Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    09. Ožujak 2021. 12:08

manemoj

Srce kuca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Ja plačem, muž plače ❤️❤️❤️❤️
    Rekao mi doktor kad sam došla da izgledam kao da me vlak pregazio koliko sam bila u strahu 🙈
    Kaže da ne vidi odakle smedjarenje.. da se svašta dogadja u tijelu i namješta i da može biti od bilo čega. Ne trebam mirovati ali je napisao mirovanje ako ću se tako bolje osjećati. Nastavljam istu terapiju, ako bude krvarenja nek popijem 4 duphastonea umjesto 2. Sljedeći pregled 16.3 u utorak.

divna vijest!!!!! 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🌼TiKi🌼
    09. Ožujak 2021. 12:09

manemoj super vijesti. Sad odmaraj i neka sve bude ok i dalje ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Samara
    09. Ožujak 2021. 12:10

Manemoj, ajme divno! Čestitam na ❤️

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Dia85
    09. Ožujak 2021. 12:11

Manemoj tooooo srčeko!!!! ČESTITAM 🥰🥰🥰

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

• *.Women_name.*
    09. Ožujak 2021. 12:12

manemoj

Srce kuca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Rekao mi doktor kad sam došla da izgledam kao da me vlak pregazio koliko sam bila u strahu 🙈
    Kaže da ne vidi odakle smedjarenje.. da se svašta dogadja u tijelu i namješta i da može biti od bilo čega. Ne trebam mirovati ali je napisao mirovanje ako ću se tako bolje osjećati. Nastavljam istu terapiju, ako bude krvarenja nek popijem 4 duphastonea umjesto 2. Sljedeći pregled 16.3 u utorak.

Divnoo 😍😍 sve će bit super. Čestitam na bebici 😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

09. Ožujak 2021. 12:14

BjeliS 💕👣

Stani toooooooooo, woooow kakav razultat!!
    Leia zapravo sam tebi htijela odgovoriti, ali su me cure smele 😋 Mislim na tebe i VM danima i sve mislim javit ces se kada dodjes k sebi i evooo te! Prvo drago mi je da ovo ide prema dobrome 👍 Drugo, drago mi je da si se javila. Treće, vrlim te, hrabrice naša!! ❤❤
    Lineica drzimo fige za FET prirodnjak!
    Bozma jako jako jako fali. Jako. ❤
    Samara kolica ❤ Jedva cekam kada cu ih i ja kupovati.
    Woman name ❤Dia❤MTB budi žena, kmeciiiiiiii Ja sam isto snažna velika zena koja sve može i onda u zivotu skuzim da one cvilidrete koje placu dok vade krv (karikiram) najbokjr prodju u zivotu. Partneri ih nose na dlanu, jadne su i ne mogu one to same i sve ce oni za njih.. A ja nosim 2 gajbe minerane pjeske doma iz ducana ( karikriam, ali nije daleko). BE A WOMAN! A SPOLIED ONE! 😉😘❤
    BetaPlus je okej, ali vrijeme je za ici dalje i vidjeti sta sve jos svijet nudi. Novi ljudi, nova pozitiva 😉
    Nije zato sta imaju sarmere doktore 😋 niti jer imaju muskog embriologa. Uoooooopce.
    Niti zato jer se osjecam ko u Hiltonu, a nit zato jer je dr.predivan, pristupačan, praktičan, nježan čovjek koji priča normalnim jezikom i sve kod njega ne djeluje kao znanastvena fantastika. Rekla sam mu da ga volim, mislite da je to prerano? ❤ 😂😂😂😂😂😂
    Uvijek sam izjavljivala ljubav nakon prvog seksa, stas - godine ide, ali neke se stvari nikad ne mjenjaju 😂❤💪

Bas mi je drago sto si tako odlucila. Ja sam isto za promjene ako negdje ne ide. A pogotovo taj repromed, nadam se da nikoga nece razocarati jer sam stvarno cula super iskustva van interneta i foruma o njima, i o doktoru i embriologu. Nadam se da ce i Bozma krenuti tvojim stopama. 
    Ja sam danas tek 5tt i zato nemam tako skoro ultrazvuk. Mozda se vama cini duže, ali tek je 5 tjedana.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 12:15

BjeliS, ja sam uvijek bila ona koja nosi prtljagu i sebi i drugima, dok su se frajeri lomili nositi prtljagu slabim ženicama. 
    Sad cvilim i kukam, muž je pobjegao u birtiju da me ne gleda.
    Iživcirao me danas jer se brine oko nečeg na svom poslu, a ne zato što ima doma jalovu ženu. 
    Drago mi je da si zadovoljna promjenom. Kad ideš u postupak? Zanimat će me detaljna recenzija, i ja se mišljuckam o njima.
    Što se ljubavi tiče, znaš mene, čim mi zagleda među noge, u vezi smo. 

💔💔💔

Ruska1986
    09. Ožujak 2021. 12:19

manemoj

Srce kuca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

❤💜❤💜🤗🤗🤗🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 12:19

manemoj, woooohooo, riješila sam te se!!!! JeeeejjJ!!!

Emma05, pa da, 3 su doktora. Jedan je star, jedan je neprivlačan, i jedan je seksi. Pogle im slike.

Sve koje mi pišete, nemam danas kapaciteta odgovarati svima, pogotovo jer ste iritantno pozitivne, a ja se ovdje patim i sigurno nisam trudna, a ako jesam, neće to na dobro. I gotovo. Naručila comfort food, danas ne mogu kuhati, previše patim. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 12:29

About you ima 50% popusta od petka u 18... Za one kojima utjeha treba. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.