Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    stani
    09. Ožujak 2021. 10:17

Cure ja sam u Cita. Pa sama ne znam, pitala sam dva puta jel 13, i kaze da, ali oni ce do transfera propast neki, i javit cemo se dalje kad vidimo stanje. To je bilo to.

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

MISS
    09. Ožujak 2021. 10:19

MTB nije tjesenje samo je rano, znas i sama kako je prosli put tek 9dnt bila blijeda linija.. ❤️ polako.

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 10:19

Lita.1234, ja zapravo rijetko piškim testove, jer ih ne volim.
    Ja sam više cura koja često vadi bete. Čak mijenjam laboratorije da me ne pošalju na psihijatriju.

💔💔💔

Lita.1234
    09. Ožujak 2021. 10:24

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ja sam više cura koja često vadi bete. Čak mijenjam laboratorije da me ne pošalju na psihijatriju.

🤣🤣🤣🤣 ja sam cura koja stalno piski testove, i to toliko da sam komotno mogla do sad sa tim platiti cijeli jedan ivf privatno 🤣

isto psihijatrija samo na drugi nacin

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Samara
    09. Ožujak 2021. 10:27

Tuma

Mtb ma rano je jos. Ja kad povučem kroz filtere nešto malo kužim, ali neću ti lijepi ti, pustit ću te da patis danas 😜 tebi je zapravo 10 dno? Vidjet će se crta za 2 dana. Mora!!! 🥰🥰
    Tiki i mislila sam da možda nisi vidjela. Hvala još jednom na paketu i pokloncicima 😘❤️
    Samara koja ste vi uzeli? Ja sad čekam neku akcijicu da uzmem ona peg perego book sl mon amour
    Women_name a da, već mjesecima uglavnom ležiš pa ti mišići nisu navikli na aktivnost. Ja sam prije trudnoće vjezbala, dizala 65 kg iz mrtvog dizanja i slično a sad neki dan sam cucnula i skoro se prevrnula natrag na guzicu, jedva sam ustala iz cucnja. I još su me cijelu minutu mišići boljeli od te teške aktivnosti 😂 kreni polako. Šetnje od 15ak min 2 dana, pa od 20 min dva dana i tako malo produžuj. 😊

https://mojabeba.hr/product-category/djecja-kolica/djecja-kolica-3u1/?brand=peg-perego
    E na ovo sam baš naišla neki dan. Imaju neke akcije pa pogledaj dal imaju taj model koji gledaš.. 
    Mi smo uzeli joie versatrax 3u1 boja Laurel ona zelenkasta

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 10:28

stani, ti nisi u Hrvatskoj, je li tako?
    Super rezultate imaš, svaka čast!!!
    U Cita? Onda su prekršili zakon. Super za tebe, ali nemoj previše pisati o tome da ih ne nagaze.

Emma05, moj dečko će ti se posvetiti, išla preko HZZO ili privatno kod njega. Za druge ne znam, mogu ti druge cure reći. Ali ja bih taj zadnji ispucala preko HZZO u privatnoj klinici, imaš vremena plaćati postupke.

munja, suosjećam. Slično mi je stanje bilo u prosincu, i sa godinama i sa spontanim. Pažljivo izaberi gdje ćeš na postupak, bildaj stanice i navijamo za dobar rezultat.

miss, znam. Ali znam kako je i zadnji put završilo. Nadala sam se znaku da će ovaj put biti bolje. Nadala sam se crtici sad. Za dva dana ću opet testirati i čeka me ili snješko ili crtica za koju ću vjerovati da ću opet izgubiti. I tak. Baš me pere crnilo, hoću gnjiliti u njemu. Kmeee.

💔💔💔

❤️J_0209_b😺
    09. Ožujak 2021. 10:29

Leia2.0

Dia85hvala na savjetu. Imat cu to na umu i svakako prokomentirati s dr. Prevencija ohss-a mi je za iducu stimulaciju top tema koju zelim razjasniti prije nego krenemo u stimulaciju. Jucer sam stekla dojam da sam vec “previse pitala” tako da to nije doslo na red. Doslovno sam ga na vratima morala jos zaustaviti da pitam da li cemo mijenjati stimulaciju za drugi put, ako fet bude neuspjesan, i dobila kratko “da, jer nismo zadovoljni rezultatima iz prve stimulacije”. Tak da eto, treba naci neku razumnu sredinu izmedu toga da se pobrines za sebe, a da im ne stanes na zulj, sto je totalno bezveze, ali je tako, nazalost.

Bas me zanima tko ti je bio od doktora.. 

MTBica ako si mislila da te nećemo tješit bar malo, prevarila si se.. Mi smo to vec magistrirale. Deal with it.. 😘

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

• *.Women_name.*
    09. Ožujak 2021. 10:30

Tuma

Mtb ma rano je jos. Ja kad povučem kroz filtere nešto malo kužim, ali neću ti lijepi ti, pustit ću te da patis danas 😜 tebi je zapravo 10 dno? Vidjet će se crta za 2 dana. Mora!!! 🥰🥰
    Tiki i mislila sam da možda nisi vidjela. Hvala još jednom na paketu i pokloncicima 😘❤️
    Samara koja ste vi uzeli? Ja sad čekam neku akcijicu da uzmem ona peg perego book sl mon amour
    Women_name a da, već mjesecima uglavnom ležiš pa ti mišići nisu navikli na aktivnost. Ja sam prije trudnoće vjezbala, dizala 65 kg iz mrtvog dizanja i slično a sad neki dan sam cucnula i skoro se prevrnula natrag na guzicu, jedva sam ustala iz cucnja. I još su me cijelu minutu mišići boljeli od te teške aktivnosti 😂 kreni polako. Šetnje od 15ak min 2 dana, pa od 20 min dva dana i tako malo produžuj. 😊

Pa da, ja ležim od transfera, čak sam dobra 2 mjeseca  zadnja i jela u krevetu i sve 😂😂 sad me još strah, bez obzira kj kažu da je sve okej. Ali za mjesec, dva ću morat jer će mi bit preteško sigurno pred kraj

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

SeniRemmus
    09. Ožujak 2021. 10:30

AuroraB

Tikibiti će ti besplatno, gotovo sve isto kao da si išla preko državne bolnice.
    Dia85ne smiju ti ništa naplatiti.
    Leia🌷

Meni će u IVF poliklinici naplatiti FET iako sam išla u postupak preko HZZO. Rekla mi je direktorica da HZZO pokriva samo ET, mi FETuše moramo plaćati. I svaki ovaj UZV koji sam imala u 2 posljednja ciklusa u kojima mi se na kraju odustalo od transfera su mi fino naplatili, Giću mu je jučer rekao da mu je žao radi toga, ali da nije do njega već suto pravila klinike. Baš zato mi za idući prirodni FET misli dati štopericu da mi uštedi lovu koju bih bacila na svakodnene UZVove i lovljenje O. Vidim da je i njemu bed radi takve politike, kuži čovjek da je to baš bezobrazno prema nama.

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

❤️J_0209_b😺
    09. Ožujak 2021. 10:31

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

🤣🤣🤣🤣 ja sam cura koja stalno piski testove, i to toliko da sam komotno mogla do sad sa tim platiti cijeli jedan ivf privatno 🤣

isto psihijatrija samo na drugi nacin

Ja ne volim piškiti testiće.. Dosad su me izdali svaki put.😔 Ja jos nikad nisam vidjela sjenu sjenine sjene.. 🤗

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.