Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    09. Ožujak 2021. 10:31

TiKi, AuroraB, MTBica hvala vam cure😘💕

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• *.Women_name.*
    09. Ožujak 2021. 10:32

Samara

Tuma

Mtb ma rano je jos. Ja kad povučem kroz filtere nešto malo kužim, ali neću ti lijepi ti, pustit ću te da patis danas 😜 tebi je zapravo 10 dno? Vidjet će se crta za 2 dana. Mora!!! 🥰🥰
    Tiki i mislila sam da možda nisi vidjela. Hvala još jednom na paketu i pokloncicima 😘❤️
    Samara koja ste vi uzeli? Ja sad čekam neku akcijicu da uzmem ona peg perego book sl mon amour
    Women_name a da, već mjesecima uglavnom ležiš pa ti mišići nisu navikli na aktivnost. Ja sam prije trudnoće vjezbala, dizala 65 kg iz mrtvog dizanja i slično a sad neki dan sam cucnula i skoro se prevrnula natrag na guzicu, jedva sam ustala iz cucnja. I još su me cijelu minutu mišići boljeli od te teške aktivnosti 😂 kreni polako. Šetnje od 15ak min 2 dana, pa od 20 min dva dana i tako malo produžuj. 😊

https://mojabeba.hr/product-category/djecja-kolica/djecja-kolica-3u1/?brand=peg-perego
    E na ovo sam baš naišla neki dan. Imaju neke akcije pa pogledaj dal imaju taj model koji gledaš..
    Mi smo uzeli joie versatrax 3u1 boja Laurel ona zelenkasta

Pogledajte cure stranicu happy storks, direktno dolaze iz Poljske. Moje frendice su prezadovoljne a kažu da je dosta jeftinije, još sad imaju neke akcije 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tuma
    09. Ožujak 2021. 10:35

Samara uu super. 🥰 Lijepa su. Moja naravno nisu na akciji, moja su ona bež. Al bit će negdje već sad prije uskrsa 😊
    Women_name da, kužim te... Pa pričekaj onda još idući pregled pa kad ti potvrde u kratke setnjice. Javljam se ja koja nigdje ne šećem 😂🙈  mislim ja obavlja po kući neke poslice, skuhamo ručak, odem u dućan i tako. Al opet 90% vremena provedem ležeći.... 😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Emma05
    09. Ožujak 2021. 10:38

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Emma05, moj dečko će ti se posvetiti, išla preko HZZO ili privatno kod njega. Za druge ne znam, mogu ti druge cure reći. Ali ja bih taj zadnji ispucala preko HZZO u privatnoj klinici, imaš vremena plaćati postupke.

Po potpisu vidim da si u IVF poliklinici. Onda da nazovem tamo i da pitam da me naruce kod decka od MTBice🤣🤣🤣🤣ili ces njegovo cijenjeno ime podijeliti sa mnom tu🙏😂😜

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Lita.1234
    09. Ožujak 2021. 10:39

J_b

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234, ja zapravo rijetko piškim testove, jer ih ne volim.
    Ja sam više cura koja često vadi bete. Čak mijenjam laboratorije da me ne pošalju na psihijatriju.

🤣🤣🤣🤣 ja sam cura koja stalno piski testove, i to toliko da sam komotno mogla do sad sa tim platiti cijeli jedan ivf privatno 🤣

isto psihijatrija samo na drugi nacin

Ja ne volim piškiti testiće.. Dosad su me izdali svaki put.😔 Ja jos nikad nisam vidjela sjenu sjenine sjene.. 🤗

uf zato sam se ja nagledala sjena i sjena, pa cak i vise od sjena!! nikome ne preporucam one clear blue testove, jer svaki put kad prode 10 min pokazu sjenu i to cak i crticu, a nista. Znam da se test ne gleda nakon isteka, al aj ti uvjeri mene blesavu da ne gledam i ne trazim 🤣🤣 ugl, opsjednuta sam testovima haha

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Dia85
    09. Ožujak 2021. 10:43

SeniRemmus

AuroraB

Tikibiti će ti besplatno, gotovo sve isto kao da si išla preko državne bolnice.
    Dia85ne smiju ti ništa naplatiti.
    Leia🌷

Meni će u IVF poliklinici naplatiti FET iako sam išla u postupak preko HZZO. Rekla mi je direktorica da HZZO pokriva samo ET, mi FETuše moramo plaćati. I svaki ovaj UZV koji sam imala u 2 posljednja ciklusa u kojima mi se na kraju odustalo od transfera su mi fino naplatili, Giću mu je jučer rekao da mu je žao radi toga, ali da nije do njega već suto pravila klinike. Baš zato mi za idući prirodni FET misli dati štopericu da mi uštedi lovu koju bih bacila na svakodnene UZVove i lovljenje O. Vidim da je i njemu bed radi takve politike, kuži čovjek da je to baš bezobrazno prema nama.

SeniRemmus ista stvar s nama, nije bilo ET, čekamo FET..trazit ću račune pa makar naknadno refundaciju

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Meto
    09. Ožujak 2021. 10:45

Manemoj di siii, kad je uzv? Sretnoooo❤️
    Leia drago mi je da si izbjegla kiretazu, iako nije bilo lako prolazit kroz to sve. Brzo ce proci jos jedan mjesec 😘
    Mtb ja kao i tuma🙈 Odmah pod filter.. cekam nesto konkretno za dva dana ili sutra, ako budes betu vadila😘😘
    Kod mene stanje takvo da je testic potamnio jos, beta raste al smedjarenje se pojacava.. jedina nada ostaje da je ovo vrijeme kad bi u normalnim okolnostima menga trebala doci, al ju je trudnoca zajebala🤭 Bojim se jako jer sam sve ovo prosla, samo kasnije puno i psihicki me rastura jer prozivljavam onaj spontani ponovo.. i tako, cekam...cekam...😔

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

AuroraB
    09. Ožujak 2021. 10:47

SeniRemmus

AuroraB

Tikibiti će ti besplatno, gotovo sve isto kao da si išla preko državne bolnice.
    Dia85ne smiju ti ništa naplatiti.
    Leia🌷

Meni će u IVF poliklinici naplatiti FET iako sam išla u postupak preko HZZO. Rekla mi je direktorica da HZZO pokriva samo ET, mi FETuše moramo plaćati. I svaki ovaj UZV koji sam imala u 2 posljednja ciklusa u kojima mi se na kraju odustalo od transfera su mi fino naplatili, Giću mu je jučer rekao da mu je žao radi toga, ali da nije do njega već suto pravila klinike. Baš zato mi za idući prirodni FET misli dati štopericu da mi uštedi lovu koju bih bacila na svakodnene UZVove i lovljenje O. Vidim da je i njemu bed radi takve politike, kuži čovjek da je to baš bezobrazno prema nama.

SenniRemmus, ne, neće ti naplatiti, samo doktor ni direktorica to još ne znaju. Tražiti ćeš povrat novca od HZZO-a. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

sbjelisi
    09. Ožujak 2021. 10:50

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

vuky

I kakva je B, sto se tice komunikacije? stručnosti? vidim da je mlada, pa to mogu uzeti ko izazov ….

Joj, ajde nek ti netko drugi da osvrt.
    Em mi priča s njom nije završila dobro, em sam sad totalno u q i ne mogu i ne želim biti diplomatski nastrojena.
    Netko drugi će sad biti objektivniji.

Vuky okej su obje, jednako strucne. B je nesto tisa i njeznija, D je brbljava i glasna. Ne znam sta ti vise pase? 
    MTB ovo su teski dani. 7dnt 3dnevnog je puno prerano. To znas i sama. Uzivaj u PUPO stanju. ❤😘😘
    Manemoj drzi se.
    Ja sam se prebacila u Repromed. 😍
    Citam zaostatke kasnije.

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 10:55

Emma05

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Emma05, moj dečko će ti se posvetiti, išla preko HZZO ili privatno kod njega. Za druge ne znam, mogu ti druge cure reći. Ali ja bih taj zadnji ispucala preko HZZO u privatnoj klinici, imaš vremena plaćati postupke.

Po potpisu vidim da si u IVF poliklinici. Onda da nazovem tamo i da pitam da me naruce kod decka od MTBice🤣🤣🤣🤣ili ces njegovo cijenjeno ime podijeliti sa mnom tu🙏😂😜

Pogledaj sliku doktora u klinici i odaberi onog zgodnog. Nećeš pogriješiti 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.