Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    09. Ožujak 2021. 10:07

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

7DNT.
    I tak. Piškila. Snješko.
    Da, ZNAM da je možda rano. Ni zadnji put na 7DNT nije bilo ničeg.
    Vjerojatno bliziće nemam, imam li jednoga će vrijeme pokazati. Neću sutra piškiti, hoću li u četvrtak vidjet ću.
    Zapravo sam se nadala da ću sad dobiti jasan znak da će ovaj put biti bolje. Lijepa, vidljiva crtica bi tome lijepo poslužila.
    Sad sam u limbu u kojem možda test ostaje snješko. A možda se počne crtariti ali sad već vjerujem da bi scenarij bio kao i zadnji put. I tak. Budem se zabavila nečim ovih dana (i sa vama, bez brige, ne mogu se maknuti odavdje) da mi vrijeme brže prođe.
    Znam da hoćete test, evo vam ga:

Što se mene tiče, nema smisla provlačiti ga kroz filtere, ja ionako nikad na tim vašim filterima ništa ne vidim. Ako je crta, ona se vidi bez ikakvog filtera.
    I, kao što Magnolia neće čestitanje, ja ne želim tješenje, jako me smeta kad mi ljudi govore da ne budem tužna. Bez uvrede svakom kome to odgovara ili tko to voli primati ili davati, ja baš ne volim. Pustite me da patim i valjam se u svojoj nesreći, to je moje ustavno pravo.
    Samo cu ovo rec, nitko ne zna koje smo mi lavice svaki put kad smo pogledaje taj fu…. test bez crtice!!!!! Evo vec 18 mj svaki MJESEC, ko budala radim test iako "znam" da nista. I svaki put me slomi, i svaki put dobijem novu snagu. Zato lavice, vidjet cemo tu fu… crtu!!!! I nece biti snjeskoo!!! Ovu nije utjeha, ovo je fu… protest!!! Sve mi tu!! Jer smo LAVICE!!! A ti cekaj jos dva dana i radi novi test! jer si nam svima snaga i nada ❤

Napisala i nije se zalijepilo 🙄
    Samo cu ovo rec, sve mi smo takve fu... lavice svaki put kad vidimo taj bijeli test bez fu.. crte!!!! Evo vec 18 mj svaki fu.... mjesec i svejedno ga radim iako "znam" da necu vidjet crticu! I znas sta, zato smo sve fu... lavice i sve cemo ga vidjeti danas, za mjesec il za 5!!! jer smo LAVICE.. i nemojte to nikada zaboraviti. Jer samo mi znamo koja je snaga bila potrebna bacit taj test i rec ok, ajmo dalje! A kasnije cemo bit ponosne na to! i btw ovo nije utjeha, cisto podsjetnik. I btw MTBica  piski za dva dana!! Jer si nam svima inspo i nada, mora bit. !! 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 10:07

AuroraB, ovo je Gravignost, ne Muller. Odlučila sam ovaj put malo promijeniti stvari.

Emma05, trebaš odabrati ono što je najbolje za tebe i tvoje dijete. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 10:08

Inače, primijetila sam da što više žena koja čeka betu dramatizira, da je to veća šansa da je trudna.
    Tako da ja bum dramatiziral ovih dana. Čisto da ne bude nismo znali. 
    Dosta je bilo mirne glave. Pustit ću Ženu iz sebe. 

💔💔💔

stani
    09. Ožujak 2021. 10:09

Drage lavice, moram sve nazad pohvatat, jedino sam uhvatila tvoj post MTB: meni je to osobno jos rano za test, i sve je moguce, osobno sam uvijek cekala malo vise dana za testiranje, u protivnom bi se izgrizla ziva da sam se svako malo testirala. 

Update za mene; zvali me upravo, 13 oplodjeno 🙌🏻, rekli su mi javiti kad ce bit transfer, na cekanju sam, za sada sve ide po planu, korak po korak.

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Tuma
    09. Ožujak 2021. 10:14

Mtb ma rano je jos. Ja kad povučem kroz filtere nešto malo kužim, ali neću ti lijepi ti, pustit ću te da patis danas 😜 tebi je zapravo 10 dno? Vidjet će se crta za 2 dana. Mora!!! 🥰🥰 
    Tiki i mislila sam da možda nisi vidjela. Hvala još jednom na paketu i pokloncicima 😘❤️
    Samara koja ste vi uzeli? Ja sad čekam neku akcijicu da uzmem ona peg perego book sl mon amour
    Women_name a da, već mjesecima uglavnom ležiš pa ti mišići nisu navikli na aktivnost. Ja sam prije trudnoće vjezbala, dizala 65 kg iz mrtvog dizanja i slično a sad neki dan sam cucnula i skoro se prevrnula natrag na guzicu, jedva sam ustala iz cucnja. I još su me cijelu minutu mišići boljeli od te teške aktivnosti 😂 kreni polako. Šetnje od 15ak min 2 dana, pa od 20 min dva dana i tako malo produžuj. 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

AuroraB

MTB da, pusti ti Ženu van, neka bude borba sa svakom mišlju i emocijom, jer je tako brži i lakši oporavak kad sve prođe.
    Stani 13kom?!?!? 🥰🥰🥰🥰 Gdje si ti u postupku? Jel to slučajno ispalo 13 ili nisi u brižnoj RH?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Lita.1234

stani

Drage lavice, moram sve nazad pohvatat, jedino sam uhvatila tvoj postMTB: meni je to osobno jos rano za test, i sve je moguce, osobno sam uvijek cekala malo vise dana za testiranje, u protivnom bi se izgrizla ziva da sam se svako malo testirala.

Update za mene; zvali me upravo, 13 oplodjeno 🙌🏻, rekli su mi javiti kad ce bit transfer, na cekanju sam, za sada sve ide po planu, korak po korak.

13!!!!! Kakav broj!!!! 😍😍😍🤩

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Tuma

stani

Drage lavice, moram sve nazad pohvatat, jedino sam uhvatila tvoj postMTB: meni je to osobno jos rano za test, i sve je moguce, osobno sam uvijek cekala malo vise dana za testiranje, u protivnom bi se izgrizla ziva da sam se svako malo testirala.

Wow 13! A di si ti u postupku? Šta nije da smiju max 12 oploditi? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Emma05
    09. Ožujak 2021. 10:15

AuroraB

AuroraB

Emma05neće ti nijedna napisati u koju kliniku da ideš, jer je to besmisleno. Nečije pozitivno iskustvo može za tebe značiti najgore iskustvo ikad. Zaista su sve tri odlične i imaju dobre doktore. Sva iskustva su individualna i negdje su sestre ljubaznije, negdje nisu, ali ono najvažnije je da su svi doktori stvarno jako dobri i teško da ćeš pogriješiti s odabirom. Nekad sreća igra veću ulogu nego mislimo, a moj savjet je da prema financijskim mogućnostima platiš konzultacije u jednoj, drugoj, trećoj i doneseš odluku. To je moj savjet….

Cure su ti već napisale za Betu i IVF, a u Škvorcu se čeka mjesec i pol na konzultacije.

Važem jos...ici tako ali preko hzzo-a za taj jos jedan preostali..ili odma full privatno..sve poplacati pa kud puklo. Ako ce mi na ovaj prvi nacin biti isto kao i do sad onda mi to nema smisla. Zelim da mi se netko full posveti...i pogleda nalaze kad sam ih vec napravila i sl..dalje necu komentirati u tom smjeru. Nemam vise zivaca nakon vise od 10god ove price pristati na nista manje od kraljevskog tretmana🤣😆😜

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

munja
    09. Ožujak 2021. 10:16

Pozdrav svima, nije me bilo neko vrijeme jer sam na zalost u 9 tjednu imala spontani. Sad cekam vjesticu i onda prije sljedece idem ponovo na ivf, jedva cekam, ali se bojim vec sad, imam 41 godinu i to mi je zadnji pokusaj da mogu na uputnicu. 
    Vec sam sad pocela mantrati i odbrojavati dane...

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.