Women Name moguce,da, samo ja vise ne znam sta znaci pojam "kratko" ,jer ja za sebe ne mogu reci da je ovo kratko...ali mozda je stvarno normalno,meni cudno ali moguce da je,ipak mi je prav trudnoca i ne znam sta je normalno sta ne..znam i ja da je bitno da kontrakcija nema, mislim da toga nema,ali zato sve ostalo da..pitat cu i ja za taj lijek,drago mi je da ti je bolje 😘🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Čekaj, ni čvarke ni kavu 😱🤦♀️😎
Btw i ja bi i ja bi 😁
Pa šta će ti to kad neće biti ni čvaraka ni kave?
(ni janjetine ni žaba ni…)
Aha kužim, eto me na crnoj listi s ovom našom trudnicom manemoj 😁
Sad samo reci da ni pive nema, koja je btw dobra za, jajne stanice🤦♀️
Sviđa mi se kako razmisljas 😁
Čekaj, ja ili dotična gđa koja ne voli one sve plemenite tekućine i namirnice 😁
Ti 😋
oharascarlett14@gmail.com
Mtb hahahaha evo docekala napokon! Pokusavam sto manje misliti o svemu pa zaobilazim i forum, nekako mi tako pase trenutno. Nadam se da sam nadoknadila recenzijom sve.
Ugl, on smatra da je doktorica previse paznje posvetila mom “visokom” amh-u (37) i da je zbog toga bila “preoprezna” s terapijom. Imala sam Rekovelle, suptilno mi je dao do znanja da ne voli taj lijek i kaze da cesto tako zavrsi - puno folikula, malo blasti. Nije mu jasno zasto nisu obracali paznju na moj visak androgenih hormona 🥸😈 i misli da u tom grmu lezi zec. Malo mu je nejasno i tempiranje u zadnjem postupku, ali nije zelio puno o njima jer je rekao da vjeruje da zna u cemu je problem i da cemo jos sve vidjeti na iducem dogovoru. Nisam mogla tad dobiti protokol jer bi me volio vidjeti nakon ovulacije kako mi izgledaju jajnici, a tada sam prakticki jos bila “trudna” jer je bio komadic jos od blighteda koji nije otisao. To ti je ukratko. Javim nakon iducih koju smo terapiju dobili
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
manemoj kakve predivne vesti. Neverovatno koliko se jasno oseti sreca u tvojim recima. Prosto te zamisljam kako bi skakutala, a ne smes Sad samo polako dalje. Tvoja prica je predivna
BijeliS generacijo, i tvoj stav mi se dopada, zeno velikog srca Docekacemo mi nase bebe, jedna po jedna
MTB ej tamo, drzi se! Znas i sama da je za test rano, a razumem potpuno taj rolerkoster emocija. Meni su ti dani cekanja uvek najtezi. Uz tebe sam i podrzavam izbor burgera apsolutno! Posebno u fotelji
Ivanaka ima nas mnogo ovde u Nemackoj, slobodno pitaj ako te bilo sta interesuje. I Dada i ja imamo i divne socijalne ginekologice koje su stvarno predusretljive. Ja se nikada nisam osecala kao broj. Kod nekih drugih doktora da, ali ne kod ginekologice, ni sad u IVF klinici.
Inace, cure moje, mene je oval moj posao poceo totalno da ubija. Nasli su kad ce. Posla preko glave, evo i sada radim jos i imam sigurno bar jos sat-dva posla. Nema spavanja pre ponoci. Ujutru u 9 imam kontrolni UZ, 7dc i evo pretrnula sam od straha. Svako vece pre spavanja pricam sa moja 4 antralca, sta sve mogu da budu i postanu i kako treba da budu dobri i snazni i zdravi i sad me odjednom uhvatila takva panika sta ce biti sutra i da li ce bit ista, da li je ijedan ostao i da li su porasli. Kako samo zelimo ovu bebicu muzic i ja, sve vas razumem koje svaki dan ovog procesa prolazite sa nervozom. Koliko samo snage sve mi imamo, pa to je za Ginisa
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Slee, ma sve razumijem. Prvo se svaka lavica treba pobrinuti za sebe i naći način kako da si olakša dane, pogotovo nakon tvog iskustva.
Baš me zanima kako će ti teći priča u Repromedu. Dosta je bilo zajebancije, hoću te strpati među trudnice i držati tamo nekih 8 mjeseci.
TirelessIvy,
Isto te kužim za antralce, i mene je bila panika prije prvog UZVa nakon početka stimulacije, kasnije, kad su svaki drugi dan je malo lakše. Navijamo da se sutra vidi tvoja moćna četvorka i da je lijepo nabubrila. Iako, meni je 5 najdraži broj i neće mi smetati ako te još jedan ugodno iznenadi
💔💔💔
Bajoooooooooo legendo, znam da imas mnogo pametnije stvari da radis nego da ovo citas, ali samo da znas, Marija je cudesna jedna princeza. Vredelo je cekati i uci u svet tako pompezno
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Čekaj, ni čvarke ni kavu 😱🤦♀️😎
Btw i ja bi i ja bi 😁
Pa šta će ti to kad neće biti ni čvaraka ni kave?
(ni janjetine ni žaba ni…)
Aha kužim, eto me na crnoj listi s ovom našom trudnicom manemoj 😁
Sad samo reci da ni pive nema, koja je btw dobra za, jajne stanice🤦♀️
Sviđa mi se kako razmisljas 😁
Čekaj, ja ili dotična gđa koja ne voli one sve plemenite tekućine i namirnice 😁
Ti 😋
🍻❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB ma platiti ću ti cijedjeni sok, ne trebaš kavu, ne brini 😉😅
Btw i ja sam vidila mail ali sam na crnoj listi pa šta ću se jadna javljati uopće 🙈
Ivanaka ja sam ti kod Podobnika. Prve konzultacije obavila 8.9. ali prve, prve u životu, uopće nismo znali treba li nam IVF tada. Muž obavio spermiogram kod njih taj dan, ja došla sa nalazima koje mi je poslao u mailu da bi bilo dobro da imam prije prvih konzultacija (imaš na prvoj stranici). S obzirom da je po tome sve izgledalo kao da problem ne postoji naručio me opet 17.9 da vidimo endometrij u drugoj fazi ciklusa i tad smo vidjeli da se ne zadebljava baš najbolje. Morala sam čekati sljedeći ciklus jer se prohodnost jajovoda radi nakon menstruacije i 8.10 smo radili prohodnost i ispalo da je jedan neprohodan.
Doktor rekao da mogu pokušavati spontano još godinu, dvije ali da on predlaže IVF. Odmah sa sljedećom menstruacijom 23.10. sam krenula i evo treći FET 13.2 je rezultirao plusom ❤️. Pisala sam ti baš datume da dobiješ dojam koliko brzo je to kod mene od nulte tocke išlo. S obzirom da ti ne krećeš od nulte točke odmah sa sljedećom menstruacijom možeš krenuti. Sretno ❤️❤️❤️
Hvala na info 🌺🌺
👱♀️ 32 god ( policisticni jajnici,neprohodni jajovodi utvrdeno laparoskopijom) AHM➡️13.4
🤵 36 god (sve ok)
Pokusavamo 3 god.
06/2021➡️1.stimulirani IVF(Ovitrelle,Orgalutran),12 zrelih 🥚,oplodenih 9 🥚(smrzlica)
07/2021➡️Polip(uklonjen 2cm)
09/2021➡️estrofem,cyclogest(uskoro transfer🙏)
BETA ➡️11.10 ✖
LAPAROSKOPIJA 🔜 (11 mj.)
Tirelessivy 💙 pricas sa svoja cetiri antralca 💙💙
Magnolia 💙
Slee Tedi kod Repromeda je zaaaakon. Nije ni dr. losh 😋
Ostalo sam zaboravila 😕
E sad, MTB ima sve kontakte pa je logicno da organizira ispijanje vode. 😉😋
oharascarlett14@gmail.com
manemoj kakve predivne vesti. Neverovatno koliko se jasno oseti sreca u tvojim recima. Prosto te zamisljam kako bi skakutala, a ne smesSad samo polako dalje. Tvoja prica je predivna
BijeliS generacijo, i tvoj stav mi se dopada, zeno velikog srcaDocekacemo mi nase bebe, jedna po jedna
MTB ej tamo, drzi se! Znas i sama da je za test rano, a razumem potpuno taj rolerkoster emocija. Meni su ti dani cekanja uvek najtezi. Uz tebe sam i podrzavam izbor burgera apsolutno! Posebno u fotelji
Ivanaka ima nas mnogo ovde u Nemackoj, slobodno pitaj ako te bilo sta interesuje. I Dadai ja imamo i divne socijalne ginekologice koje su stvarno predusretljive. Ja se nikada nisam osecala kao broj. Kod nekih drugih doktora da, ali ne kod ginekologice, ni sad u IVF klinici.
Inace, cure moje, mene je oval moj posao poceo totalno da ubija. Nasli su kad ce. Posla preko glave, evo i sada radim jos i imam sigurno bar jos sat-dva posla. Nema spavanja pre ponoci. Ujutru u 9 imam kontrolni UZ, 7dc i evo pretrnula sam od straha. Svako vece pre spavanja pricam sa moja 4 antralca, sta sve mogu da budu i postanu i kako treba da budu dobri i snazni i zdravi i sad me odjednom uhvatila takva panika sta ce biti sutra i da li ce bit ista, da li je ijedan ostao i da li su porasli. Kako samo zelimo ovu bebicu muzic i ja, sve vas razumem koje svaki dan ovog procesa prolazite sa nervozom. Koliko samo snage sve mi imamo, pa to je za Ginisa
Jooj ma sve me zanima...ja sam u Stuttgartu! Cekala sam laparoskopiji 5 mj s tim da su mi odgadali termin 3 puta...i na kraju kad su mi obavili taj zahvat,doktorica je dosla tek sutradan navecer u 7 sati da mi kaze kako je prosa zahvat i da kaze sto mi je.Vec 4 godine me vozaju a da me nisu poslala nikad da izvadim hormone da provjere,dala mi je klomifen da pijem 6 mj bez da je provjerila prohodnost jajovoda,od klomifena sam imala jako bolne i obilne menge.. i cijelo vrijeme su govorili "sve je u redu". Bas mi je dosadilo vise to vozanje i rekla sam sad je dosta!
👱♀️ 32 god ( policisticni jajnici,neprohodni jajovodi utvrdeno laparoskopijom) AHM➡️13.4
🤵 36 god (sve ok)
Pokusavamo 3 god.
06/2021➡️1.stimulirani IVF(Ovitrelle,Orgalutran),12 zrelih 🥚,oplodenih 9 🥚(smrzlica)
07/2021➡️Polip(uklonjen 2cm)
09/2021➡️estrofem,cyclogest(uskoro transfer🙏)
BETA ➡️11.10 ✖
LAPAROSKOPIJA 🔜 (11 mj.)
Sortiraj odgovore
Najstariji