Manemoj predivno! Baš mi je drago! Sad se opusti!
MTB ni ja ne vidim pomak na svom testu, ali isto mislim da je još rano.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Manemoj di siii, kad je uzv? Sretnoooo❤️
Leia drago mi je da si izbjegla kiretazu, iako nije bilo lako prolazit kroz to sve. Brzo ce proci jos jedan mjesec 😘
Mtb ja kao i tuma🙈 Odmah pod filter.. cekam nesto konkretno za dva dana ili sutra, ako budes betu vadila😘😘
Kod mene stanje takvo da je testic potamnio jos, beta raste al smedjarenje se pojacava.. jedina nada ostaje da je ovo vrijeme kad bi u normalnim okolnostima menga trebala doci, al ju je trudnoca zajebala🤭 Bojim se jako jer sam sve ovo prosla, samo kasnije puno i psihicki me rastura jer prozivljavam onaj spontani ponovo.. i tako, cekam…cekam…😔
Meto 🤞🤞🤞❤️❤️❤️❤️ svi nesto smedjarite ovih dana pa je sve uredu, mozda je i ova promjena vremena zna i to utjecat na organizam.. Drzim fige
MTB samo ću ti reći.. imaš pravo na sve emocije i odradi to kako god ti je lakše ali stvarno i sama znaš da je prerano za test. To je kao 5 dnt petodnevnih. Mislim da je tu sjenu imala samo Dada i to jer je bila štoperica 😅
Vrlim te ❤️
Dosta cura na 10DNO ima crticu. Lucka je imala već na 7DNO. Većina ima na 11DNO. Malom broju se pojavi tek na 12DNO.
Barem ja pratim i znam.
Nije u tome poanta, poanta je da sam si ja zacrtala da će ako danas bude crtica, to biti znak da je ova beba ok.
I ne maltretiraj me, svi ste vi ovdje histerizirali jesu li vam crtice vidljive, dovoljno debele, bete dovoljno velike, ...
Imam pravo i ja na svoju dozu histerije.
Ionako će mi crtica, i kad se pojavi, samo biti početak muke. Ako se ne pojavi, i dalje će biti muka. Nema ovdje kratkoročnog win scenarija, samo dugoročnog (ako se ostvari).
💔💔💔
BjeliS, ja sam uvijek bila ona koja nosi prtljagu i sebi i drugima, dok su se frajeri lomili nositi prtljagu slabim ženicama.
DONT DO THAT ANY MORE.
Obećaj 😋😉
Pa ne radim VIŠE:
Radila sam kad sam bila mlađa.
Vidiš da sad ovdje cvilim i histeriziram.
Prestani me preodgajati
U redu.
Samo provjeravam 😋😘
Aj, neka netko i s godinama nesta nauči. Ja nisam puno. 👀
oharascarlett14@gmail.com
Sta sad sve bjezite iz bete plus 🤔🤔🤔 da se zamislim 🙄🙄🙄 prije postupka 😪😪😪 nema veze zapisala sam se ja i za ivf u 6 mjesecu… idem opet nazad 🤣🤣🤣 nadamo se samo da necu trebati 😬😬😬😬
Nece trebat 🤞🤞🤞😘😘😘😘 sad ce imat vise vremena i ciscu glavu posvetiti se tebi da te napokon prebacimo na listu 🤰🤞❤️❤️❤️
Hihi uhvatila sam trenutak bez mucnine i bacila se u komentiranje.. 😄😄 Sjecate se mene jel da? Kad sam bila stara ja? 🙃🙃🤭😘😘😘
BjeliS, ja sam uvijek bila ona koja nosi prtljagu i sebi i drugima, dok su se frajeri lomili nositi prtljagu slabim ženicama.
DONT DO THAT ANY MORE.
Obećaj 😋😉
Pa ne radim VIŠE:
Radila sam kad sam bila mlađa.
Vidiš da sad ovdje cvilim i histeriziram.
Prestani me preodgajati
U redu.
Samo provjeravam 😋😘
Aj, neka netko i s godinama nesta nauči. Ja nisam puno. 👀
Ti si još mlada.
Ajde prestani se izmrdavati i odgovori kad ideš u postupak?
💔💔💔
MTB samo ću ti reći.. imaš pravo na sve emocije i odradi to kako god ti je lakše ali stvarno i sama znaš da je prerano za test. To je kao 5 dnt petodnevnih. Mislim da je tu sjenu imala samo Dada i to jer je bila štoperica 😅
Vrlim te ❤️
❤️👶🎉😘
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Vrlim te ❤️
Dosta cura na 10DNO ima crticu. Lucka je imala već na 7DNO. Većina ima na 11DNO. Malom broju se pojavi tek na 12DNO.
Barem ja pratim i znam.
Nije u tome poanta, poanta je da sam si ja zacrtala da će ako danas bude crtica, to biti znak da je ova beba ok.
I ne maltretiraj me, svi ste vi ovdje histerizirali jesu li vam crtice vidljive, dovoljno debele, bete dovoljno velike, …
Imam pravo i ja na svoju dozu histerije.
Ionako će mi crtica, i kad se pojavi, samo biti početak muke. Ako se ne pojavi, i dalje će biti muka. Nema ovdje kratkoročnog win scenarija, samo dugoročnog (ako se ostvari).
Ma naravno da imaš pravo histerizirati.. pa gle mene 😅
Samo sam htjela reći da ja mislim da je prerano.. valjda i ja nešto znam 🙈😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
I kakva je B, sto se tice komunikacije? stručnosti? vidim da je mlada, pa to mogu uzeti ko izazov ….
Joj, ajde nek ti netko drugi da osvrt.
Em mi priča s njom nije završila dobro, em sam sad totalno u q i ne mogu i ne želim biti diplomatski nastrojena.
Netko drugi će sad biti objektivniji.Vuky okej su obje, jednako strucne. B je nesto tisa i njeznija, D je brbljava i glasna. Ne znam sta ti vise pase?
MTB ovo su teski dani. 7dnt 3dnevnog je puno prerano. To znas i sama. Uzivaj u PUPO stanju. ❤😘😘
Manemoj drzi se.
Ja sam se prebacila u Repromed. 😍
Citam zaostatke kasnije.
AAAAAAAAAAA
Koja si ti tajnovita ženska.
Jedva te čekam upoznati i čuti sve detalje.
Kad krećeš? Kad si bila na konzultacijama? Ili tek ideš? Kakvi su ti? Podijeli sve što možeš!!!
(i daj se upiši odmah za šesti mjesec u IVF preko HZZO ako možeš).
I ja tebe 😋❤
Danas bila prvi put kod njih. Prestrašena, samoedukativna.. Udjem, dosla na uzv da vidimo stanje... Danas 4dc. A frajer odmah opusteno Sjednite, sto je bilooo, ja kazem... on divan topal, priča samnom ko covjekom.. Onak.
I onda sam mu rekla da cu mu se bacit oko vrata. 👀😋😂 Rekao je da cu ga morati zaskočiti. 👀👀
Kaze on zasto toliko brinem ovo ono, ja kazem ja stalno iz nekoga izvlačim informacije, a ja se u to ne kužim i onda se tako nekako slampavo osjecam. Kaze čovjek pa vi se niti ne trebate u to kuziti.. A ja mu opet da ga volim ❤👀😋
Ugl.dobro da nisam bila duže 😂😂😂😂😂😂
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji