Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 15:46

Pogledala ekipu u Repromedu. Nisu baš nešto posebno zgodni.  : površna :

💔💔💔

manemoj
    09. Ožujak 2021. 16:10

malala

Cure, imate li odnose dok koristite utriće?
    Jučer obavila aih, dala mi dr. 3x1.

Ja sam imala sad prije zadnjeg FET-a 🙈
    Moram priznati da je želja bila toliko velika da o tome uopće nisam razmišljala 🙈🙈🙈 #predugaapstinencijaizludicovjeka 😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 16:22

malala

Kod AIHa i FETa smijemo.
    K

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 16:23

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

malala

Kod AIHa i FETa smijemo.
    K

Otišlo.
    Dakle, kod AIHa i FETa smijemo.
    Kod ETa ne smijemo.
    Ako vam se gadi, popij utrić prije, pa neće biti bijelo. Ali računaj da ispijanje utrića zna malo omamiti ženu  tako da popij večernji, a ujutro nabaci seksić.

💔💔💔

Dashuri
    09. Ožujak 2021. 16:24

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

malala

Kod AIHa i FETa smijemo.
    K

Otišlo.
    Dakle, kod AIHa i FETa smijemo.
    Kod ETa ne smijemo.
    Ako vam se gadi, popij utrić prije, pa neće biti bijelo. Ali računaj da ispijanje utrića zna malo omamiti ženutako da popij večernji, a ujutro nabaci seksić.

Da, i ja sam ih tako pila. kao da sam znala da je ovaj mjesec #nosexforme

05.12.2022 💗

sbjelisi
    09. Ožujak 2021. 16:38

blacksheep

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep

To mi nigdje nije doktor zapisao, ali na tom prvom uzv, prije primjene elonve je spomenuo 2 veća i par manjih

A onda je to to, tvoje bebe se razvijaju, samo su malo sporije pa će aspiracija biti koji dan kasnije.
    MTBica, riječi ti se pozlatile! Vodim na kave, kolače, klopu cugu, koji god "grijeh" ako bude tako.. jer nemam baš ni vremena, ni love za ne znam koliko pokušaja..

Ja volim griješiti 😎😎

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    09. Ožujak 2021. 16:39

VM

zaboravila sam napisati da me draga MTBica stavi na listu pod 04/21 za sljedeći postupak, do tad moram srediti štitnjaču, nove briseve, eventualno HSG. Thx

VM jako si me obradovala 💙

oharascarlett14@gmail.com

ANKSIMORON
    09. Ožujak 2021. 16:47

Sanjich 👶🤱

ANKSIMORON

Sta sad sve bjezite iz bete plus 🤔🤔🤔 da se zamislim 🙄🙄🙄 prije postupka 😪😪😪 nema veze zapisala sam se ja i za ivf u 6 mjesecu… idem opet nazad 🤣🤣🤣 nadamo se samo da necu trebati 😬😬😬😬

Nece trebat 🤞🤞🤞😘😘😘😘 sad ce imat vise vremena i ciscu glavu posvetiti se tebi da te napokon prebacimo na listu 🤰🤞❤️❤️❤️

Hvala dear... znaci podrska... 🥰😘😘😘

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    09. Ožujak 2021. 16:56

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Anksi, ja mislim da je BjeliS šmugnila iz Bete da ne bi morala na kavu s tobom… Ja bih se zapitala…BjeliS, pa na mom računaluPrazan inbox… nitko mu još nikad nije pisao…
    Za doktora sam čula da nekome sjedne, nekome ne. Skraćeno, sve se svelo na ovo:Dijelim mišljenje o njegovom bahatom stavu - “ja sve znam, ti ne znaš ništa”.
    Mene privlači otići kod njega na konzultacije, ali ako mu je ego toliko izražen, mislim da ne bi dobro prihvatio mene i moj način razmišljanja.

Cini se i meni... bjelis ne zanimas me... kreiraj mail i izvoli da se nadjemo na kavi 🥰🥰🥰 bit ce ti divna kava 😜😜😜

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Tuma
    09. Ožujak 2021. 17:01

Vm baš mi je drago pročitati da napokon normalno pada i da je na uzvu sve u redu. 😊 Za seks nemam pojma, tj seks sigurno slobodno ako te ne boli i ne smeta ništa, ali ne znam jel preporučljivo bez zaštite posto ne znate gdje je bila trudnoća i beta još nije skroz otišla... Al s druge strane beta je cijelo vrijeme mala i sad baš lijepo pada pa vjerujem da šta god i gdje god se razvijalo je otišlo.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.