Pozdrav!
Tocno prije 7 dana sam bila na laparoskopiji zbog nemogucnosti ostajanja u drugom stanju vec 4 godine,ustanovili su mi da su mi jajovodi sljepljeni zbog jake upale koju ginekologica nije mogla vidjeti jer je to u stomaku,navodno su se zaljepili za crijeva.Daju mi sanse za zacecem 1 % te mi savjetovali IVF,dali je neka imala slican problem sa jajovodima a da je ostala trudna prirodnim putem? Ili je morala na IVF?
ja sam operirala oba jajovoda zbog proširenosti itd... i za sada nemam uspjeha u ivf, ali s obzirom da su nalazi hormona itd u redu nadam se da bude koji postupak upalio, za sada su 3 iza nas...
ja-39 bez jajovoda
on-35 normo, uz učestale bakterijske infekcije
1.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 0
2.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 2x rasla i onda biokemijska
3.ICSI,Škvorc-2 blastice odlične-beta 0
Pozdrav!
Tocno prije 7 dana sam bila na laparoskopiji zbog nemogucnosti ostajanja u drugom stanju vec 4 godine,ustanovili su mi da su mi jajovodi sljepljeni zbog jake upale koju ginekologica nije mogla vidjeti jer je to u stomaku,navodno su se zaljepili za crijeva.Daju mi sanse za zacecem 1 % te mi savjetovali IVF,dali je neka imala slican problem sa jajovodima a da je ostala trudna prirodnim putem? Ili je morala na IVF?
Draga IvanaKa ne možeš ostati prirodno trudna dok su ti jajovodi zaljepljeni za crijeva. Jajovodi su most između jajnika koji proizvodi jajnu stanicu i maternice, ako je taj put neprohodan, ne može doći do oplodnje bez medicinske pomoći. Ako želiš imati djece čim prije potraži liječnika uputnicu za prvi pregled na humanoj reprodukciji. Sve informacije ti se nalaze na prvih par stranica foruma. Sretno🌷🌷🌷🌷
VM super što je beta pala🙂, i ja idem uskoro na hsg, baš čekam da mi jave termin.
MTB hoćeš li raditi test sutra? Da znam dal' da se dižem ranije gledati forum ili ne😂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
A vi ostale pokondirene tikve, otkud vama ideja da JA pijem kavu? Pa znate da nije preporučeno piti previše kave u ovoj priči - što znači da je ja ne pijem uopće
(nije preporučeno ni gurati si burgere u nos kad padnemo u depu, ali nećemo sad picajzlirati)
Hahahahaha pa normalno da si se zamusavila ako guras burgere u nos. Od ovog guranja utrica,sve ti se izmijesalo 🤣🤣🤣
Ps i ova tikva bi na kavu/vodu/cevape/burger😏😷
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Čekaj, ni čvarke ni kavu 😱🤦♀️😎
Btw i ja bi i ja bi 😁
Pa šta će ti to kad neće biti ni čvaraka ni kave?
(ni janjetine ni žaba ni... )
💔💔💔
Pozdrav!
Evo ja imam 100% neprohodne, slijepljeni, mada ne od upale vec poslije operacije crijeva je to nastalo... uglavnom su isto put crijeva i meni jos u priraslicama, odmah su mi rekli da nemam sta pokusavati bez ivf
👩🏽34god
AuroraB, ne, sutra ne piškim, ovo danas je bilo dovoljno emotivno zahtjevno.
Četvrtak će nam sve reći.
ericaa, kažeš, ako treba, ti ćeš i samo disati kraj nas...
💔💔💔
Pozdrav!
Draga IvanaKane možeš ostati prirodno trudna dok su ti jajovodi zaljepljeni za crijeva. Jajovodi su most između jajnika koji proizvodi jajnu stanicu i maternice, ako je taj put neprohodan, ne može doći do oplodnje bez medicinske pomoći. Ako želiš imati djece čim prije potraži liječnika uputnicu za prvi pregled na humanoj reprodukciji. Sve informacije ti se nalaze na prvih par stranica foruma. Sretno🌷🌷🌷🌷
VMsuper što je beta pala🙂, i ja idem uskoro na hsg, baš čekam da mi jave termin.
MTBhoćeš li raditi test sutra? Da znam dal' da se dižem ranije gledati forum ili ne😂
Planiram u Podobnik ici to sve obaviti,zivim u Njemackoj ali ne usudujem se ode vise nikakve preglede raditi,ode sam samo broj 🙄 hvala na odgovoru🌺 pokusati cu prirodno jer ipak ima 1% nade i pararelno na potpomognutu
👱♀️ 32 god ( policisticni jajnici,neprohodni jajovodi utvrdeno laparoskopijom) AHM➡️13.4
🤵 36 god (sve ok)
Pokusavamo 3 god.
06/2021➡️1.stimulirani IVF(Ovitrelle,Orgalutran),12 zrelih 🥚,oplodenih 9 🥚(smrzlica)
07/2021➡️Polip(uklonjen 2cm)
09/2021➡️estrofem,cyclogest(uskoro transfer🙏)
BETA ➡️11.10 ✖
LAPAROSKOPIJA 🔜 (11 mj.)
Za one koje zamišljaju tko zna šta - ja sam stavila svoj email na internet na ograničeno vrijeme pa tko ga ulovi, ulovi.
BjeliS ga je ulovila i poslala mi mail.
Mail još čitam, ali moram raditi pauze jer ta žena nema mjere. Raspisala je sve od stoljeća sedmog, i nabila sve moguće nalaze uže i šire rodbine u attach. Imam sreće što njena prababa nije skenirala svoje nalaze.
Skraćeno, sjebala sam se.
💔💔💔
Pozdrav!
Draga IvanaKane možeš ostati prirodno trudna dok su ti jajovodi zaljepljeni za crijeva. Jajovodi su most između jajnika koji proizvodi jajnu stanicu i maternice, ako je taj put neprohodan, ne može doći do oplodnje bez medicinske pomoći. Ako želiš imati djece čim prije potraži liječnika uputnicu za prvi pregled na humanoj reprodukciji. Sve informacije ti se nalaze na prvih par stranica foruma. Sretno🌷🌷🌷🌷
VMsuper što je beta pala🙂, i ja idem uskoro na hsg, baš čekam da mi jave termin.
MTBhoćeš li raditi test sutra? Da znam dal' da se dižem ranije gledati forum ili ne😂
Planiram u Podobnik ici to sve obaviti,zivim u Njemackoj ali ne usudujem se ode vise nikakve preglede raditi,ode sam samo broj 🙄 hvala na odgovoru🌺 pokusati cu prirodno jer ipak ima 1% nade i pararelno na potpomognutu
Ovdje pokušavaju spontano zatrudnjeti i žene koje nemaju jajovode - seksaju se nemilice sa jadnim muževima, pa ako upali upali.
Ali svejedno nema smisla gubiti vrijeme sa takvom dijagnozom, kreni u obradu jer ovo je proces koji traje.
💔💔💔
Čekaj, ni čvarke ni kavu 😱🤦♀️😎
Btw i ja bi i ja bi 😁
Pa šta će ti to kad neće biti ni čvaraka ni kave?
(ni janjetine ni žaba ni…)
Aha kužim, eto me na crnoj listi s ovom našom trudnicom manemoj 😁
Sad samo reci da ni pive nema, koja je btw dobra za, jajne stanice🤦♀️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji