Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Ožujak 2021. 11:49

Bokić curke ❤️ 
    Navratila sam malo da vidim šta ima. Ovih dana više čitam, tu i tamo pišem. 
    MTB to je kao da su radila na 5nt blastice jeli tako? Nema tješenja, nemam razloga još jer stvarno je rano, ali neka si ga piškila , iako sam mislila da ideš vaditi betu 😁😂
    manemoj ako se ne varam ima pregled u 11:30, čekam da se javi 🤗🤗🤗
    Meto ti si rekla da smeđariš? Odmaraj i nedaj se, znam kako ti je. Nadam se da će stati. Jesi li bila kod doktora ili mu se javila? ❤️
    Ja sam noćaš sanjala (valjda), da me muž zaskočio, točno sam osjetila orgazam u snu... I zaboljelo me u tom momentu. Nazvala sam muža na posao i napala ga da me ni u snu ne smije više keksati ich ni prići mi na taj način 😂😂😂
    Iskreno eto nisam znala da je takav osjećaj, ali nije mi pasalo baš 🙄 nadam se da se neće ponovit, ahhh snovi, da mogu njima upravljati 🙈🙈

endometrioza

SeniRemmus
    09. Ožujak 2021. 11:50

BjeliS 💕👣

Stani toooooooooo, woooow kakav razultat!!
    Leia zapravo sam tebi htijela odgovoriti, ali su me cure smele 😋 Mislim na tebe i VM danima i sve mislim javit ces se kada dodjes k sebi i evooo te! Prvo drago mi je da ovo ide prema dobrome 👍 Drugo, drago mi je da si se javila. Treće, vrlim te, hrabrice naša!! ❤❤
    Lineica drzimo fige za FET prirodnjak!
    Bozma jako jako jako fali. Jako. ❤
    Samara kolica ❤ Jedva cekam kada cu ih i ja kupovati.
    Woman name ❤Dia❤MTB budi žena, kmeciiiiiiii Ja sam isto snažna velika zena koja sve može i onda u zivotu skuzim da one cvilidrete koje placu dok vade krv (karikiram) najbokjr prodju u zivotu. Partneri ih nose na dlanu, jadne su i ne mogu one to same i sve ce oni za njih.. A ja nosim 2 gajbe minerane pjeske doma iz ducana ( karikriam, ali nije daleko). BE A WOMAN! A SPOLIED ONE! 😉😘❤
    BetaPlus je okej, ali vrijeme je za ici dalje i vidjeti sta sve jos svijet nudi. Novi ljudi, nova pozitiva 😉
    Nije zato sta imaju sarmere doktore 😋 niti jer imaju muskog embriologa. Uoooooopce.
    Niti zato jer se osjecam ko u Hiltonu, a nit zato jer je dr.predivan, pristupačan, praktičan, nježan čovjek koji priča normalnim jezikom i sve kod njega ne djeluje kao znanastvena fantastika. Rekla sam mu da ga volim, mislite da je to prerano? ❤ 😂😂😂😂😂😂
    Uvijek sam izjavljivala ljubav nakon prvog seksa, stas - godine ide, ali neke se stvari nikad ne mjenjaju 😂❤💪

Hihihihi Repromed  Gić mi je srcu sve draži, ali ako ne uspije u Repromedu utjehu potraži! Sorry na rimi, takav mi je dan  

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

sbjelisi
    09. Ožujak 2021. 11:52

Da, pricam o Repromedu. 
    Usnimili smo antralac ekipu, da vidimo kakva je situacija. U svakom slučaju čini se da kod mene priča uvijek oko 4-5 folikula. Vidit cemo. Dr.je rekao da je to sasvim okej broj (volim ga ❤) i da idemo na kvalitetu, to je bitno (volim ga ❤). Ugl.brinuo me ona izjava da je estradiol na gornjoj granici pa sam trazila objasnjenje (na zalost u dr.klinici). Briga je bila da ne bi bilo ciste. Ali: 1. Estradiol je okej, 2. Ciste nema. 
    To su moje novosti za sada 😋❤🙏💪🎊😘

oharascarlett14@gmail.com

Samara
    09. Ožujak 2021. 11:57

D_Štoperica 🐼

Bokić curke ❤️
    Navratila sam malo da vidim šta ima. Ovih dana više čitam, tu i tamo pišem.
    MTB to je kao da su radila na 5nt blastice jeli tako? Nema tješenja, nemam razloga još jer stvarno je rano, ali neka si ga piškila , iako sam mislila da ideš vaditi betu 😁😂
    manemoj ako se ne varam ima pregled u 11:30, čekam da se javi 🤗🤗🤗
    Meto ti si rekla da smeđariš? Odmaraj i nedaj se, znam kako ti je. Nadam se da će stati. Jesi li bila kod doktora ili mu se javila? ❤️
    Ja sam noćaš sanjala (valjda), da me muž zaskočio, točno sam osjetila orgazam u snu… I zaboljelo me u tom momentu. Nazvala sam muža na posao i napala ga da me ni u snu ne smije više keksati ich ni prići mi na taj način 😂😂😂
    Iskreno eto nisam znala da je takav osjećaj, ali nije mi pasalo baš 🙄 nadam se da se neće ponovit, ahhh snovi, da mogu njima upravljati 🙈🙈

Ti si bar to sanjala, ja sam sanjala debelog ljigavog susjeda da me špijunira kroz pukotinu u zidu 🤦‍♀️

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Lucyinthesky
    09. Ožujak 2021. 11:57

BjeliS 💕👣

Da, pricam o Repromedu.
    Usnimili smo antralac ekipu, da vidimo kakva je situacija. U svakom slučaju čini se da kod mene priča uvijek oko 4-5 folikula. Vidit cemo. Dr.je rekao da je to sasvim okej broj (volim ga ❤) i da idemo na kvalitetu, to je bitno (volim ga ❤). Ugl.brinuo me ona izjava da je estradiol na gornjoj granici pa sam trazila objasnjenje (na zalost u dr.klinici). Briga je bila da ne bi bilo ciste. Ali: 1. Estradiol je okej, 2. Ciste nema.
    To su moje novosti za sada 😋❤🙏💪🎊😘

Baš mi je drago radi tebe,novi start je ponekad zbilja potreban
    Jeste se dogovorili kad startate ili ne još?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    09. Ožujak 2021. 11:59

Ericaa ni ja se ne mogu skoncentrirati, puuno mi energije treba za to.
    SeniRemmus ti neces niti stici do Repromeda, vec budes T 😉😋😘

oharascarlett14@gmail.com

manemoj
    09. Ožujak 2021. 12:04

Srce kuca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Ja plačem, muž plače ❤️❤️❤️❤️
    Rekao mi doktor kad sam došla da izgledam kao da me vlak pregazio koliko sam bila u strahu 🙈
    Kaže da ne vidi odakle smedjarenje.. da se svašta dogadja u tijelu i namješta i da može biti od bilo čega. Ne trebam mirovati ali je napisao mirovanje ako ću se tako bolje osjećati. Nastavljam istu terapiju, ako bude krvarenja nek popijem 4 duphastonea umjesto 2. Sljedeći pregled 16.3 u utorak. 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

SeniRemmus
    09. Ožujak 2021. 12:07

manemoj

Srce kuca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Ja plačem, muž plače ❤️❤️❤️❤️
    Rekao mi doktor kad sam došla da izgledam kao da me vlak pregazio koliko sam bila u strahu 🙈
    Kaže da ne vidi odakle smedjarenje.. da se svašta dogadja u tijelu i namješta i da može biti od bilo čega. Ne trebam mirovati ali je napisao mirovanje ako ću se tako bolje osjećati. Nastavljam istu terapiju, ako bude krvarenja nek popijem 4 duphastonea umjesto 2. Sljedeći pregled 16.3 u utorak.

I ja plačem  čestitam, jako mi je drago radi bebice

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

ericaa

BjeliS 💕👣

Ericaa ni ja se ne mogu skoncentrirati, puuno mi energije treba za to.
    SeniRemmus ti neces niti stici do Repromeda, vec budes T 😉😋😘

Sviđa mi se tvoj novi plan a i rezultat ti je dobar za sad, nema cisti. Držim fige da dobijete odlične rezultate i što prije budeš trudna  eee, i nemoj se zaboraviti opustiti 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Emma05

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Emma05

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Emma05, moj dečko će ti se posvetiti, išla preko HZZO ili privatno kod njega. Za druge ne znam, mogu ti druge cure reći. Ali ja bih taj zadnji ispucala preko HZZO u privatnoj klinici, imaš vremena plaćati postupke.

Po potpisu vidim da si u IVF poliklinici. Onda da nazovem tamo i da pitam da me naruce kod decka od MTBice🤣🤣🤣🤣ili ces njegovo cijenjeno ime podijeliti sa mnom tu🙏😂😜

Pogledaj sliku doktora u klinici i odaberi onog zgodnog. Nećeš pogriješiti

Evo gledam trazim mucim se🤣..na popisu vidim samo 3 dr...🤷‍♀️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.