Srce kuca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ja plačem, muž plače ❤️❤️❤️❤️
Rekao mi doktor kad sam došla da izgledam kao da me vlak pregazio koliko sam bila u strahu 🙈
Kaže da ne vidi odakle smedjarenje.. da se svašta dogadja u tijelu i namješta i da može biti od bilo čega. Ne trebam mirovati ali je napisao mirovanje ako ću se tako bolje osjećati. Nastavljam istu terapiju, ako bude krvarenja nek popijem 4 duphastonea umjesto 2. Sljedeći pregled 16.3 u utorak.
divna vijest!!!!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
manemoj super vijesti. Sad odmaraj i neka sve bude ok i dalje ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Manemoj, ajme divno! Čestitam na ❤️
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Manemoj tooooo srčeko!!!! ČESTITAM 🥰🥰🥰
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Srce kuca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Rekao mi doktor kad sam došla da izgledam kao da me vlak pregazio koliko sam bila u strahu 🙈
Kaže da ne vidi odakle smedjarenje.. da se svašta dogadja u tijelu i namješta i da može biti od bilo čega. Ne trebam mirovati ali je napisao mirovanje ako ću se tako bolje osjećati. Nastavljam istu terapiju, ako bude krvarenja nek popijem 4 duphastonea umjesto 2. Sljedeći pregled 16.3 u utorak.
Divnoo 😍😍 sve će bit super. Čestitam na bebici 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Stani toooooooooo, woooow kakav razultat!!
Leia zapravo sam tebi htijela odgovoriti, ali su me cure smele 😋 Mislim na tebe i VM danima i sve mislim javit ces se kada dodjes k sebi i evooo te! Prvo drago mi je da ovo ide prema dobrome 👍 Drugo, drago mi je da si se javila. Treće, vrlim te, hrabrice naša!! ❤❤
Lineica drzimo fige za FET prirodnjak!
Bozma jako jako jako fali. Jako. ❤
Samara kolica ❤ Jedva cekam kada cu ih i ja kupovati.
Woman name ❤Dia❤MTB budi žena, kmeciiiiiiii Ja sam isto snažna velika zena koja sve može i onda u zivotu skuzim da one cvilidrete koje placu dok vade krv (karikiram) najbokjr prodju u zivotu. Partneri ih nose na dlanu, jadne su i ne mogu one to same i sve ce oni za njih.. A ja nosim 2 gajbe minerane pjeske doma iz ducana ( karikriam, ali nije daleko). BE A WOMAN! A SPOLIED ONE! 😉😘❤
BetaPlus je okej, ali vrijeme je za ici dalje i vidjeti sta sve jos svijet nudi. Novi ljudi, nova pozitiva 😉
Nije zato sta imaju sarmere doktore 😋 niti jer imaju muskog embriologa. Uoooooopce.
Niti zato jer se osjecam ko u Hiltonu, a nit zato jer je dr.predivan, pristupačan, praktičan, nježan čovjek koji priča normalnim jezikom i sve kod njega ne djeluje kao znanastvena fantastika. Rekla sam mu da ga volim, mislite da je to prerano? ❤ 😂😂😂😂😂😂
Uvijek sam izjavljivala ljubav nakon prvog seksa, stas - godine ide, ali neke se stvari nikad ne mjenjaju 😂❤💪
Bas mi je drago sto si tako odlucila. Ja sam isto za promjene ako negdje ne ide. A pogotovo taj repromed, nadam se da nikoga nece razocarati jer sam stvarno cula super iskustva van interneta i foruma o njima, i o doktoru i embriologu. Nadam se da ce i Bozma krenuti tvojim stopama.
Ja sam danas tek 5tt i zato nemam tako skoro ultrazvuk. Mozda se vama cini duže, ali tek je 5 tjedana.
BjeliS, ja sam uvijek bila ona koja nosi prtljagu i sebi i drugima, dok su se frajeri lomili nositi prtljagu slabim ženicama.
Sad cvilim i kukam, muž je pobjegao u birtiju da me ne gleda.
Iživcirao me danas jer se brine oko nečeg na svom poslu, a ne zato što ima doma jalovu ženu.
Drago mi je da si zadovoljna promjenom. Kad ideš u postupak? Zanimat će me detaljna recenzija, i ja se mišljuckam o njima.
Što se ljubavi tiče, znaš mene, čim mi zagleda među noge, u vezi smo.
💔💔💔
Srce kuca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
❤💜❤💜🤗🤗🤗🥳🥳🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
manemoj, woooohooo, riješila sam te se!!!! JeeeejjJ!!!
Emma05, pa da, 3 su doktora. Jedan je star, jedan je neprivlačan, i jedan je seksi. Pogle im slike.
Sve koje mi pišete, nemam danas kapaciteta odgovarati svima, pogotovo jer ste iritantno pozitivne, a ja se ovdje patim i sigurno nisam trudna, a ako jesam, neće to na dobro. I gotovo. Naručila comfort food, danas ne mogu kuhati, previše patim.
💔💔💔
About you ima 50% popusta od petka u 18... Za one kojima utjeha treba.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji