To mi nigdje nije doktor zapisao, ali na tom prvom uzv, prije primjene elonve je spomenuo 2 veća i par manjih
A onda je to to, tvoje bebe se razvijaju, samo su malo sporije pa će aspiracija biti koji dan kasnije.
💔💔💔
BjeliS, evo ti poklona:
https://ibb.co/KqRPCtQ
😍😘
oharascarlett14@gmail.com
Bok cure! ja sam jučer bila na Merkuru na pregledu, beta mi je 04.03. bila 101 i danas pokazuje 35. To je super.
Jučer je doktor na UZV vidio da ide ovulacija, desni jajnik s vodećim folikulom 25mm, sve ostalo u redu, uterus, endometrij itd. S obzirom da nisu otpočetka mogli ustanoviti da li je VM ili unutarmaterična pišu biokemijsku.
E da, i pitao me je da li sam radila HSG i zašto nisam, reku prestara sam valjda kad me nisu slali, a i partner ima loš spermiogram, kaže nema to veze s godinama, a za spermiogram zašto partner ne koristi nikakvu terapiju, tako da razmišljam to obaviti pa ću biti mirna da sam napravila kaj sam mogla za prirodu Mislim si možda koji mjesec bude koji speedy Gonzales kod dragog pa se i čudo desi
Eto 5 ginekologa oko mene i svaki ima svoje, tko najbolje razmišlja samo Bog dragi zna.
Nisam ga pitala jel smijem prirodno imati odnos i pokušati trudnoću sad kad smo ulovili ovulaciju
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
zaboravila sam napisati da me draga MTBica stavi na listu pod 04/21 za sljedeći postupak, do tad moram srediti štitnjaču, nove briseve, eventualno HSG. Thx
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Bok cure! ja sam jučer bila na Merkuru na pregledu, beta mi je 04.03. bila 101 i danas pokazuje 35. To je super.
Jučer je doktor na UZV vidio da ide ovulacija, desni jajnik s vodećim folikulom 25mm, sve ostalo u redu, uterus, endometrij itd. S obzirom da nisu otpočetka mogli ustanoviti da li je VM ili unutarmaterična pišu biokemijsku.
E da, i pitao me je da li sam radila HSG i zašto nisam, reku prestara sam valjda kad me nisu slali, a i partner ima loš spermiogram, kaže nema to veze s godinama, a za spermiogram zašto partner ne koristi nikakvu terapiju, tako da razmišljam to obaviti pa ću biti mirna da sam napravila kaj sam mogla za priroduMislim si možda koji mjesec bude koji speedy Gonzales kod dragog pa se i čudo desi
Eto 5 ginekologa oko mene i svaki ima svoje, tko najbolje razmišlja samo Bog dragi zna.
Nisam ga pitala jel smijem prirodno imati odnos i pokušati trudnoću sad kad smo ulovili ovulaciju
Woooohooooo, baš mi drago da ide na bolje.
Izbjeći ćeš čišćenje i onu gnusnu injekciju.
Ja bih se seksala, ovulacija, ne ovulacija, treba ti sad malo antistresa.
💔💔💔
To mi nigdje nije doktor zapisao, ali na tom prvom uzv, prije primjene elonve je spomenuo 2 veća i par manjih
A onda je to to, tvoje bebe se razvijaju, samo su malo sporije pa će aspiracija biti koji dan kasnije.
MTBica, riječi ti se pozlatile! Vodim na kave, kolače, klopu cugu, koji god "grijeh" ako bude tako.. jer nemam baš ni vremena, ni love za ne znam koliko pokušaja..
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
zaboravila sam napisati da me draga MTBica stavi na listu pod 04/21 za sljedeći postupak, do tad moram srediti štitnjaču, nove briseve, eventualno HSG. Thx
Jesi smislila gdje ćeš ići na idući?
💔💔💔
A onda je to to, tvoje bebe se razvijaju, samo su malo sporije pa će aspiracija biti koji dan kasnije.MTBica, riječi ti se pozlatile! Vodim na kave, kolače, klopu cugu, koji god "grijeh" ako bude tako.. jer nemam baš ni vremena, ni love za ne znam koliko pokušaja..
Ma ima da Repromed sad oplodi i tebe i BjeliS, inače ću im bombu tamo baciti.
Biolog im je navodno čudotvorac, navijam da svoje umijeće maksimalno iskoristi na vama.
💔💔💔
A onda je to to, tvoje bebe se razvijaju, samo su malo sporije pa će aspiracija biti koji dan kasnije.MTBica, riječi ti se pozlatile! Vodim na kave, kolače, klopu cugu, koji god "grijeh" ako bude tako.. jer nemam baš ni vremena, ni love za ne znam koliko pokušaja..
Ma ima da Repromed sad oplodi i tebe i BjeliS, inače ću im bombu tamo baciti.
Biolog im je navodno čudotvorac, navijam da svoje umijeće maksimalno iskoristi na vama.
Bum prenijela u petak da nema bancije.. 😂 hvala puno na podršci i smirenju! 😊
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Dada ne brini radi orgazma, nasla sam ovo :
Ženski orgazam osjeti se u maternici, a posteljica vrlo kratko mijenja način opskrbe djeteta krvlju. No, to mu ne može naštetiti, kao ni prodiranje penisa koji je dovoljno daleko od djeteta, bez obzira na to što roditelji mislili.
Hvala 🤗🤗❤️
Inače nebi ja, ali san je san 😂😂 inače mi se to rijetko desi da uopće da sanjam a kamoli pus drugo 😂😁
Nego cure dali sam samo ja primjetila da Sanjich i malamaka imaju identičan avatar. Skoro sam krivoj odgovorila 😂😂😂
Nije prije imala istu sliku i ja sma upravo primjetila 😡 hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji