Emma05 sve tri privatne klinike koje imaju ugovor sa HZZO-om su dobre (Beta plus, Škvorc, IVF), na tebi je da odabereš. Plaćaš svugdje konzultacije i eventualno prvi pregled (ovisi koji dan ciklusa si pregledana). Sve ostalo ti je besplatno. Imaš pravo na 4 stimulirana i dva prirodna postupka.
Svim curama koje su išle u privatne klinike preko HZZO-a, a platile su FET ili anesteziju, je omogućen povrat novca od strane HZZO-a.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Dobro jutro cure, da vam se kratko javim. Jučer je bila kontrola. Nije još gotovo, odnosno nije sve otišlo, ostale su neke sitne čestice i malo krvi. No dr.ne misli da bi trebalo išta poduzimati (u smislu histeroskopije, za kiretažu znamo sada da mi neće trebati) jer da ćemo napraviti nepotrebne ranice na sluznici, nego bi pričekao da prođe mjesec dana od tableta, a najkasnije s prvom menstruacijom, kada bi najkasnije trebalo sve otići samostalno. Obzirom da nije sve odmah otišlo, čitava priča će se oduljiti i na FET mogu tek nakon što dobijem drugu menstruaciju (da je sve otišlo, mogla bih nakon prve m na FET). Obzirom da je prvu menstruaciju vrlo teško predvidjeti nakon pobačaja, pretpostavljam da na FETmogu najranije sredinom / krajem svibnja.
I opet se ispostavilo kao dobar potez kada pacijentica dođe s nalazima koje je izvadila "na svoju ruku" (premda sam uvjerena da im idemo na živce s tim i sa tonu pitanja). Tako sam dobila uputu poduplati dozu vitamina D (59 mi je), ispratiti betu do 0 i provjeriti TSH prije FET-a, koji mora biti ispod 2 (meni je trenutno 3.6, vjerojatno od trudnoće podivljao). Ne moram napominjati da me nikad nitko nije tražio provjeriti vitamin D, a ništa od gore navedenog me nisu tražili da napravim sada, pa je ispalo da je dobro da jesam, dok još imam vremena stvari popraviti.
Dobra stvar je da su se jajnici jako smanjili, jedan je još mrvicu uvećan, ali sad su skoro kao novi, što znači da smijem krenuti s fizičkom aktivnošću i mislim da ću se preporoditi od toga. Jutro sam započela yogom i već sam puno bolje. Premda sam bila malo tužna što odgađamo za još jedan mjesec, no što je tu je. Ne mogu siliti ako to ne bi bilo idealno okruženje za mog smrzlića.
Bajo -- uspjela sam popratiti da si rodila čestitke, uživajte u svojoj maloj srecici
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Leia baš mi je drago da si javila i da ide pomalo na bolje..što se tiče FETa, ja sam isto samo zbog hipera morala čekati drugu mengu da se sve vrati u normalu (još je uvijek čekam), u početku sam bila tužna no proletjelo mi je..tako da i nije bilo trudnoće, mozda nije losa pauza da se smrzlic vrati u najbolje moguće okruženje.. za nalaze no comment, ne kuzim da ni u Vinogradskoj ni privatno me ništa od tog nisu trazili a ispada da svasta imam za kontrolirati i suplemente..drzi se i drago mi je da ide na bolje🥰
AuroraB nas čeka sad FET, anesteziju sam platila i nikad dobila račun ako se ne varam..(još je bila priča kao u gotovini da donesem sto mi totalno neprofi zvučalo ko na crno da nest radim)..znaš li onda hoce li nam refundirati FET ili ga možda neće ni naplatiti?
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Anchy321 pokušajte si organizirati neke izletiće sad dok je lijepo vrijeme ili neku zajedničku aktivnost. Uglavnom nešto gdje ćete provesti vrijeme skupa i ne razgovarati o azoo. Stvarno sad apsolutno ništa ne možete napraviti dok nalazi ne dođu. A mi držimo fige da nalazi dođu što prije
Leia2.0 žao mi je što se otegnulo, ali super što ne moraš na kiretažu. Drži se 😊
AuroraB Repromed nije preko HZZO-a?
MTB testis?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cure, koje su i Beti i Ivf da li se dugo ceka na pregled? evo skupljam hrabrost da zovem :)
Leia2.0 bas sam mislila na tebe, sad se oporavi pa onda razmisljaj za dalje, da ti je tijelo odmorno i da se bebica moze lijepo smjestiti 😍😍
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Dia85 nisam ni ja dobila račun, a kad sam ga zatražila sam dobila kolutanje očima, i naknadno (tek neki dan) sam vidjela da mi nisu izdali gotovinski račun kako sam i platila, već transakcijski, što znači da ispada kao da im nisam ni platila. Ali nebitno, nek im bude. Prvi cilj mi je ostati trudna, a zatim ću sve drugo rješavati. Mislim da će kroz koji dan početi primjenjivati bez naplate, ali u svakom slučaju ako se i ne poslože svi baš odmah, s vremenom bude, a povrat se može tražiti.
Sunny nije.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure, koje su i Beti i Ivf da li se dugo ceka na pregled? evo skupljam hrabrost da zovem :)
Hej... ne ceka... doslovno nazoves i vec taj tjedan si na pregledu, event sljedeci premda ja kad sam isla mogla sam odmah sutra da sam htjela...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Ja sam ti za pregled u ivf cekala ni tjedan dana jako su brzi i ja sam bila medu prvima preko hzzo pa sam dosla na red vec sljedeći mjesec a mislim da sad mozes u 6 mjescu kod njih preko hzzo
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Sortiraj odgovore
Najstariji