Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina92
    09. Ožujak 2021. 09:22

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

vuky, bila sam na konzultacijama kod obje. B mi je vodila postupak, D me je aspirirala.

Nina92, trudnice moja, ne čitaš pažljivo. Na listi si točno iza mene.

Oprosti ❤️❤️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

AuroraB
    09. Ožujak 2021. 09:23

Tuma i ne samo to, već su ukinuti i oni uvjeti za prihvat u postupak, barem što se javnosti tiče. Tebi sam zaboravila poslati 🧡 ujutro.🙂

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Emma05
    09. Ožujak 2021. 09:24

AuroraB

Emma05sve tri privatne klinike koje imaju ugovor sa HZZO-om su dobre (Beta plus, Škvorc, IVF), na tebi je da odabereš. Plaćaš svugdje konzultacije i eventualno prvi pregled (ovisi koji dan ciklusa si pregledana). Sve ostalo ti je besplatno. Imaš pravo na 4 stimulirana i dva prirodna postupka.

Svim curamakoje su išle u privatne klinike preko HZZO-a, a platile su FET ili anesteziju, je omogućen povrat novca od strane HZZO-a.

Znam za to..procitala sam to s uvoda. Mene zanima vase misljenje..tj iskustva onih koje su bile u priv klinikama..ja do sad nisam bila nikad..i mislim da mi je vrijeme nakon 5 godina da promijenim dr i kliniku. Trebala sam to odavno i napraviti. Mozda bi i izbjegla puste komplikacije i operacije..a mozda i nebi...dont know..ali da ne ulazim sad u to..sto je tu je. 
    Hvala za zakonski info..mislim da imamo jos pravo na 1 stimulirani. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

Ruska1986
    09. Ožujak 2021. 09:24

Leia2.0

Hvala cure 💜
    Vrlim 😘

Brate... ❤💜❤💜❤💜❤ 🥰🥰🥰🥰🥰 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 09:26

7DNT.
    I tak. Piškila. Snješko.
    Da, ZNAM da je možda rano. Ni zadnji put na 7DNT nije bilo ničeg.
    Vjerojatno bliziće nemam, imam li jednoga će vrijeme pokazati. Neću sutra piškiti, hoću li u četvrtak vidjet ću.
    Zapravo sam se nadala da ću sad dobiti jasan znak da će ovaj put biti bolje. Lijepa, vidljiva crtica bi tome lijepo poslužila.
    Sad sam u limbu u kojem možda test ostaje snješko. A možda se počne crtariti ali sad već vjerujem da bi scenarij bio kao i zadnji put. I tak. Budem se zabavila nečim ovih dana (i sa vama, bez brige, ne mogu se maknuti odavdje) da mi vrijeme brže prođe.
    Znam da hoćete test, evo vam ga:

Što se mene tiče, nema smisla provlačiti ga kroz filtere, ja ionako nikad na tim vašim filterima ništa ne vidim. Ako je crta, ona se vidi bez ikakvog filtera.
    I, kao što Magnolia neće čestitanje, ja ne želim tješenje, jako me smeta kad mi ljudi govore da ne budem tužna. Bez uvrede svakom kome to odgovara ili tko to voli primati ili davati, ja baš ne volim. Pustite me da patim i valjam se u svojoj nesreći, to je moje ustavno pravo. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 09:28

AuroraB, wooohooo, super da su ukinuta ona glupa diskriminacijska pravila za prihvat u postupak. Fantastična vijest. Mene osobno nisu dirala jer ih zadovoljavam, ali su me svejedno opako iritirala.

Emma05, ja sam išla samo preko privatnika. Moja topla preporuka.

💔💔💔

Nina92
    09. Ožujak 2021. 09:31

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

7DNT.
    I tak. Piškila. Snješko.
    Da, ZNAM da je možda rano. Ni zadnji put na 7DNT nije bilo ničeg.
    Vjerojatno bliziće nemam, imam li jednoga će vrijeme pokazati. Neću sutra piškiti, hoću li u četvrtak vidjet ću.
    Zapravo sam se nadala da ću sad dobiti jasan znak da će ovaj put biti bolje. Lijepa, vidljiva crtica bi tome lijepo poslužila.
    Sad sam u limbu u kojem možda test ostaje snješko. A možda se počne crtariti ali sad već vjerujem da bi scenarij bio kao i zadnji put. I tak. Budem se zabavila nečim ovih dana (i sa vama, bez brige, ne mogu se maknuti odavdje) da mi vrijeme brže prođe.
    Znam da hoćete test, evo vam ga:

Što se mene tiče, nema smisla provlačiti ga kroz filtere, ja ionako nikad na tim vašim filterima ništa ne vidim. Ako je crta, ona se vidi bez ikakvog filtera.
    I, kao što Magnolia neće čestitanje, ja ne želim tješenje, jako me smeta kad mi ljudi govore da ne budem tužna. Bez uvrede svakom kome to odgovara ili tko to voli primati ili davati, ja baš ne volim. Pustite me da patim i valjam se u svojoj nesreći, to je moje ustavno pravo.

Meni se tek 8 dan pojavila, a 9 dan je bila bas vidljivo tako da ima jos vremena 😄

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Ožujak 2021. 09:33

Nina92, da nisi trudna, sad bih te nalupala po guzici. 

💔💔💔

vuky
    09. Ožujak 2021. 09:34

I kakva je B, sto se tice komunikacije? stručnosti? vidim da je mlada, pa to mogu uzeti ko izazov ....

AuroraB
    09. Ožujak 2021. 09:35

Emma05 neće ti nijedna napisati u koju kliniku da ideš, jer je to besmisleno. Nečije pozitivno iskustvo može za tebe značiti najgore iskustvo ikad. Zaista su sve tri odlične i imaju dobre doktore. Sva iskustva su individualna i negdje su sestre ljubaznije, negdje nisu, ali ono najvažnije je da su svi doktori stvarno jako dobri i teško da ćeš pogriješiti s odabirom. Nekad sreća igra veću ulogu nego mislimo, a moj savjet je da prema financijskim mogućnostima platiš konzultacije u jednoj, drugoj, trećoj i doneseš odluku. To je moj savjet.... 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI