Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lineica
    09. Ožujak 2021. 13:43

manemoj

Srce kuca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Ja plačem, muž plače ❤️❤️❤️❤️
    Rekao mi doktor kad sam došla da izgledam kao da me vlak pregazio koliko sam bila u strahu 🙈
    Kaže da ne vidi odakle smedjarenje.. da se svašta dogadja u tijelu i namješta i da može biti od bilo čega. Ne trebam mirovati ali je napisao mirovanje ako ću se tako bolje osjećati. Nastavljam istu terapiju, ako bude krvarenja nek popijem 4 duphastonea umjesto 2. Sljedeći pregled 16.3 u utorak.

manemoj čestitam! Jako lijepe vijesti 😍😍 Svi živimo za taj osjećaj 🥰 

👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
    AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
    2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
    2017- HSG 2/2020-HSC polip,
    6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
    1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
    FET 03/2021. beta 0
    Prirodna trudnoća, ❤ kuca

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 13:45

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

vuky

I kakva je B, sto se tice komunikacije? stručnosti? vidim da je mlada, pa to mogu uzeti ko izazov ….

Joj, ajde nek ti netko drugi da osvrt.
    Em mi priča s njom nije završila dobro, em sam sad totalno u q i ne mogu i ne želim biti diplomatski nastrojena.
    Netko drugi će sad biti objektivniji.
    Vuky okej su obje, jednako strucne. B je nesto tisa i njeznija, D je brbljava i glasna. Ne znam sta ti vise pase?
    MTB ovo su teski dani. 7dnt 3dnevnog je puno prerano. To znas i sama. Uzivaj u PUPO stanju. ❤😘😘
    Manemoj drzi se.
    Ja sam se prebacila u Repromed. 😍
    Citam zaostatke kasnije.

AAAAAAAAAAA
    Koja si ti tajnovita ženska.
    Jedva te čekam upoznati i čuti sve detalje.
    Kad krećeš? Kad si bila na konzultacijama? Ili tek ideš? Kakvi su ti? Podijeli sve što možeš!!!
    (i daj se upiši odmah za šesti mjesec u IVF preko HZZO ako možeš).

I ja tebe 😋❤
    Danas bila prvi put kod njih. Prestrašena, samoedukativna.. Udjem, dosla na uzv da vidimo stanje… Danas 4dc. A frajer odmah opusteno Sjednite, sto je bilooo, ja kazem… on divan topal, priča samnom ko covjekom.. Onak.
    I onda sam mu rekla da cu mu se bacit oko vrata. 👀😋😂 Rekao je da cu ga morati zaskočiti. 👀👀
    Kaze on zasto toliko brinem ovo ono, ja kazem ja stalno iz nekoga izvlačim informacije, a ja se u to ne kužim i onda se tako nekako slampavo osjecam. Kaze čovjek pa vi se niti ne trebate u to kuziti.. A ja mu opet da ga volim ❤👀😋
    Ugl.dobro da nisam bila duže 😂😂😂😂😂😂

Ja sam kreirala mail samo da ti ga uvalim i da te nagovorim da mi kažeš što je bilo 
    Djeluje dobro. Čula sam podijeljena mišljenja o doktoru. S biologom su svi oduševljeni.
    Iiii??? Kad krećete?

💔💔💔

sbjelisi
    09. Ožujak 2021. 13:47

Anksi ne bježimo, smo probala sam, ovo je uletilo, svidjelo mi se i tak... Javim dojmove.
    Manemoj predivno, predivno. ❤ Jedvacekam ❤
    Hvala vam svima na podršci, predivne ste, predivne ❤

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    09. Ožujak 2021. 13:50

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

vuky

I kakva je B, sto se tice komunikacije? stručnosti? vidim da je mlada, pa to mogu uzeti ko izazov ….

Joj, ajde nek ti netko drugi da osvrt.
    Em mi priča s njom nije završila dobro, em sam sad totalno u q i ne mogu i ne želim biti diplomatski nastrojena.
    Netko drugi će sad biti objektivniji.
    Vuky okej su obje, jednako strucne. B je nesto tisa i njeznija, D je brbljava i glasna. Ne znam sta ti vise pase?
    MTB ovo su teski dani. 7dnt 3dnevnog je puno prerano. To znas i sama. Uzivaj u PUPO stanju. ❤😘😘
    Manemoj drzi se.
    Ja sam se prebacila u Repromed. 😍
    Citam zaostatke kasnije.

AAAAAAAAAAA
    Koja si ti tajnovita ženska.
    Jedva te čekam upoznati i čuti sve detalje.
    Kad krećeš? Kad si bila na konzultacijama? Ili tek ideš? Kakvi su ti? Podijeli sve što možeš!!!
    (i daj se upiši odmah za šesti mjesec u IVF preko HZZO ako možeš).

I ja tebe 😋❤
    Danas bila prvi put kod njih. Prestrašena, samoedukativna.. Udjem, dosla na uzv da vidimo stanje… Danas 4dc. A frajer odmah opusteno Sjednite, sto je bilooo, ja kazem… on divan topal, priča samnom ko covjekom.. Onak.
    I onda sam mu rekla da cu mu se bacit oko vrata. 👀😋😂 Rekao je da cu ga morati zaskočiti. 👀👀
    Kaze on zasto toliko brinem ovo ono, ja kazem ja stalno iz nekoga izvlačim informacije, a ja se u to ne kužim i onda se tako nekako slampavo osjecam. Kaze čovjek pa vi se niti ne trebate u to kuziti.. A ja mu opet da ga volim ❤👀😋
    Ugl.dobro da nisam bila duže 😂😂😂😂😂😂

Ja sam kreirala mail samo da ti ga uvalim i da te nagovorim da mi kažeš što je bilo
    Djeluje dobro. Čula sam podijeljena mišljenja o doktoru. S biologom su svi oduševljeni.
    Iiii??? Kad krećete?

Di je mail? 😋
    Ja nisam nista čula za dr. Pucaj!
    Za biologa sam čula 😋 

oharascarlett14@gmail.com

09. Ožujak 2021. 13:51

Dada ne brini radi orgazma, nasla sam ovo :
    Ženski orgazam osjeti se u maternici, a posteljica vrlo kratko mijenja način opskrbe djeteta krvlju. No, to mu ne može naštetiti, kao ni prodiranje penisa koji je dovoljno daleko od djeteta, bez obzira na to što roditelji mislili.

Anči 💕
    09. Ožujak 2021. 14:01

manemoj

Hvala vam cure ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Neopisiv osjećaj! Jedva čekam da ga sve osjetite ❤️❤️❤️❤️
    Iskreno, ja sam bila toliko zbunjena i uzbudjena da se nisam ništa sjetila pitati. Pitati ću sve u utorak. Jer po mom sam 6+1 a vidim da na UZV piše 5+5. Rekao mi je da je bebica već 3 mm ako sam dobro shvatila i da je to super a na nalazu piše:
    GV 12.1mm s ZV 2.7 mm i embrionalnim odjekom 3.0 mm.
    Nisam pitala za tu razliku od 2 dana jer sam bila van sebe od svega. Ma nisam ni za nalaze iz Vinogradske pitala.. svi smo tako sretni bili, čak je i sestra ušla unutra da pita jel mi sad lakše ❤️

Uzasno sam sretna zbog tebe 😍😍❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

blacksheep
    09. Ožujak 2021. 14:04

Pozdrav svim suputnicama ovog teškog puta! Tražim mišljenje. Pred tjedan dana sam obavila nulti uzv i dobila injekciju Elonve. Jučer započela s Olgalutranom i išla danas na prvi kontrolni uzv. Od sutra olgalutran i pergoveris. Nalaz uzv: jedan jajnik ništa, drugi 3 "veća" folikula: 10,9,8. Endometrij :7,1. Koliko sam shvatila, čitajući forum, to baš nije dobro? Hvala unaprijed na svim odgovorima

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 14:06

Anksi, ja mislim da je BjeliS šmugnila iz Bete da ne bi morala na kavu s tobom... Ja bih se zapitala... 

BjeliS, pa na mom računalu  Prazan inbox... nitko mu još nikad nije pisao... 
    Za doktora sam čula da nekome sjedne, nekome ne. Skraćeno, sve se svelo na ovo: Dijelim mišljenje o njegovom bahatom stavu - “ja sve znam, ti ne znaš ništa”.
    Mene privlači otići kod njega na konzultacije, ali ako mu je ego toliko izražen, mislim da ne bi dobro prihvatio mene i moj način razmišljanja. 

💔💔💔

malamaka
    09. Ožujak 2021. 14:07

Bog cure. ❤️ Da li netko ima iskustva sa Qualified (chromosomes prenatal) testovima? 

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 14:11

blacksheep

Pozdrav svim suputnicama ovog teškog puta! Tražim mišljenje. Pred tjedan dana sam obavila nulti uzv i dobila injekciju Elonve. Jučer započela s Olgalutranom i išla danas na prvi kontrolni uzv. Od sutra olgalutran i pergoveris. Nalaz uzv: jedan jajnik ništa, drugi 3 "veća" folikula: 10,9,8. Endometrij :7,1. Koliko sam shvatila, čitajući forum, to baš nije dobro? Hvala unaprijed na svim odgovorima

Endometrij ti je super.
    Ako je danas 7DC, malo su ti manji folikuli, ali to samo znači da će stimulacija trajati duže. 
    Ako ti to pomaže, meni je tako cca bilo na 6DC (imala sam više folikula, ali to ovisi o našim rezervama) a endometrij je bio 5.2.
    Rekla bih da je ovo za tvoj AMH i više nego dobro. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.