssam ja imala neko vrijeme su bili baš jako jaki. To je trajalo tjedan dana možda. A ovo sad eto još uvijek čim malo ko jučer sam aktivna odma me stisce pritisak, ali danas cijeli dan ležim i evo sad ništa ne osjećam. Samo kj je kod mene i cura nisko pa vjerojatno i to ima veze neke s tim pritiskom. Bar se nadam da je tak kak su rekli 😊🥰 bit će i tebi bolje 😘😘😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sbjelis tedi je tooop! A doktor jos veci 😂 sada u slobodno vrijeme gledam njegove videe na fejsu, ono U ordinaciji, ne znam jeste vidjele.
Mtb eee ma stvarno bi bilo dosta! Odo ja u trudnice, milom ili silom 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
manemoj kakve predivne vesti. Neverovatno koliko se jasno oseti sreca u tvojim recima. Prosto te zamisljam kako bi skakutala, a ne smesSad samo polako dalje. Tvoja prica je predivna
BijeliS generacijo, i tvoj stav mi se dopada, zeno velikog srcaDocekacemo mi nase bebe, jedna po jedna
MTB ej tamo, drzi se! Znas i sama da je za test rano, a razumem potpuno taj rolerkoster emocija. Meni su ti dani cekanja uvek najtezi. Uz tebe sam i podrzavam izbor burgera apsolutno! Posebno u fotelji
Ivanaka ima nas mnogo ovde u Nemackoj, slobodno pitaj ako te bilo sta interesuje. I Dadai ja imamo i divne socijalne ginekologice koje su stvarno predusretljive. Ja se nikada nisam osecala kao broj. Kod nekih drugih doktora da, ali ne kod ginekologice, ni sad u IVF klinici.
Inace, cure moje, mene je oval moj posao poceo totalno da ubija. Nasli su kad ce. Posla preko glave, evo i sada radim jos i imam sigurno bar jos sat-dva posla. Nema spavanja pre ponoci. Ujutru u 9 imam kontrolni UZ, 7dc i evo pretrnula sam od straha. Svako vece pre spavanja pricam sa moja 4 antralca, sta sve mogu da budu i postanu i kako treba da budu dobri i snazni i zdravi i sad me odjednom uhvatila takva panika sta ce biti sutra i da li ce bit ista, da li je ijedan ostao i da li su porasli. Kako samo zelimo ovu bebicu muzic i ja, sve vas razumem koje svaki dan ovog procesa prolazite sa nervozom. Koliko samo snage sve mi imamo, pa to je za Ginisa
Jooj ma sve me zanima…ja sam u Stuttgartu! Cekala sam laparoskopiji 5 mj s tim da su mi odgadali termin 3 puta…i na kraju kad su mi obavili taj zahvat,doktorica je dosla tek sutradan navecer u 7 sati da mi kaze kako je prosa zahvat i da kaze sto mi je.Vec 4 godine me vozaju a da me nisu poslala nikad da izvadim hormone da provjere,dala mi je klomifen da pijem 6 mj bez da je provjerila prohodnost jajovoda,od klomifena sam imala jako bolne i obilne menge.. i cijelo vrijeme su govorili "sve je u redu". Bas mi je dosadilo vise to vozanje i rekla sam sad je dosta!
Gdje si ti bila na IVF-u? Cijena postupka?
👱♀️ 32 god ( policisticni jajnici,neprohodni jajovodi utvrdeno laparoskopijom) AHM➡️13.4
🤵 36 god (sve ok)
Pokusavamo 3 god.
06/2021➡️1.stimulirani IVF(Ovitrelle,Orgalutran),12 zrelih 🥚,oplodenih 9 🥚(smrzlica)
07/2021➡️Polip(uklonjen 2cm)
09/2021➡️estrofem,cyclogest(uskoro transfer🙏)
BETA ➡️11.10 ✖
LAPAROSKOPIJA 🔜 (11 mj.)
Ivanaka gdje su u Njemačkoj, koja pokrajina ? Zašto te razočarao njihov pristup i misliš tako? I mene je bilo jako strah na početku, zbog slabog znanja jezika i njihove hladnoće općenito. Ali toliko sam zadovoljna pristupom u klinici, ali stvarno… 🙏❤️
Uspjeli smo doći do trudnoće iz drugog pokušaja 🥰🥰 prije toga nikada plusić nisam ugledala.. Jedino na početku financijski iscrpi, ali poslije se velika većina novca vrati nazad…sve u svemu ja sam jako zadovoljna.
Želim ti svu sreću da ti uspije gdje god išla 🙏❤️
Ja sam u BW,tocnije Stuttgartu,ti? Ma samo me vozaju vec 4 god..nikako na zelenu granu 🙄
👱♀️ 32 god ( policisticni jajnici,neprohodni jajovodi utvrdeno laparoskopijom) AHM➡️13.4
🤵 36 god (sve ok)
Pokusavamo 3 god.
06/2021➡️1.stimulirani IVF(Ovitrelle,Orgalutran),12 zrelih 🥚,oplodenih 9 🥚(smrzlica)
07/2021➡️Polip(uklonjen 2cm)
09/2021➡️estrofem,cyclogest(uskoro transfer🙏)
BETA ➡️11.10 ✖
LAPAROSKOPIJA 🔜 (11 mj.)
Eto opet nisam zapisala mail,ali ovaj put jer sam gledala film 😁 ali sto mi vrijedi kad ste sve u Zg 😢😢 ako budem dolazila u metropolu uzet cu si za pravo zicat mail i javiti se 😁🙃 a ako koja bude dolazila u Rijeku,pustit cu kontakt u potpisu. Ima dobrih piva i cijeđenih sokova 😉
MTB znaci,sirevi 😱😱😱 sad sam zgrozena malkoc
Sbjelis i Lucy 🍻 😁
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
manemoj kakve predivne vesti. Neverovatno koliko se jasno oseti sreca u tvojim recima. Prosto te zamisljam kako bi skakutala, a ne smesSad samo polako dalje. Tvoja prica je predivna
BijeliS generacijo, i tvoj stav mi se dopada, zeno velikog srcaDocekacemo mi nase bebe, jedna po jedna
MTB ej tamo, drzi se! Znas i sama da je za test rano, a razumem potpuno taj rolerkoster emocija. Meni su ti dani cekanja uvek najtezi. Uz tebe sam i podrzavam izbor burgera apsolutno! Posebno u fotelji
Ivanaka ima nas mnogo ovde u Nemackoj, slobodno pitaj ako te bilo sta interesuje. I Dadai ja imamo i divne socijalne ginekologice koje su stvarno predusretljive.
Jooj ma sve me zanima…ja sam u Stuttgartu! Cekala sam laparoskopiji 5 mj s tim da su mi odgadali termin 3 puta…
Gdje si ti bila na IVF-u? Cijena postupka?
Ivy i ja (Dada) smo u istoj klinici. Prvo sam krenula ja, pa sam joj preporučila. Nadam se da će joj prva sreća biti dobitna 🥰🥰❤️
Ovisi kolika vam je godina. Ako ste manje od 40 onda imate od AOK 50% na postupak... I kasnije sve račune opet predaš i AOK i dobiješ još neki svotu nazad.
Kod tebe je najvažnije da odeš u mpo kliniku jer ovako nabadanjem nećeš nipha riješiti kao ni ja. Tek tamo će to obaviti kompletne pretrage.
Traži svoju ginekologicu Überweisung za neku od mpo klinika i samo zatraži termin.
Ja sam platila u startu oko 2500e (ne odjednom nego kako se šta dešavalo tako sam plaćala) s tim da mi se vratilo pola iznosa. FET sam platila posebno jer se eto nije uspjelo uhvatiti iz prvog nego tek iz drugog pokušaja. Npr. Oko 800e je postupak + oko 700e inekcije + 100e anestezija + 500e smrzavanje +aspiracija i tako te neke stvari... Ali sve to se to na kraju vrati ako predaš račune u aok. Ima sad čak i neki novi zakon da centar za obitelj sufinancira neki dio. Imam link pa ću ti poslati ukoliko odlučiš ovim putem. Ako te još što zanima slobodno pitaj 😊😊
endometrioza
Eto opet nisam zapisala mail,ali ovaj put jer sam gledala film 😁 ali sto mi vrijedi kad ste sve u Zg 😢😢 ako budem dolazila u metropolu uzet cu si za pravo zicat mail i javiti se 😁🙃 a ako koja bude dolazila u Rijeku,pustit cu kontakt u potpisu. Ima dobrih piva i cijeđenih sokova 😉
MTBznaci,sirevi 😱😱😱 sad sam zgrozena malkoc
Sbjelis i Lucy 🍻 😁
Ma budemo se povezali najkasnije za GK. A ako prije budemo dolazili jedna drugoj u grad, naći ćemo se
💔💔💔
Slee odlicna recenzija,hvala ti! Drzim ti od sveg srca 🤞🤞 da je to to! I super za kafiće i Tedi 😉😁
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTBznaci,sirevi 😱😱😱 sad sam zgrozena malkoc
Sbjelis i Lucy 🍻 😁
Ma budemo se povezali najkasnije za GK. A ako prije budemo dolazili jedna drugoj u grad, naći ćemo se
😘
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Hvala ericaaa i ja tebi! Vidim uskoro kreces? Ti si isto iz Ri?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji