Sta sad sve bjezite iz bete plus 🤔🤔🤔 da se zamislim 🙄🙄🙄 prije postupka 😪😪😪 nema veze zapisala sam se ja i za ivf u 6 mjesecu… idem opet nazad 🤣🤣🤣 nadamo se samo da necu trebati 😬😬😬😬
Držim ti fige da se osramotiš ko velika kad budeš morala otkazivati termin u IVFu
Mislim da nama starijima ne pašu ti neki uvjeti koje Beta ima, nemamo mi vremena za te njihove finese. Ne znam je li i to problem kod BjeliS, ali kod mene definitivno jest. Treba mi klinika koja se prilagodi meni, a ne ona koja me traži da se ja prilagodim njima.
A moja mtb nadam se i ja da cu se osramotit 😔😔😔😔😘😘
Ali ono, osramotit ćeš se toliko da ćeš se crveniti. Ja volontiram da zajedno s tobom odem kod Gića dok se ispričavaš, obje sa bebama u bušama
💔💔💔
MTB ali ne kuzim zasto su tebi htjeli dati pilule, ja drugi put nisam bila na njima. Rekla sam da pijem duphaston i da me od pilula boli glava da cu radije tempirat sa duphastonom mengu i to im je bilo ok. Razumijem da vi starije koke, nemate vremena za prilagodbe i da idete tamo gdje vam vise odgovara. Svatko bira kliniku koja mu bolje pase i to je sasvim u redu. 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
manemoj mislim na tebe i jako držim fige
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB ali ne kuzim zasto su tebi htjeli dati pilule, ja drugi put nisam bila na njima. Rekla sam da pijem duphaston i da me od pilula boli glava da cu radije tempirat sa duphastonom mengu i to im je bilo ok. Razumijem da vi starije koke, nemate vremena za prilagodbe i da idete tamo gdje vam vise odgovara. Svatko bira kliniku koja mu bolje pase i to je sasvim u redu. 😉
Ne razumijem ni ja, ali nemam običaj plakati nad prolivenim mlijekom.
Donijela sam odluku, promijenila kliniku, unazad više ne gledam.
Sad više ridam radi sadašnjosti, kad mi bude bolje ću se opet fokusirati na budućnost.
💔💔💔
manemoj mislim na tebe i jako držim fige
I ja!!! Jedva čekam otvoriti svoju crnu listu trudnica
💔💔💔
Sta sad sve bjezite iz bete plus 🤔🤔🤔 da se zamislim 🙄🙄🙄 prije postupka 😪😪😪 nema veze zapisala sam se ja i za ivf u 6 mjesecu… idem opet nazad 🤣🤣🤣 nadamo se samo da necu trebati 😬😬😬😬
Držim ti fige da se osramotiš ko velika kad budeš morala otkazivati termin u IVFu
Mislim da nama starijima ne pašu ti neki uvjeti koje Beta ima, nemamo mi vremena za te njihove finese. Ne znam je li i to problem kod BjeliS, ali kod mene definitivno jest. Treba mi klinika koja se prilagodi meni, a ne ona koja me traži da se ja prilagodim njima.
A moja mtb nadam se i ja da cu se osramotit 😔😔😔😔😘😘
Ali ono, osramotit ćeš se toliko da ćeš se crveniti. Ja volontiram da zajedno s tobom odem kod Gića dok se ispričavaš, obje sa bebama u bušama
🥰🥰🥰🥰 mantram i ja za taj ishod...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Ne razumijem ni ja, ali nemam običaj plakati nad prolivenim mlijekom.
Donijela sam odluku, promijenila kliniku, unazad više ne gledam.
Sad više ridam radi sadašnjosti, kad mi bude bolje ću se opet fokusirati na budućnost.
Rano je + ja imam dobar feeling za tebe!Savjetujem ti otići van i napravit neku super šetnju,napunit ćeš baterije,meni to zna pomoći.
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Btw,kad već spominjete Betu,srela nedavno jedne poznanike,oboje debelo 40+ i imaju dvoje divnih klinaca baš iz Bete.Možda sam to već bila i napisala,ne sjećam se,ali baš mi je drago čuti takvu priču.
🧍♂️42-od astheno-normo
Dobar dan cure,
MTBica imaš pravo biti tužna, prestrašena, uzrujana, sve bi mi bile (ili smo bile). Radi što god ti paše, budi drama queen (to obično meni pomogne), valjaj se u svojoj spavačici, naručuj hranu, žali se ovdje i mužu, ALIIIII ja čvrsto vjerujem da je ovo prerano za test. I odbijam dalje Šaljem ti veeeeeliki zagrljaj bez socijalne distance
Stani fantastično
SBjeliš nisam više sinoć bila na forumu, pratila sam intervju sa Harry i Meghan i pojela kilu kokica ali su te cure uputile u teoriju zavjere na forumu. Što reći, koju posluku porati...
Aurora
Ja nekako nemam koncentracije za posao i radni dan mi proleti na gluposti tako da se moram sabrati i fokusirati na posao...od mog guglanja ništa pametno
Šaljem vam svima
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Stani toooooooooo, woooow kakav razultat!!
Leia zapravo sam tebi htijela odgovoriti, ali su me cure smele 😋 Mislim na tebe i VM danima i sve mislim javit ces se kada dodjes k sebi i evooo te! Prvo drago mi je da ovo ide prema dobrome 👍 Drugo, drago mi je da si se javila. Treće, vrlim te, hrabrice naša!! ❤❤
Lineica drzimo fige za FET prirodnjak!
Bozma jako jako jako fali. Jako. ❤
Samara kolica ❤ Jedva cekam kada cu ih i ja kupovati.
Woman name ❤
Dia❤
MTB budi žena, kmeciiiiiiii Ja sam isto snažna velika zena koja sve može i onda u zivotu skuzim da one cvilidrete koje placu dok vade krv (karikiram) najbokjr prodju u zivotu. Partneri ih nose na dlanu, jadne su i ne mogu one to same i sve ce oni za njih.. A ja nosim 2 gajbe minerane pjeske doma iz ducana ( karikriam, ali nije daleko). BE A WOMAN! A SPOLIED ONE! 😉😘❤
BetaPlus je okej, ali vrijeme je za ici dalje i vidjeti sta sve jos svijet nudi. Novi ljudi, nova pozitiva 😉
Nije zato sta imaju sarmere doktore 😋 niti jer imaju muskog embriologa. Uoooooopce.
Niti zato jer se osjecam ko u Hiltonu, a nit zato jer je dr.predivan, pristupačan, praktičan, nježan čovjek koji priča normalnim jezikom i sve kod njega ne djeluje kao znanastvena fantastika. Rekla sam mu da ga volim, mislite da je to prerano? ❤ 😂😂😂😂😂😂
Uvijek sam izjavljivala ljubav nakon prvog seksa, stas - godine ide, ali neke se stvari nikad ne mjenjaju 😂❤💪
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji