Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    09. Ožujak 2021. 09:09

MTB si ti bila u beti kod dr B ili D? Razmisljam obaviti jedan razgovor kod zenske doktorice? :) 

• Tiinaa
    09. Ožujak 2021. 09:10

D_Štoperica 🐼

Tiinaa

D_Štoperica 🐼

Tiinaa

D_Štoperica 🐼

Tiinaa

D_Štoperica 🐼

Tiinaa

Cure koje ste isle na Fet , koliko prije transfera ste poceli koristiti progesteron u obliku vaginaleta ? 17.3 mi je transfer a od 15.3 ih trebam koristit 3×2 svaki dan..

Ja mislim da to računaju koliko je dana star zametak, pa po tome. Ja sam počela 5 dana pred transfer jer su mi vraćali blasticu, cure kojima vraćaju trodnevni većinom tako kao ti 3 dana pred transfer… Neka me netko ispravi ako je imao drugačije 😁😁😘

Hvala ti puno na odgovorima… nesto su spominjali da cu morat primit inekciju dva dana il dan prije, to nisam dobro razumjela… sa njemackim sam ok al nekad upotrjebe neke rijeci s kojoma nisam dolazila u susret 🤫
    Zanima da li si ti primila inekciju prije transfera ili ? Sorri puna sam pitanja 😁😘
    Tiinaa primila sam hcg inekciju tjedan dana pred transfer. Netko ih prima i 2 dana prije ili na sam dan transfera , ovisno o dozi… Ja sam primila brevactid 5000 i on sadrži u sebi hcg zato sam pratila tu štopericu sve dok…… (ma nisam ju ni ispratila) 😁
    Tako želim i tebi 🤗🥰
    Nije da ovdje u Njemačkoj rade nešto drugačije nego drugdje, čak i svaka klinika ima svoja pravila. Ali da su malo čudni po nekim pitanjima i stavovima, to svakako jesu 😁😁😁

Ja budem dala inekciju dva dana prije transfera sad od koliko ce biti to neznam 😊

Jesi ti rekli koju?

Isto brevacitid… meni reguliraju ovulacija sa tabletama pa mozda zbog toga dva dana prije.. pise mi na papiru inekciju u ponediljak vecer a u srijedu je transfer…

I ja sam išla u postupak sa Estrifam za blokiranje ovulacije, od 3dc i čekali smo samo sazrijevanje endometrija. Također naravno FET, 1 blastica ❇️, tjedan dana pred transfer 5000 brevactid. A pretpostavljam da ćeš ti pola doze ili 1500 ako ide 2 dana prije ili ćeš još dojiti nakon transfera.
    Dali i ti vraćaš blasticu ili trodnevni 🐧? 😊

Ja sam u postupak krenila od 3dc  sa progynovom 3×1….

Meni su treci dan ih zamrzli.. ovdje su mi napisali da ih 15.3 odmrzavaju a 17.3 je transfer… sad neznam zasto tako, vjerovatno cekaju da budu blastociste, jer u prvom postupku sam potpisala da mi vracaju peti dan tako da mozda onda to i dalje vrijedi … neznan ni sama sad 🙃🙃

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

AuroraB
    09. Ožujak 2021. 09:11

Tiki biti će ti besplatno, gotovo sve isto kao da si išla preko državne bolnice.
    Dia85 ne smiju ti ništa naplatiti. 
    Leia🌷

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• *.Women_name.*
    09. Ožujak 2021. 09:16

Mara, Meto čestitam 😍😍😍

Stani prava kolica, puno jajceka 👌 nek se lijepo oplode pa imaš za cijelu momčad 😃😊
    Nakapaka sad navijamo da se double prime bebe 🥰 znaš kak to ide, kad ide sve naopako na kraju bude sve ok. Bar je kod mene tak išlo u ovom dobitno sve naopako 😉🙏🤞
    SeniRemmus sretno onda na idućem FETu, žao mi je što ste toliko čekali i kj se tak odužilo. Bude se to sve isplatilo 🙏🤞😃
    Manemoj i ja bi panicari la, ali stvarno ništa ne možeš nego koristiti terapiju, mirovati i vjerovati u bebu 🙏🤞 danas ideš? Držimo fige na najjače 😘
    Nadalica 😍😍😍❤️
    Malalala moguće da su te zagreba li, ja sam svaki put nakon transfera imala smeđi iscjedak kratko taj dan. Na inseminacije nisam išla pa neznam
    Tuma draga mojaa, baš mi je drago da ste ti i curica super! To je najbitnije a ovo ostalo će se riješit. Sigurno ti je malo tlaka tak hodat doktoru, ali proći će i to brzo. Vidiš prava ženskica, neće se odmah pokazivat 😉😃😍

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tuma
    09. Ožujak 2021. 09:17

Jutro cure 🥰
    AuroraB baš mi je drago to čuti. Tako i treba biti, ostalo nema smisla... A ovo za račune uopće neću komentirati 😤
    Leia da, normalno da je još nešto ostalo, ali vjerujem da će brzo menstruacija i da će s njom sve otići. Nadam se da će ti brzo proći vrijeme do feta 🥰
    Manemoj sretno danas!! 🥰🥰 Javi nam se kad ćeš moći.
    Anabela, Ivona i Mimi se nisu javile s betama i rezultatom oplodnje? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Nina92
    09. Ožujak 2021. 09:17

MTB mene si vec izbacila da liste? 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Nina92
    09. Ožujak 2021. 09:18

Nina92

Sorry sad sam skuzila da si me stavila 🤣🤣

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Tuma
    09. Ožujak 2021. 09:19

*.Women_name.*

Mara, Metočestitam 😍😍😍

Staniprava kolica, puno jajceka 👌 nek se lijepo oplode pa imaš za cijelu momčad 😃😊
    Nakapakasad navijamo da se double prime bebe 🥰 znaš kak to ide, kad ide sve naopako na kraju bude sve ok. Bar je kod mene tak išlo u ovom dobitno sve naopako 😉🙏🤞
    SeniRemmussretno onda na idućem FETu, žao mi je što ste toliko čekali i kj se tak odužilo. Bude se to sve isplatilo 🙏🤞😃
    Manemoji ja bi panicari la, ali stvarno ništa ne možeš nego koristiti terapiju, mirovati i vjerovati u bebu 🙏🤞 danas ideš? Držimo fige na najjače 😘
    Nadalica 😍😍😍❤️Malalala moguće da su te zagreba li, ja sam svaki put nakon transfera imala smeđi iscjedak kratko taj dan. Na inseminacije nisam išla pa neznam
    Tuma draga mojaa, baš mi je drago da ste ti i curica super! To je najbitnije a ovo ostalo će se riješit. Sigurno ti je malo tlaka tak hodat doktoru, ali proći će i to brzo. Vidiš prava ženskica, neće se odmah pokazivat 😉😃😍

Istina ❤️ Tako je, ona je sva na mamu. Pokazat  će se kad će ona to htjeti a ne mi od nje očekivati 😂 kako si ti? 

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

vuky, bila sam na konzultacijama kod obje. B mi je vodila postupak, D me je aspirirala.

Nina92, trudnice moja, ne čitaš pažljivo. Na listi si točno iza mene.

💔💔💔

Tuma

Nina92

Nina92

Sorry sad sam skuzila da si me stavila 🤣🤣

Iiii odo ti s manemoj na crnu listu.... 😜

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.