Cure, imate li odnose dok koristite utriće?
Jučer obavila aih, dala mi dr. 3x1.
Kod AIHa i FETa smijemo.
K
Otišlo.
Dakle, kod AIHa i FETa smijemo.
Kod ETa ne smijemo.
Ako vam se gadi, popij utrić prije, pa neće biti bijelo. Ali računaj da ispijanje utrića zna malo omamiti ženutako da popij večernji, a ujutro nabaci seksić.
Malo sam plavuša sad. 🤔
Piše da su mekane kapsule za rodnicu??
Našla sam da se mogu i popiti, ali da onda sprječavaju začeće??
Gdje je sad Gić pa da odgovori... 😎
oharascarlett14@gmail.com
BjeliS, ne upleći se između mene i blacksheep. Vidiš da je to početak divnog prijateljstva.
Vidila sam da su me već napale na mailu neke čudne likice, to mi odmah ide u spam.
Anksi, pa slobodno se i ti javi, don't be a stranger!
(iako, baš smo te mislile olajavati na cugi. vidiš da smo radi tebe i ona i ja morale pobjeći iz klinike )
Ruska1986, umirem.
malala, ma to je progesteron. Možeš ga piti, možeš ga turati, malo su gadnije nuspojave kad ga piješ. Bolja je apsorpcija kad ga turaš (a i veća je fora + to je najbliže pravoj stvari što sad mogu dobiti. ).
manemoj, ti možeš platiti kavu?
💔💔💔
Ja odradila popodnevni netrudnički utrićima izazvani spavanac.
💔💔💔
I ja hocu na kavu 😄
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
I ja hocu na kavu 😄
Svi hoćemo na kavu! ☕
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Pozdrav!
Tocno prije 7 dana sam bila na laparoskopiji zbog nemogucnosti ostajanja u drugom stanju vec 4 godine,ustanovili su mi da su mi jajovodi sljepljeni zbog jake upale koju ginekologica nije mogla vidjeti jer je to u stomaku,navodno su se zaljepili za crijeva.Daju mi sanse za zacecem 1 % te mi savjetovali IVF,dali je neka imala slican problem sa jajovodima a da je ostala trudna prirodnim putem? Ili je morala na IVF?
👱♀️ 32 god ( policisticni jajnici,neprohodni jajovodi utvrdeno laparoskopijom) AHM➡️13.4
🤵 36 god (sve ok)
Pokusavamo 3 god.
06/2021➡️1.stimulirani IVF(Ovitrelle,Orgalutran),12 zrelih 🥚,oplodenih 9 🥚(smrzlica)
07/2021➡️Polip(uklonjen 2cm)
09/2021➡️estrofem,cyclogest(uskoro transfer🙏)
BETA ➡️11.10 ✖
LAPAROSKOPIJA 🔜 (11 mj.)
Pozdrav!
Tocno prije 7 dana sam bila na laparoskopiji zbog nemogucnosti ostajanja u drugom stanju vec 4 godine,ustanovili su mi da su mi jajovodi sljepljeni zbog jake upale koju ginekologica nije mogla vidjeti jer je to u stomaku,navodno su se zaljepili za crijeva.Daju mi sanse za zacecem 1 % te mi savjetovali IVF,dali je neka imala slican problem sa jajovodima a da je ostala trudna prirodnim putem? Ili je morala na IVF?
Ovdje smo sve IVF/ICSI djevojke i uglavnom iz ovog ili onog razloga ne uspijevamo spontano ostati trudne.
Pročitaj prve tri stranice teme, uključi se u čopor, i vidjet ćeš da to uopće nije tako loša vijest kao što ti se to čini na prvu.
Dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna
💔💔💔
A vi ostale pokondirene tikve, otkud vama ideja da JA pijem kavu? Pa znate da nije preporučeno piti previše kave u ovoj priči - što znači da je ja ne pijem uopće
(nije preporučeno ni gurati si burgere u nos kad padnemo u depu, ali nećemo sad picajzlirati )
💔💔💔
Čekaj, ni čvarke ni kavu 😱🤦♀️😎
Btw i ja bi i ja bi 😁
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
cure, da li je koju bolio želudac nakon uzimanja proxeed women? mene od kad sam ga počela piti boli želudac
ja-39 bez jajovoda
on-35 normo, uz učestale bakterijske infekcije
1.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 0
2.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 2x rasla i onda biokemijska
3.ICSI,Škvorc-2 blastice odlične-beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji