Moram priznati da sam u zaostatku, baš ste se raspisale Vidim i lijepe vijesti i jako mi je drago! 🤗
UPDATE
Pijem Ciprinol za upalu mjehura, koristim Acidosalus vag., čekam nalaz urino, pijem D-manozu.
Prof. V. mi je danas rekao da je na 13dc endo. 7.4 i da fino izgleda sve dolje (pila pivu i sok od cikle). Prošli mj. je sve bilo puno žutih tijela i cistica, ali počistilo se sve 2mj. nakon postupka. Čak je mislio da je endometrioza jer je 8dc endo prošli mj. bio 2.8 (stimulirani mi je pomaknuo ovulaciju za tjedan dana) i da je dolje čokoladna cista ali na kraju je bilo žuto tijelo 😅. Rekao je da ne prestajem s antibioticima i suplementima. Sutra opet uzv pa ipak idemo u prirodni FET krajem tjedna bez obzira na upalu koja se sada ipak malo smanjila.
Držim fige svima i šaljem pozitivu 🤞🌼🌞🌈
👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
2017- HSG 2/2020-HSC polip,
6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
FET 03/2021. beta 0
Prirodna trudnoća, ❤ kuca
I kakva je B, sto se tice komunikacije? stručnosti? vidim da je mlada, pa to mogu uzeti ko izazov ….
Joj, ajde nek ti netko drugi da osvrt.
Em mi priča s njom nije završila dobro, em sam sad totalno u q i ne mogu i ne želim biti diplomatski nastrojena.
Netko drugi će sad biti objektivniji.
💔💔💔
Emma05neće ti nijedna napisati u koju kliniku da ideš, jer je to besmisleno. Nečije pozitivno iskustvo može za tebe značiti najgore iskustvo ikad. Zaista su sve tri odlične i imaju dobre doktore. Sva iskustva su individualna i negdje su sestre ljubaznije, negdje nisu, ali ono najvažnije je da su svi doktori stvarno jako dobri i teško da ćeš pogriješiti s odabirom. Nekad sreća igra veću ulogu nego mislimo, a moj savjet je da prema financijskim mogućnostima platiš konzultacije u jednoj, drugoj, trećoj i doneseš odluku. To je moj savjet….
Cure su ti već napisale za Betu i IVF, a u Škvorcu se čeka mjesec i pol na konzultacije.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
7DNT.
I tak. Piškila. Snješko.
Da, ZNAM da je možda rano. Ni zadnji put na 7DNT nije bilo ničeg.
Vjerojatno bliziće nemam, imam li jednoga će vrijeme pokazati. Neću sutra piškiti, hoću li u četvrtak vidjet ću.
Zapravo sam se nadala da ću sad dobiti jasan znak da će ovaj put biti bolje. Lijepa, vidljiva crtica bi tome lijepo poslužila.
Sad sam u limbu u kojem možda test ostaje snješko. A možda se počne crtariti ali sad već vjerujem da bi scenarij bio kao i zadnji put. I tak. Budem se zabavila nečim ovih dana (i sa vama, bez brige, ne mogu se maknuti odavdje) da mi vrijeme brže prođe.
Znam da hoćete test, evo vam ga:
Što se mene tiče, nema smisla provlačiti ga kroz filtere, ja ionako nikad na tim vašim filterima ništa ne vidim. Ako je crta, ona se vidi bez ikakvog filtera.
I, kao što Magnolia neće čestitanje, ja ne želim tješenje, jako me smeta kad mi ljudi govore da ne budem tužna. Bez uvrede svakom kome to odgovara ili tko to voli primati ili davati, ja baš ne volim. Pustite me da patim i valjam se u svojoj nesreći, to je moje ustavno pravo.
Onda samo ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB rano je jos da... Kako god bude, ti imas plan za dalje i to je jako bitno. Ja sam isto imala samo tri testa i rasporedila ih do bete 😉. Drzim fige draga 🤞🤞😘
Emma ja sam isto isla samo u BetaPlus. Sestre su divne, dr. D mi je odlicna, sad kad se usvoje ove novine o kojima prica AuroraB bit ce jos bolje. Ne cekas na pregled dugo, par minuta ako je netko ispred tebe, mozes pitat sto zelis, donijet sve nalaze koje imas i nazvati ih kad hoces, poslati mail. Uvijek dobijes odgovor.
Tuma ja tek neki dan vidjela tvoju por na mailu. Drago mi je da ti je dosla posiljka. ☺️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Meto čestitam na beti. Ja sam ti imala 12dpt 140 ili tako nešto, tako da vadila si ranije. Sve ti je to tu negdje 😉 Da moguće je da je smeđarenje od manjka progesterona, bit će sve ok. 🤞🙏😍
Tinkerbell žao mi je ☹️
Bozma pozdravljamo te, drži nam se i odmori pa nam se ponekad javi. Fališ tu 😍🥰
Sanjich to je najnormalniji u trudnoći, ja sam skoro 16 tjedana imala temp do 37,4. Sad je tek ispod 37 😊 ne brigaj 😉😘
Vuky žao mi je ☹️☹️ držimo 🤞 za sljedeći put 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Emma05neće ti nijedna napisati u koju kliniku da ideš, jer je to besmisleno. Nečije pozitivno iskustvo može za tebe značiti najgore iskustvo ikad. Zaista su sve tri odlične i imaju dobre doktore. Sva iskustva su individualna i negdje su sestre ljubaznije, negdje nisu, ali ono najvažnije je da su svi doktori stvarno jako dobri i teško da ćeš pogriješiti s odabirom. Nekad sreća igra veću ulogu nego mislimo, a moj savjet je da prema financijskim mogućnostima platiš konzultacije u jednoj, drugoj, trećoj i doneseš odluku. To je moj savjet….
Cure su ti već napisale za Betu i IVF, a u Škvorcu se čeka mjesec i pol na konzultacije.
Aurorica, tebi isto 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB ja sam tek 8dnt imala blagu blagu sjenu. Tak se slabo vidjela da nisam bila sigurna dal je tu ili ne. Tek 10dnt se vidjela bas crta.
A vidi nas sad vec smo narucili kolica.. Dolaze nam u subotu 🥰
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Fkt ste se jučer raspisale, treba to pročitat. Ja si malo dala oduska kako mi je doktorcek rekao da sad više ne moram strogo mirovat nego mirovat. Jer kao dan žena, mislim oduska 🤦🏻♀️ (odveo me muž na sladoled koji sam pojela u autu jer ga nisam jakoo dugo jela, a obožavam ga kod jednog slastičara tu u Smb. I otišli u restoran po hranu za van, digla lijekove kod Škvorca i otišli doma na kutnu ispred tva 😂 sveukupno cca sat vremena vožnje ) ali ubiloo me, mislim da su mi mišići atrofirali od tolikog ležanja. Cijeli dan sve super, navečer me toliko noge leđa i guzica bolili ajme ajme, sad je malo bolje jutros. Izgleda da ne idem ja do poroda nigdje, osim na izlet kod doktora. Prisjeo mi taj cijeli lijepi dan 🤦🏻♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Mtbica vrlim🥰..želim ti da nađeš najbolju moguću distrakciju do četvrtka..znam da ni ona neće puno pomoći za bezbrižnost al bar da vrijeme prođe malkice brže.
Ja sam danas 35.dan ciklusa (naravno nadala se da sam trudna jer mi je prosjek 30) a ono test snješko..naravno da samo zaj**** zato što trebam u u toliko iščekivani FET pa je ovulacija odlučila doći 22.dan🙄..kaže MM nemoj misliti na torticu a to je jedino na kaj mislim..baš je ovo teško sve skupa..al tu smo, skupa i skupa ćemo se veseliti sigurna sam..
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Sortiraj odgovore
Najstariji