Pozdrav!
Tocno prije 7 dana sam bila na laparoskopiji zbog nemogucnosti ostajanja u drugom stanju vec 4 godine,ustanovili su mi da su mi jajovodi sljepljeni zbog jake upale koju ginekologica nije mogla vidjeti jer je to u stomaku,navodno su se zaljepili za crijeva.Daju mi sanse za zacecem 1 % te mi savjetovali IVF,dali je neka imala slican problem sa jajovodima a da je ostala trudna prirodnim putem? Ili je morala na IVF?
Draga IvanaKane možeš ostati prirodno trudna dok su ti jajovodi zaljepljeni za crijeva. Jajovodi su most između jajnika koji proizvodi jajnu stanicu i maternice, ako je taj put neprohodan, ne može doći do oplodnje bez medicinske pomoći. Ako želiš imati djece čim prije potraži liječnika uputnicu za prvi pregled na humanoj reprodukciji. Sve informacije ti se nalaze na prvih par stranica foruma. Sretno🌷🌷🌷🌷
VMsuper što je beta pala🙂, i ja idem uskoro na hsg, baš čekam da mi jave termin.
MTBhoćeš li raditi test sutra? Da znam dal' da se dižem ranije gledati forum ili ne😂
Planiram u Podobnik ici to sve obaviti,zivim u Njemackoj ali ne usudujem se ode vise nikakve preglede raditi,ode sam samo broj 🙄 hvala na odgovoru🌺 pokusati cu prirodno jer ipak ima 1% nade i pararelno na potpomognutu
Ovdje pokušavaju spontano zatrudnjeti i žene koje nemaju jajovode - seksaju se nemilice sa jadnim muževima, pa ako upali upali.
Ali svejedno nema smisla gubiti vrijeme sa takvom dijagnozom, kreni u obradu jer ovo je proces
Koliko traje proces odprilike? Ajmo reci jedan pokusaj.Hvala svima divne ste 🌺🌺🌺🌺
👱♀️ 32 god ( policisticni jajnici,neprohodni jajovodi utvrdeno laparoskopijom) AHM➡️13.4
🤵 36 god (sve ok)
Pokusavamo 3 god.
06/2021➡️1.stimulirani IVF(Ovitrelle,Orgalutran),12 zrelih 🥚,oplodenih 9 🥚(smrzlica)
07/2021➡️Polip(uklonjen 2cm)
09/2021➡️estrofem,cyclogest(uskoro transfer🙏)
BETA ➡️11.10 ✖
LAPAROSKOPIJA 🔜 (11 mj.)
Pozdrav!
Tocno prije 7 dana sam bila na laparoskopiji zbog nemogucnosti ostajanja u drugom stanju vec 4 godine,ustanovili su mi da su mi jajovodi sljepljeni zbog jake upale koju ginekologica nije mogla vidjeti jer je to u stomaku,navodno su se zaljepili za crijeva.Daju mi sanse za zacecem 1 % te mi savjetovali IVF,dali je neka imala slican problem sa jajovodima a da je ostala trudna prirodnim putem? Ili je morala na IVF?
ja sam operirala oba jajovoda zbog proširenosti itd… i za sada nemam uspjeha u ivf, ali s obzirom da su nalazi hormona itd u redu nadam se da bude koji postupak upalio, za sada su 3 iza nas…
Nadam se da ces ugledati + i da ce sve biti u redu 🌺🌼
👱♀️ 32 god ( policisticni jajnici,neprohodni jajovodi utvrdeno laparoskopijom) AHM➡️13.4
🤵 36 god (sve ok)
Pokusavamo 3 god.
06/2021➡️1.stimulirani IVF(Ovitrelle,Orgalutran),12 zrelih 🥚,oplodenih 9 🥚(smrzlica)
BETA ➡️11.10 ✖
LAPAROSKOPIJA 🔜 (11 mj.)
Čekaj, ni čvarke ni kavu 😱🤦♀️😎
Btw i ja bi i ja bi 😁
Pa šta će ti to kad neće biti ni čvaraka ni kave?
(ni janjetine ni žaba ni…)
Aha kužim, eto me na crnoj listi s ovom našom trudnicom manemoj 😁
Sad samo reci da ni pive nema, koja je btw dobra za, jajne stanice🤦♀️
Pa, ako ćemo u Medu, onda teško da neće biti pive...
I šta fali crnoj listi, vidi kako brzo ostaju trudne.
💔💔💔
Btw i ja bi i ja bi 😁
Pa, ako ćemo u Medu, onda teško da neće biti pive…
I šta fali crnoj listi, vidi kako brzo ostaju trudne.
Baš sam htjela napisat, ne bunim se uopće 😎
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Mi od kad smo obavili prve konzultacije, do prvog transfera godinu dana jer smo krenuli od nule. I dok smo skupili sve nalaze pa doslo ljeto pa godisnji pa cekaj nalaze...
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Pozdrav!
Draga IvanaKane možeš ostati prirodno trudna dok su ti jajovodi zaljepljeni za crijeva. Jajovodi su most između jajnika koji proizvodi jajnu stanicu i maternice, ako je taj put neprohodan, ne može doći do oplodnje bez medicinske pomoći. Ako želiš imati djece čim prije potraži liječnika uputnicu za prvi pregled na humanoj reprodukciji. Sve informacije ti se nalaze na prvih par stranica foruma. Sretno🌷🌷🌷🌷
VMsuper što je beta pala🙂, i ja idem uskoro na hsg, baš čekam da mi jave termin.
MTBhoćeš li raditi test sutra? Da znam dal' da se dižem ranije gledati forum ili ne😂
Planiram u Podobnik ici to sve obaviti,zivim u Njemackoj ali ne usudujem se ode vise nikakve preglede raditi,ode sam samo broj 🙄 hvala na odgovoru🌺 pokusati cu prirodno jer ipak ima 1% nade i pararelno na potpomognutu
Ovdje pokušavaju spontano zatrudnjeti i žene koje nemaju jajovode - seksaju se nemilice sa jadnim muževima, pa ako upali upali.
Ali svejedno nema smisla gubiti vrijeme sa takvom dijagnozom, kreni u obradu jer ovo je proces
Koliko traje proces odprilike? Ajmo reci jedan pokusaj.Hvala svima divne ste 🌺🌺🌺🌺
Ako ideš u stimulirani - 10tak dana bockanja injekcijama, pa aspiracija, pa transfer 3-5 dana kasnije. I onda 10-15 dana štrikanja i živciranja dok smiješ napraviti test.
Računaj da ćeš u Hrv morati biti barem 15tak dana (od prve folikulometrije do transfera).
A za detalje, pročitaj prve tri stranice teme.
💔💔💔
Btw i ja bi i ja bi 😁
Sviđa mi se kako razmisljas 😁
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
To mi nigdje nije doktor zapisao, ali na tom prvom uzv, prije primjene elonve je spomenuo 2 veća i par manjih
A onda je to to, tvoje bebe se razvijaju, samo su malo sporije pa će aspiracija biti koji dan kasnije.MTBica, riječi ti se pozlatile! Vodim na kave, kolače, klopu cugu, koji god "grijeh" ako bude tako.. jer nemam baš ni vremena, ni love za ne znam koliko pokušaja..
Ja volim griješiti 😎😎
BijeliS, vodim i tebe na grijeh! A možda se i sretnemo u Repromedu.😊
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Pozdrav!
Ako ideš u stimulirani - 10tak dana bockanja injekcijama, pa aspiracija, pa transfer 3-5 dana kasnije. I onda 10-15 dana štrikanja i živciranja dok smiješ napraviti test.
Računaj da ćeš u Hrv morati biti barem 15tak dana (od prve folikulometrije do transfera).
A za detalje, pročitaj prve tri stranice teme.
Ma nije problem ostati koliko god treba...samo da docekam toliko zeljenu bebicu 🥰
🤵 36 god (sve ok)
Pokusavamo 3 god.
BETA ➡️11.10 ✖
LAPAROSKOPIJA 🔜 (11 mj.)
AuroraB, ne, sutra ne piškim, ovo danas je bilo dovoljno emotivno zahtjevno.
Četvrtak će nam sve reći.
ericaa, kažeš, ako treba, ti ćeš i samo disati kraj nas…
Radije cu cekat onda GK ako je do samo disanja😁 mislila bit ce trac partija sa prejedanjem,disat mogu i na poslu 😶vidjela sam mail ali je bilo upuceno SBjelis 😉
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji