Pozdrav svim suputnicama ovog teškog puta! Tražim mišljenje. Pred tjedan dana sam obavila nulti uzv i dobila injekciju Elonve. Jučer započela s Olgalutranom i išla danas na prvi kontrolni uzv. Od sutra olgalutran i pergoveris. Nalaz uzv: jedan jajnik ništa, drugi 3 "veća" folikula: 10,9,8. Endometrij :7,1. Koliko sam shvatila, čitajući forum, to baš nije dobro? Hvala unaprijed na svim odgovorima
Koji ti je danas dan ciklusa?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB taman sam pokupila platu iz Batka iz supernove 🥰, sad me to nekako odmah podsjeti na tebe. Trebala bi tražiti neku proviziju od njih 😉
Sad se nadam da će mi dok dodjem doma prestati biti muka pa da mogu gustati u tome.
Inače ja se svake godine u korizmi odreknem slatkog i kruha iz solidarnosti s mamom jer je alergična. A sad bi pojela sendvič ajmeeeeeee
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Ništa nisam čitala, a bome ste se napisale😱 Bajo čestitam na predivnoj curici, manemoj i sanjich❤za❤, MTB tvoja crtica je stidljiva, jos koji dan i ukazat ce se 🙏
Ovo sam povatala, a ostalo čitam!
Moj update: 6 folikula, danas krenila s bemfolom, cetritridom i menopurom(zasto pece ko da je iz pakla izasa?!?!?!)
Preksutra novi uzv. Nadam se da je 6 dobra brojka, tek sad malo citala doze vasih stimulacija, vidim da je moja minimalna. 🤷♀️
05.12.2022 💗
MTB taman sam pokupila platu iz Batka iz supernove 🥰, sad me to nekako odmah podsjeti na tebe. Trebala bi tražiti neku proviziju od njih 😉
Sad se nadam da će mi dok dodjem doma prestati biti muka pa da mogu gustati u tome.
Inače ja se svake godine u korizmi odreknem slatkog i kruha iz solidarnosti s mamom jer je alergična. A sad bi pojela sendvič ajmeeeeeee
Po imenu nas znaju, toliki smo česti inventar tamo
Uživajte u plati!
💔💔💔
Ništa nisam čitala, a bome ste se napisale😱 Bajočestitam na predivnoj curici, manemoji sanjich❤za❤, MTB tvoja crtica je stidljiva, jos koji dan i ukazat ce se 🙏
Moj update: 6 folikula, danas krenila s bemfolom, cetritridom i menopurom(zasto pece ko da je iz pakla izasa?!?!?!)
Preksutra novi uzv. Nadam se da je 6 dobra brojka, tek sad malo citala doze vasih stimulacija, vidim da je moja minimalna. 🤷♀️
Ja sam imala samo 4 i brinulo me zašto ostale cure imaju tako puno a ja tako malo. Na kraju se 3 oplodile i 2 smrzlica dobila još. Tako da.. 6 je super.. jedan dobitni je dovoljan 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Ništa nisam čitala, a bome ste se napisale😱 Bajočestitam na predivnoj curici, manemoji sanjich❤za❤, MTB tvoja crtica je stidljiva, jos koji dan i ukazat ce se 🙏
6 je super brojka. Nećeš otići u hiper, s obzirom da si mlađa svi će ti se oploditi i imat ćeš hrpicu beba.
Peče te jer si loše daješ injekciju. Kad je smućkaš i zabiješ si u stomak, onda je istisni jako polako. Kad je istisneš, broji do 10, nakon toga polako izvuci nazad.
Ja sam si napravila jedan dan podljev jer sam bila nervozna i nestrpljiva. Kad god sam si je smireno davala, niti je pekla niti je bilo tragova.
💔💔💔
6 je super brojka. Nećeš otići u hiper, s obzirom da si mlađa svi će ti se oploditi i imat ćeš hrpicu beba.
Peče te jer si loše daješ injekciju. Kad je smućkaš i zabiješ si u stomak, onda je istisni jako polako. Kad je istisneš, broji do 10, nakon toga polako izvuci nazad.
Ja sam si napravila jedan dan podljev jer sam bila nervozna i nestrpljiva. Kad god sam si je smireno davala, niti je pekla niti je bilo tragova.
Dala mi je sestra u bolnici jer mi je danas 1.put da krecem sa sve 3 pa da mi objasni. Njezna je sestra, znaju cure iz splita da je pazljiva, prve 2 nisam ni osjetila, al taj MENOPURRRR, ko da je vatra u njemu, bljak 🤮
Rec cu sutra MM da bude extra polako s njim pa se nadam da ce bit manje bolno , hvala ti❤🙏
Znaci ima nade, samo endometrij je opet tanak. Samo 3,5 mm🤔
05.12.2022 💗
Anksi, ja mislim da je BjeliS šmugnila iz Bete da ne bi morala na kavu s tobom… Ja bih se zapitala…BjeliS, pa na mom računalu
Prazan inbox… nitko mu još nikad nije pisao…
Za doktora sam čula da nekome sjedne, nekome ne. Skraćeno, sve se svelo na ovo:Dijelim mišljenje o njegovom bahatom stavu - “ja sve znam, ti ne znaš ništa”.
Mene privlači otići kod njega na konzultacije, ali ako mu je ego toliko izražen, mislim da ne bi dobro prihvatio mene i moj način razmišljanja.
Zbilja? Vidis kako nas svakakvih ima..
Ljudi meni na prvu kazu da sam bahata, to mi nikad nije bilo jasno. Ugl. Th Elonva, Cetrotide je plan.
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji