Metočestitam na beti. Ja sam ti imala 12dpt 140 ili tako nešto, tako da vadila si ranije. Sve ti je to tu negdje 😉 Da moguće je da je smeđarenje od manjka progesterona, bit će sve ok. 🤞🙏😍
Tinkerbellžao mi je ☹️
Bozmapozdravljamo te, drži nam se i odmori pa nam se ponekad javi. Fališ tu 😍🥰
Sanjichto je najnormalniji u trudnoći, ja sam skoro 16 tjedana imala temp do 37,4. Sad je tek ispod 37 😊 ne brigaj 😉😘
Vukyžao mi je ☹️☹️ držimo 🤞 za sljedeći put 😘
🤗🤗🤗😘
AuroraB, da, vidjela sam na Rodi da će vratiti novac. Super su se lavice izborile.Leia2.0. ma bio bi ti prerano FET odmah sad, dobro je da ste odgodili za mjesec, dva. Treba se tijelo oporaviti. Drago mi je da je većina otišla, te čestice su dosta česte i odu sa menstruacijom. Ona najčešće dođe kad bi i inače došla, ali zna kasniti i po 2 tjedna. Ako bude kasnila, javiš se doktoru da ti daju progesteron da izazoveš menstruaciju.
Super da možeš opet vježbati, to će te preporoditi.Emma05, privatne klinike su ti dobra ideja. Evo, jučer smo vidjeli da se u IVF čeka samo do lipnja (što ti je taman), a u drugima možda imaju termin i u svibnju.
vuky, termin za pregled dobiješ u roku od par dana. Nije ti to bolnica.
Lako za termin..i sad sam za petrovu cekala 3..4mj. Zapravo to vrijeme i je optimalno za popraviti sto se poraviti da u organizmu..za pripremiti sve sto treba..takoder da i suplementacija stigne s iherba jer se ceka po mjesec. Doze koje se kod nas kupuju su nedostatne. M se bacio u rat sa svojim plivacima. Jutros je i zvao endokrinologa tako da u petak skupa vadimo krv.
Jos jedna stvar me zanima..da li je netko iz petrove od dr u tim nabrojanim klinikama??
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
MTB ne tješim,ovo realist progovara iz mene i slično kao i ti ne vidim ja nikad te sjene ni na filterima o kojima cure uvijek pričaju Rekla bi da je rano,samo to.
AuroraB uvijek me razveseli kad se ti javiš
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
I jutroo curke 😊😊
Manemoj sretno danas
Leia drago mi je da si izbjegla kiretazu, nadam se da si i psihički malo bolje. Želim ti da što prije uspiješ, šaljem ti veliki zagrljaj ❤️💕💕
Tuma evo baš sam u prethodnom postu napisala, jučer sam se odlično osjećala. Pa si malo dala oduska, danas me bole i noge i kukovi i leđa. Nadam se da će brzo proc. Što se tiče kontrakcija, isto jje ostalo. Čak više fkt nemogu skuzit razliku jel beba ili kontrakcija. Čak si razmišljam jel moguće daa mogu osjetit bebu gdje je? Nekako na desnoj strani trbuha dole imam kao zaobljenu malu kuglu kad legnem na leđa na dodir je ful mekana, Al se osjeti razlika od lijeve strane trbuha koja je onak trbuh kao trbuh. Osjetim udarce svagdje i dole i ispod rebara, Al tu osjetim onak ko lijene pokrete i onda mi se tu zna i zgrcit ali 1,2,3 puta na dan 🤷♀️🤷♀️ jedva čekam pregled u utorak da vidimo gdje je gospodicna
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB čekamo, rano je🤞😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
7DNT.
I tak. Piškila. Snješko.
Da, ZNAM da je možda rano. Ni zadnji put na 7DNT nije bilo ničeg.
Vjerojatno bliziće nemam, imam li jednoga će vrijeme pokazati. Neću sutra piškiti, hoću li u četvrtak vidjet ću.
Zapravo sam se nadala da ću sad dobiti jasan znak da će ovaj put biti bolje. Lijepa, vidljiva crtica bi tome lijepo poslužila.
Sad sam u limbu u kojem možda test ostaje snješko. A možda se počne crtariti ali sad već vjerujem da bi scenarij bio kao i zadnji put. I tak. Budem se zabavila nečim ovih dana (i sa vama, bez brige, ne mogu se maknuti odavdje) da mi vrijeme brže prođe.
Znam da hoćete test, evo vam ga:
Što se mene tiče, nema smisla provlačiti ga kroz filtere, ja ionako nikad na tim vašim filterima ništa ne vidim. Ako je crta, ona se vidi bez ikakvog filtera.
I, kao što Magnolia neće čestitanje, ja ne želim tješenje, jako me smeta kad mi ljudi govore da ne budem tužna. Bez uvrede svakom kome to odgovara ili tko to voli primati ili davati, ja baš ne volim. Pustite me da patim i valjam se u svojoj nesreći, to je moje ustavno pravo.
Samo cu ovo rec, nitko ne zna koje smo mi lavice svaki put kad smo pogledaje taj fu…. test bez crtice!!!!! Evo vec 18 mj svaki MJESEC, ko budala radim test iako "znam" da nista. I svaki put me slomi, i svaki put dobijem novu snagu. Zato lavice, vidjet cemo tu fu… crtu!!!! I nece biti snjeskoo!!! Ovu nije utjeha, ovo je fu… protest!!! Sve mi tu!! Jer smo LAVICE!!! A ti cekaj jos dva dana i radi novi test! jer si nam svima snaga i nada ❤
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Tumai ne samo to, već su ukinuti i oni uvjeti za prihvat u postupak, barem što se javnosti tiče. Tebi sam zaboravila poslati 🧡 ujutro.🙂
Odlično! 🥳 Evo i tebi jedno ❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Emma05 nakačila sam se na tebe😂; dr. Mihajlo Strelec iz Petrove dolazi jednom tjedno u Polikliniku IVF, bio je baš na dan kad mi je utvrđena tubarna tr., on i moj doktor M. su me skupa gledali💙 Srećom dva para očiju vide bolje nego jedan. I došao me pogledati u Petrovoj u sobu nakon zahvata💜.
MTB ako ni kinez ne kaže sjenu, onda je stvar ozbiljna. A ako je samo muller, treba se još strpiti.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB, wooohooo, super da su ukinuta ona glupa diskriminacijska pravila za prihvat u postupak. Fantastična vijest. Mene osobno nisu dirala jer ih zadovoljavam, ali su me svejedno opako iritirala.
Emma05, ja sam išla samo preko privatnika. Moja topla preporuka.
Da se mene pitalo..otisla bi ja jos davne 2009.privatno...ali su nas uvjeravali da smo "zdravi" i da nemamo problem i da ce se to zalijepiti od prve...i tu je sve krenulo...Dala sam sad jos jednu sansu ali to je to. Moram nesto promijeniti.
Emma05neće ti nijedna napisati u koju kliniku da ideš, jer je to besmisleno. Nečije pozitivno iskustvo može za tebe značiti najgore iskustvo ikad. Zaista su sve tri odlične i imaju dobre doktore. Sva iskustva su individualna i negdje su sestre ljubaznije, negdje nisu, ali ono najvažnije je da su svi doktori stvarno jako dobri i teško da ćeš pogriješiti s odabirom. Nekad sreća igra veću ulogu nego mislimo, a moj savjet je da prema financijskim mogućnostima platiš konzultacije u jednoj, drugoj, trećoj i doneseš odluku. To je moj savjet….
Hvala ti🙏..tako ce nekako i biti
Sortiraj odgovore
Najstariji